***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(95)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella_74/ella_74.jpg)
ella_74 spune:
Elteka:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/Filmulete y?authkey=Gv1sRgCPqJrP3_34LIqAE#5320529677482706994
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
petit_ange spune:
Isa si-a fracturat o manuta (fractura prin tasare) si acu are mana dreapta in ghips ... o adevarata distractie....
mihamora spune:
Petit ange - imi pare foarte rau , draga de ea Cum s-a intamplat?
Ella- e o scumpete Bob al tau
Elteka - ce minunat canta Elias foarte frumoase pozele.Vreau si eu in America
LA MULTI ANI PAFLO! Ce mai face Sofia?
Michelle si DOMINIC
mihamora spune:
LA MULTI ANI DIDIALEX!!! SA FII FERICITA!
Nu am mai putut astepta 20 de min, si oricum am vrut sa fiu prima
Michelle si DOMINIC
ELTEKA spune:
Da' eu sunt prima de ziua ta!
DragaDidiAlex
Sa fii fericita si sanatoasa, sa te bucuri in fiecare zi de ceea ce te inconjoara si sa ti se implineasca visele!
Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)
Cherry Blossom la Washington
ELTEKA spune:
Ella
Nu merge filmuletzul
Poate Picasa are probleme..
Mihamora
Unde ti-au plecat tie pozele? Ca mai voiam sa admir niste ape albastre ...si silueta de mamica
Eu ma lupt cu dietele, cred ca numai fumatul ma slabeste, numai asa am slabit intodeauna.. Si nu stiu ce am, nu rezist la dulciuri...mananc ciocolata Fazer cate una o data...e divina...si prajituri cu branza si fructe de padure...si in America, brownies cu inghetata si hot fudge
...sa nu te duci...
Madaiulia
Am tot asteptat pozici, n-ai reusit sa le pui?
Ma duc sa ma culc ca mi-e foame, cica io tin dieta zilele astea, poate asa imi trece
Maine incalc, ca vine DidiAlex cu tortu'
Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)
Cherry Blossom la Washington
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doxinu/doxinu.jpg)
doxinu spune:
LA MULTI ANI DidiAlex,sa fi sanatoasa si sa te bucuri de minunile tale
3 poze cu STEFAN
kay spune:
Didi, LA MULTI ANI !!! sa fii sanatoasa si sa-ti creasca baietii fericiti si mai ales sanatosi
!
IOANA, ce curajos e STEFAN !!! mie daca-mi pui un cocos in brate, lesin...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/apel - orice retea de telefonie mobila
www.inimacopiilor.ro
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ralucami spune:
LA MULTI ANI DIDI!!! Sa fii sanatoasa si voioasa inca 1000 de ani !
Vai biata Isa, refacere rapida!! Eu am oroare de oase rupte,fisurate, trosnite. Ma dispera chiar si pocnitul degetelor!
Dar cum s-a intamplat?
El am vazut pozele cu ciresii infloriti si m-am intristat si mai tare. Anul asta "i-am" pierdut pe cei din Jp caci vb mai devreme cu sotul meu si imi zicea ca acum sunt la apogeu. Deci in maxim 1-2 sapt se scutura. E superb si Elias cum canta! Si NUUUUU te apuca de fumat caci e o mare mare prostie. Eu sunt din categoria celor care vesnic vor sa se lase, dar nu reusesc. Astazi dimineata mi-am dat seama ca nu am tigari si am luat ultimele 2 pachete pe care le avea un amarat de chiosc de langa facultate. Acum uitandu-ma in pachet cred ca mai am maxim 10 tigari.
Incep sa ma mint si sa-mi zic ca pachetul nu avea 20 de tigari, ca avea mai putine.
Abia astept sa se faca maine caci ma duc la teatru.
bettyR spune:
Didi, LA MULTI ANI! sa fii fericita si iubita langa baietii tai!
Elteka, ce mare si frumusel e Elias! Are si freza de baietel mare si niste ochi superbi!
Carte cu volan are si Andreea si e f incantata de ea. Ce bine ca va plimbati asa mult, eu mor la gandul ca mai stau 1 an acasa, tot incerc sa-mi conving sotul sa mergem la mare acum in mai, sau ma amagesc cu gandul ca o sa mergem in august si o iau si pe mama cu noi sa ne ajute, dar cred ca toate o sa ramana la stadiul de vise, planuri. Nu am reusit sa ascult cum canta Elias ca trebuie sa ma bag sub birou sa pun boxele in priza si cum e plin de cabluri astept sa se trezeasca sotul.
Nu te apuca de fumat ca poate o sa regreti. Asa zic eu, am fumat inainte de sarcina, un an m-am chinuit sa ma las si ajunsesem doar la 1-2 tigari cand mergeam in vizita la soacra, la 2-3 zile. Si nu am fost fumatoare inraita si nici pe perioada lunga, dar nu m=as mai apuca, sotul nu fumeaza si nu ii place, fumam la birou doar. Si eu cand ma uit in pozele mele dinainte de sarcina, cand aveam max 47 kg si acum ma urc pe cantar si ii zic sotului ca nu am inca 66kg, am 65.9 . Is gravida, dar nu e chiar o scuza si dr mi-a zis sa am grija cum mananc, si stiu cum e dupa ce nasc, nu am haine, nu am timp sa imi cumpar si mi rusine sa ies din casa. Ieri nu am rezistat sa nu mananc dulce, nu aveam ciocolata si am mancat paine cu dulceata. Eu de felul meu mancam f mult si nu se punea deloc, dar acum e alta poveste. Atat ca ma gandesc cu 2 nu o sa am timp sa mananc si sigur slabesc.
petit_ange, imi pare tare rau de Isa, cum a reusit. Si eu ma tem sa nu pateasca asa ceva Andreea la cat sare si fuge.
Ce bine ca a venit primavara si la noi, incep sa inmugureasca copacii, ieri am stat in bluza, oricum hainele de primvara, iarna nu ma mai incap si altele nu mai iau.
Betty 27+
, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea