***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(95)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Asa e, Ella, Pablosky! Uitasem. Eu i-am vazut in Liberty mall (ca e langa serviciu). Am zis ca o sa revin cu Manuca in primavara - cand o fi cald :D si nu mai merg ghetutele

Anca 36+ & Manu 02.06.2007

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Mica . pe hol era apa din masina de spalat rufe , au fost sambata instalatorii pt modificari la instalatia din bucatarie si ...

Alina nu stiam ca se gasesc produse Melissa&Doug. Tu de unde ai cumparat tabla, de pe un site sau din magazin? Am cautat si am gasit produse Melissa&Doug pe site-ul http://www.piciulici. ro/marca/Melissa-Doug/; sunt 31 de pagini cu produse, daca aveti timp uitati-va ca sunt interesante, inclusiv puzzle.

Maine ma operez. La dinti este impropriu spus, undeva prin gura. Ceva destul de complicat. Asa ca va rog sa-mi recomandati ceva filme de vazut, inclusiv documentare caci de citit probabil nu voi avea starea de spirit.
Si as dori si niste sfaturi de la fetele care au citit despre psihologia copilului: cum sa-l pregatesc pe Matei care este la mama si la care ma duc sambata, dar voi fi probabil vanata, umflata. Am fost avertizata ca va fi mult mai rau decat la precedentele (eu mai am vreo 5-7 operatii simple, cine le mai stie numarul) si dupa unele tin minte ca aratam cam ... desfigurata.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamaraspt
[
Maine ma operez. La dinti este impropriu spus, undeva prin gura. Ceva destul de complicat. Asa ca va rog sa-mi recomandati ceva filme de vazut, inclusiv documentare caci de citit probabil nu voi avea starea de spirit.
Si as dori si niste sfaturi de la fetele care au citit despre psihologia copilului: cum sa-l pregatesc pe Matei care este la mama si la care ma duc sambata, dar voi fi probabil vanata, umflata. Am fost avertizata ca va fi mult mai rau decat la precedentele (eu mai am vreo 5-7 operatii simple, cine le mai stie numarul) si dupa unele tin minte ca aratam cam ... desfigurata.

Tamara,
m-ai speriat de moarte; maine dimineata fac acelasi lucru, ma operez "undeva prin gura", adica e o extractie dar nu numai atat, chirurgul o sa vada la momentul taierii ce si cum; ma chinui cu o sinuzita maxilara de vreo 4 luni, m-am umplut de antibiotice si degeaba.
Tu zici ca ai mai facut? chiar te umfli dupa aia? maine mi-am luat concediu dar vineri trebuie musai sa fiu la birou si naspa e ca am o intalnire importanta programata; cum pot sa apar vanata si umflata?
E musai sa te umfli dupa chestia asta? eu nu am vreun abces ceva sau cel putin nu sunt umflata in acest moment, numai ca daca nu ma operez nu-mi trece sinuzita asta blestemata care s-a cronicizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Multa sanatate Tamara si Ella!!!
Sa reveniti cu vesti bune maine!!

Ella, cred ca depinde de cat de mare e interventia si de organism... Doctorul stie cel mai bine

Ai vostrii s-au rasfatat rau? In sensul ca eu cu Manu ma chinui si o ora pana ies afara... Crize... Nu vreau sa ma imbrac etc... Desi in parc vrea - cere - daca ii zic ca nu mai mergem - plange. Doar ca se rasfata. Numai x ma imbraca acum - peste 2 secunde numai y - peste alte 2 secunde nu ma mai imbrac... Si din pacate nu pot sa ma mai lupt cu ea - ma apuca niste contractii imediat ce incerc sa o tin, ce sa o ridic... Si nu vreau sa nasc asa de devreme. Tot ma plangeam ca la Manu nu am avut parte - acum am contractii din plin
Rasfataila rasfataiescu rasfatescu o cheama. Profit si eu acum ca doarme

Anca 36+ & Manu 02.06.2007

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Da, Melissa & Doug am luat de la piciulici. Sunt ok calitativ, avem mai multe, inclusiv puzzles din lemn.
Anca, si Mara se rasfata rau, inclusiv cand trebuie sa o schimb sa mergem afara. Eu o schimb inca pe masa de infasat, este exact la nivelul sanilor si-mi trage deseori niste picioare de ma lasa fara respiratie. Oricum, ca sa o potolesc, eu ma fac ca plec fara ea (inclusiv ies din casa) si imediat se linisteste.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

waaw! Ella si Tamara interventii usoare va doresc si recuperare rapida!

Eu tot "prin gura" trebuie sa imi fac ceva si mor de nervi ca aveam programare pt joia asta dar nu pot sa ajung! Nefiind urgenta m-am reprogramat si dr meu nu poate decāt saptamāna urmatoare aproape de we, dar iarasi nu pot eu caci sambata trebuie sa fiu la o conferinta sustinuta de prof mea coordonatoare
Si mor de nervi ca nu pot sa stau cu Maria decāt 2 zile caci am treaba la greu īn Bucuresti.

edit ca am scris cu diacritice si imi aparuse un mesaj ilizibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Ella ai pm.

Anca calm ca mai ai putin si trebuie bb sa stea la caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Ella multumesc. Interventie usoara si fara vanatai! La fel si pentru Tamara!
La multi ani Oana! Multe bucurii alaturi de Sosonica.
Fetelor Oana scria la umanitare ca Soniei i s-a imbunatatit auzul cu 50%. Super!!! Tinem pumnii sa fie 100% curand.

Edit: am mai mesterit un pic si am reusit sa copiez si mesajul:

sunetm bine

am inceput logopedia, auzul Soniei s-a imbunatatit cu 50 %, ceea ce e superrr !!! in schimb logopeda nu a mai lucrat cu un copil atat de mic, si nici cu hipoacuzici... deci... trebuie sa ne reorientam, tare mi-e ca o sa facem logopedie in germana...

Doina, si eu incerc sa te sun, numai ca nu-mi merge, imi zice ca "sie geranustiu ce partener ist nicht nu stiu ce...." mai incerc ! trebuie sa ne programam la vizita la voi, sa te-apuci sa faci paine cu sare

o sa revin, acum sunt extenuata si muta am ragusit groaznic, nu emit nici macar 1 DB

maaare !

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Oana, LA MULTI ANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Tamara, io cred ca l-as vopsi pe el, sa fie la fel ca mine:). Ai mei se vopsesc deseori, si la gradi si acasa. vezi ca sunt in comert culori speciale.

Dar, e grav ceea ce ti se intampla? ca io am mai vazut oameni operati, dar nici unul "schingiut"

multa sanatate va doresc!

Mergi la inceput