***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(95)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fefetelor, multumesc !

bantui ca nebuna, am adormit de 2 ori pana acum, dar nu ma las !

mult si multumesc inca odata !

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

hei..Oana, nu esti singura..ai auzit de noaptea liliecilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Bravo Sonia! La multi ani! Oana, sa fii fericita si iubita alaturi de familia ta!

Eu de 2 zile sunt racita, ma doare gatul si capul de mor, am facut si febra, Andreea vad ca e in regula pana acum, sper sa nu ii dau si ei. Daca ma mai trezesc si mai vad afara alb pe masini, acoperisuri, o sa cad in depresie.A fost 2 zile cald, dar cu vant destul de tare si am umblat mult pe afara si rezultatul a fost ca m-am racit.

Poohy, hai ca mai ai un pic, mai ai grja de tine, las-o pe mama ta sa iti imbrace papusa. Din cate vad toti se enerveaza la imbracat si nu stau, si a mea face la fel.Eu il mai pun pe tati care ii spune mai serios si cu ton sa stea si se executa, eu degeaba imi bat gura ca fuge in varful patului si sare si eu nu ma mai urca usor dupa ea sa o iau.

Betty 27+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

La multi ani Oana!
sa fii fericita, sa te bucuri de minunea ta.

Ma bucur ca Sonia aude mai bine; de ce va duceti la logo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Oana la multi ani ! si multa putere!

Ella cum merge cu stramonium? a avut efect? Bafta la dr.
Isa a tot fost bolnava asa ca inca nu am ajuns la homeopat, noi avem cand nopti mai bune cand nopti mai rele , in care se trezeste si nu mai doarme cu orele si altele cand se trezeste de x, y, z ori dar macar se culca la loc. Ma gandesc ca o fi si de la atatea antialergice si x medicamente pe care tot le ia. Rinita la ea e ceva permanent nu mai reusim sa scapam de curs nasul si de tuse. Acu mi-a facut si o conjunctivita, a luat 8 zile Tobrex picaturi dar iar i-au aparut niste secretii la ochi. Dr zicea sa-i dau si Nettacin inca 7 zile dar oare nu-i prea mult atatea picaturi antibiotic in ochi? s-ar putea sa-i fie si canalul lacrimar putin infundat. A mai dat cineva picaturi in ochi asa multe zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI Oana sa cresti mare si frumoasa si sa te bucuri de Soniuta!!!

ella si tamara bafta multa azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

La noi ninge ca in mijlocul iernii, dar cu zapada uda, si trebuie sa ies si din casa cu Andreea dupa cumparaturi ca suntem singure.

petit_ange, imi pare rau pentru Isa ca e tot bolnavioara, probabil de asta se si trezeste noaptea. Eu si mama avem rinita, mama doarme rau din cauza asta, eu nu ma pot plange, dar mie mi se infunda nasul uneori. Primavara se inrautatesc simptomele, dar nu stiu cat se trateaza rinita, ca la mine are efect pe termen scurt tratamentul. Nu stiu ce sa zic de antibiotice, mai cauta un ORL-ist bun si vezi ce mai zice.Sanatate multa!

Imi fac curaj sa ne imbtracam si sa iesim.

Betty 27+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

oana(iti scriu si aici) sa fi sanatoasa fericita si sa te bucuri de puiul tau!

Succes fetele la dentist,sunteti niste curajoase

Ce faceti voi cu puiutii vostrii cand este urat afara?noi ne-am saturat de toate jucariile,cartile,de desenat,lipit si "colorat"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oana, , sa ai parte de toate bucuriile din lume!
Betty, sanatate multa, ai grija de tine si de bebe mic.
Ella, s-a terminat cu dentistul? Sanatate multa celor care au interventii astazi.

Carla, s.28 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

LA MULTI ANI OANA!

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput