***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

La multi ani Oana!
Felcitari pentru Sonia!

petit_ange imi pare rau ca Isa e bolnaviora. Dar vroiam sa-ti povestesc de hemeopat: si noi mergem la dr Simu pentru dermatita atopica, dar mie initial nu mi-a trecut prin cap sa-i cer ceva pt somn, abia cand Ella a povestit ca tot la el a fost pt problemele de somn ale lui Bob am cerut si noi ceva pt somn. Dupa multe intrebari legate de somn si rutina zilnica mi-a dat un sirop din plante, noni se numeste si sa stii ca a avut efect. Deci tratamentul este individualizat.
Si mai ales vezi ca rinita alergica se trateaza sau se amelioreaza prin hemeopatie. Poate si conjuctivita.
PS si antihistaminicul poate da ca reactii adverse somn sau agitatie. Noi ne-am oprit la zinat pt ca nu-l agita si nici somnolenta nu-i da.

Cautand niste recomandari de filme am ajuns la www.youtube.com/watch?v=BnzML7g4-EM&feature=player_embedded" target="_blank">Cand se stinge lumina pe care-l vazusem dar m-am gandit ca e bun de incurajare Multumesc de incurajari, peste o ora plec

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

multumesc tuturor pentru incurajari; cand m-am urcat pe scaunul de tortura m-au luat niste palpitatii de le-am zis sa se opreasca, sa-mi trag sufletul.

Tamara, bafta!
eu m-am intors deja; sunt gata taiata si cu o masea in minus
ma trec toate caldurile de la dureri, ca anestezia s-a cam dus; am luat antiinflamator si stau cu compresa rece pe fata.

Petit_ange,
a inceput sa doarma mai bine dar efectul complet se vede peste 1 luna si ceva.
multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

LA MULTI ANI OANA!!!!!,sa ai parte de tot ce ti doresti
ti am scris ieri noapte un mesaj (vroiam sa fiu printre primii) cu tobe,harpe flori si pupaturi de am blocat calculatorul

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Doxinu, ieri am iesit pe ploaie, azi pe vant dar vreo jumatate de ora, mai mult de nevoie. E groaznic de urat si parca nu se mai termina vremea asta. Noi suntem la capitolul lipit, cumpar abtibiduri(nu stiu daca am scris bine) cu twety si alte personaje de desene, ieftine dar multe. Mai face puzzle, dar s-a cam saturat de ele, vrea sa ii spun povesti si are mai multa rabdare, acum ii place 'Scufita Rosie' (uite ca am ajuns sa i-o spun destul de devreme) si poezii. Dar trebuie sa ii spun mai multe poezii si isi alege una care ma pune sa i-o repet pana invata si ea cuvinte.Sincer ma doare gura si m-am saturat, e bine cand mai vine o fetita pe la noi ca se joaca impreuna si-s mai fericite, o vad saraca si pe ea plictisita de toate jucariile. Nici nu mai stiu ce sa ii cumpar.

Ella, tin pumnii sa nu te doara rau. Ce enervant e, mie mi-a taiat gingia o data ca sa imi scoata maseaua ca se sfarma si a fost groznic dupa.

Tamara, bafta si tie!

Eu nu ma duc de frica acum la dentist, chiar daca ar trebui, sper sa rezist sa nu ma doara pana dupa nastere.

Betty 27+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, zi-mi si mie te rog cum se ajunge la magazinul de pe viilor, venind dinspre Chirigiu si daca stii cumva programul. Merci.
Didi, ai avut gura aurita, de cateva zile Bogdanel ne zapaceste cu NU! Zice aproape la orice ii ceri un fel de "niuuuu" tzuguindu-si buzele.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

LA MULTI ANI OANA!
Te felicit aici ca la telefon n-am dat de tine! Suna-ma cand poti!
VA pup si va iubesc, si pe tine si pe SOSO!!!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

liv, tu ai gurita aurita ca io acu am intrat..fix pe DC.
Da, si David il spune de ceva timp pe nein il pronuntza: naaaaain, nain, nain, uneori si arata cu degetelul nein, nein, nei, asta e primul cuvant pe germana, uneori il mai vad ca arata si cand sta in carutz.
Ar fi bine, nu il manip.u.l.a.m / "educam", va ajunge o leguma, ca adult, cand nu o sa poata spune un NU, ferm, mai ales, si in special mama l-a manip-u-l-at[scriu asa ca imi apar asterixuri] la varsta asta sa obtina un DA, politicos-
Tre sa mai studiez problema.

Tot de ceva timp scuipa, tine buzele stranse si zice: brrr/ prrr, daca il cearta tata vine la mine si imi spune: tata si sa ma duc sa il cert, cum mai faceam uneori cu R,
As vrea sa il rooood, non stop. Imi aduc aminte ca la R eram tare serioasa sa il corectez, la David ma buseste rasu, mai pe infundate, atat pt el cat si pt audientza, care-i cu urechile ciulite, a se citit R.
se trezeste de vreo 10 zile la 5,30, se pregateste de ora de vara, Angiuta, la Vladutz al tau ma gandesc cand va ca vine la 5 dimineatza. Mai nou il trezeste si pe R, dar R il aduce de manutza, in sir indian merg, sa nu stiu pe cin' sa cert si il lasa si R pleaca sa ma doarma

Voi ati amutit sau cum?

Edit. am edit ca mi-au aparut asterixuri:)
Miniuta, azi am vazut in biblioteka ca astia imprumuta best-seller cu 2E z.B: michel winterhoff sau follett . am vazut si io dierente enorme intre noi si veki, parca-s masini

El, nu mai zici nik?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

La multi ani, Oana! Sanatate si fericire va dorim!

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

LA MULTI ANI Oana!!!!

Anca 36+ & Manu 02.06.2007

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

OANA asteptam pozele de la petrecere

Mergi la inceput