***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(95)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

LA MULTI ANI DIDIALEX!
Sa ai parte numai de bucurii, impliniri si fericire in viata!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Elteka - ce de bunatati papi tu SI eu am fumat inainte de Domi iar cand am vazut testul de sarcina pozitiv, m-am lasat automat.Asta vara iar m-am apucat de fumat de plictiseala, seara dupa ce adormea copilul in loc sa mananc fumam si s-au mai dus vre-o 3 kg, acum iar am vazut 2 liniute si iar m-am lasat de fumat...

POze aici

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Didialex la multi ani! Sa fii fericita si iubita alaturi de familia ta!
Petit_angel imi pare rau pentru Isa. Multa sanatate ii doresc si refacere rapida.
Elteka nu am mai pus poze pentru ca am constatat ca nu mai am altele noi. Ultimele erau facute cu aparatul unor prieteni si inca nu le-am primit de la ei. Cred ca de la foame mi se trage netinerea asta de minte, ca si eu sunt la dieta. Si eu te sfatuiesc ca si fetele sa nu te apuci de fumat, gasim noi o metoda sa slabim si fara. Eu acum sunt sus cu moralul, pentru ca desi cantarul nu arata rezultate spectaculoase la scaderea in kg, toti cei cu care m-am intalnit saptamana aceasta m-au complimentat ca am slabit. Dar mai am de dat jos minim 5 kg ca sa ajung la target.
Mihamora ce citesc eu aici 2 liniute? Felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos si la fel de frumos ca si ceilalti membri ai familiei.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

La multi ani, DidiAlex!!!

mihamora, sarcina usoara!

Ramona si Razvan [19.06.2007]
Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

LA MULTI ANI, DIDIALEX!

Mihamora, 2 liniute zici? Sarcina usoara!

Petit ange, cum si-a fracturat Isa manutza? A cazut pe ea?

Betty, stai linistita ca ai sa dai jos kilogramele dupa ce vine bb2. Eu am slabit foarte mult cand a inceput Ciprian sa mearga de-a busilea si apoi cand a inceput sa mearga in picioare. Acum am zile in care nu mananc nimic de seara pana a doua zi dupa amiaza ptr ca ma apuc de altele si uit de mancare. Dar n-am fost niciodata o mancacioasa.

Elteka, ce frumoase sunt pozele cu ciresii infloriti, vreau si eu. Inainte de copii mai apucam sa merg si eu cu sotul in deplasarile lui, dar acum, cu doi copii, abia am apucat sa mergem si noi singurei pana la Atena, primavara trecuta. Nu-mi vine sa-i las acasa, chiar daca stiu ca sunt pe maini bune.
Elias are ureche muzicala si-l zice si pe R!

In alta ordine de idei, am fost la dr, imi iesite Papanicolau3 si o rana pe col, pe care am cauterizat-o joi. Acum sunt bine, dar trebuie sa mai merg la controale saptamana viitoare si apoi peste 6 saptamani.

Poohy, nastere usoara saptamana viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Mihamora

Doua liniuteeeeeeeeeeeeeeeeeee??
Domi e asa frumos, trebuie neaparat sa mai faceti un bb!

Sa stii ca numai asa am slabit si eu, sunt o mare mancacioasa si gatesc extraordinar, fara modestie, mereu fac chestii dementiale, asa, din instinct si din placere, pun pana iese ce vreau... Din pacate imi place sa si mananc pe masura Asa ca numai fumand in loc de mancare am slabit, acum nu reusesc nicicum

Ma duc sa ma uit la poze, n-am a vut rabdare, trebuia sa te felicit!

Betty
Multumesc! Sa stii ca io tot de asta nu ma mobilizez sa mai fac unul, ca ma deprima sa mai stau acasa Da' in acelasi timp ma deprim ca nu ma apuc de copii, ca e timp mai tarziu de mers la servici Asta e schozofrenie

Cu freza lu' Elias a fost circ, noi l-am tuns-ras cu masina la frizer in vara, de atunci nu l-am mai tuns, am incercat eu o data dar a plans, am crzut ca masina noastra n-o fi buna, il pisca. L-am dus la frizer si a urlat intr-un hal fara de hal, a dat cu periile aleia de toti peretii. L-am tinut fortat 2 minute, ca avea niste fuioare pana la gat pe parti, se faceau precum vata de zahar. Dar n-a reusit sa-i ia decat pana la jumatate de cap de 5-6 ori, p-orma am zis gata ca era terorizata femeia, n-a vrut sa ia nici bani Acu' pare in volum, asa tuns pe jumatate , il are mare doar in varful capului, am incercat eu sa i-l iau cu foarfeca si iar a urlat, nu stiu de ce,asa ca i-am facut o gaura in breton..

Raluca
Da' ce-i mai bine: slab si fumator sau gras si sanatos?

Eu am fumat o groaza, tot liceul, si din facultate tot fumam niste ani, iar ma lasam si ma ingrasam... M-as fi apucat imediat acum, dar am fost in Germania la o expozitie faimoasa, unde aratau plaman de fumator, total gri, ca un furnal - da'cica isi revine daca te lasi... Si m-a pus pe ganduri, insa zilele astea cum mi s-a pus pata pe grasimi, chiar ma ard degetele... stiu insa ca e greu sa te lasi , n-am reusit niciodata cu succes, doar cand am vrut sa-l avem pe Elias, si-mi akintesc bine cum imi venea sa-mi aprind una numai ca s-o tin in mana...asa cum amintesc placerea unui fum tras adanc...

Madaiulia
Ce dieta tii tu? Ca la mine redusul de portii si nemancat dupa 18h nu tine.. Acum incerc o disociata, dar pe langa ca ma slabeste de abia stau in picioare, nu se misca acul un gram dupa 4 zile...Mi-a placut south beach, am slabit 4kg in 2 saptamani, dar ma enerveaza ca trebuie sa-ti gatesti mereu,e singura dieta care nu m-a infometat. Din pacate, am sarit faza 2, am mers la o zi de nastere cu un pic de tort, apoi la un cocktail, ziua cealalta nu stiu ce...si m-am lasat

Flore
Stiu Numai imaginea statului acasa singura cu 2 copii ma opreste sa incercam sa mai facem un bb. Nu stiu daca o sa rezist, eu si la primul m-am deprimat rau, nici o idee de genul odata sunt mici/bucura-te acum cat sta la pupat/trece vremea si cresc nu m-a consolat Cred ca m-apuc de yoga, e un centru langa casa mea, paoet mai imi trec "bazdacii"..

Si nici eu nu pot sa-l las, desi maica-mea are super grija de el, sunt 100% convinsa. Asa am anulat o calatorie la Tokyo si un sejur la Paris

Elias e estonian, astia canta de rup, cu orice ocazie, toti sunt membri in diverse coruri, la orice petrecere se lasa cu cantec, si canta tare frumos. Initial eu n-am fost fan, dar acum mai leg si eu doua versuri, mai ales dupa ce m-am antrenat la karaoke in Japonia.

Si-l pronunta pe r graseiat... Poate ii trece?! El zice toate literele, parca tz nu-l aud bine, zice catel,chiar asa cum scriu eu Uneori nu-l pronunta pe s la inceputul cuvintelor, dar nu intotdeauna; pana mai o saptamana zicea sh la f, de exemplu pantoshii, dar vad ca s-a corectat/ a invatat singur.

Stalceste cuvintele insa, zice pikisha la pisica.

Si-mi place ca zice a si i (ca in mananca si inger), ca de exemplu taica-su nu poate zice "mananca", a incercat de multe ori dar iese pocit rau. Ma bucur ca ii si intelege pe copii din parc, desi el le mai vorbeste pe romaneste cateodata Se uita lumea ca la lup, o femeie mi-a spus: da' de ce il invatati doua limbi, ca n-o sa stie nici una perfect...

Ce mai face broscuta Cip? Cu ce se mai joaca? Mai aveti poze?

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)

Cherry Blossom la Washington

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Madaiulia, Ramona, Florentina, Elteka- multumesc din suflet de urari

Elteka si Ella - eu va asteptam si pe voi,dar cat sa mai astept, vad ca nu va lasati convinse bineanteles si pe toate celelalte fete care isi doresc inca un bebe

Sa va arat www.youtube.com/watch?v=aVatnrkJeW4" target="_blank"> filmuletul cu delfinii de pe insula Mujeres, nu e doar cu mine, e tot grupul care a intrat in bazin o data cu mine, cred ca o sa ma recunoasteti

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Elteka eu tin dieta disociata acum. La mine are efect de obicei. Acum nu am tinut chiar foarte strict, am mai uitat si am mai gustat putin de pe la Andrei, am mai fost si la 2 aniversari si iar am mai mancat si pe langa, nici nu mai tin minte cate kg aveam cand m-am apucat , dar se vede pe haine ca ceva rezultate a avut.
Si dupa as vrea sa tin o dieta de care am citit la femina intim, e ceva cu nemancat dupa 17-18 parca si pana atunci cu anumite limite. Mai studiez sa vad daca ma aranjeaza.
Plus ca eu lucrez mult pe teren, toata ziua stau in masina si nu prea am timp de mancat, asa ca sunt foarte tentata sa mananc tot felul de tampenii, patiserie, biscuiti, din astea. Dar am citit undeva de alune si mi-am zis ca mai bine mananc din astea de urgenta, oricum nu fac asa mult rau, plus ca ma satur repede de rontait.
Elias spune toate literele, ce dragut. Andrei nu zice deloc r si l, si multe cuvinte le stalceste rau de tot. Eu il inteleg ca m-am obisnuit cu felul lui de a vorbi, dar altfel...

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mihamora felicitari! Ce veste frumoasa!
Elteka, l-am vazut si eu pe Elias care e frumos si are niste ochia maari! Cu concediul eu sunt prinsa intre a nu o lua cu mine si intre a nu o lasa acasa...cu cineva anume...
ella, vroiam sa te intreb mai demult tu te vopsesti sau esti destul de blonda de la natura? AI un blond asa frumos, o nuanta naturala.
madaiuliaam citit si eu la femina intim de regimul ala, la mine chiar se vad rezultate daca nu mananc seara. Dieta stricta nu pot tine ca sunt pofticoasa si daca mai ies in oras sau scap la o aniversare nu ma pot abtine. Eu am fost uscatura toata adolescenta mea si uram sa fiu schiloada ca se minunau toti si acuma asa da aproape orice sa fiu slaba iar. Mi-e necaz ca kg mele puse in sarcina s-au dus, insa sunt plinuta din cauza unora acumulate inainte de sarcina, de la serviciu de cand scriam cu o mana la calculator si cu alta infulecam croissante. Si eu pot spune ca gatesc foarte bine si avand mereu mancare buna in casa nu ma pot abtine. Eu nu pot uita sa mananc, nu pot intelege cum reusesc altii. Sau ca e cald afara, ce legatura are caldura cu o super mancarica?!Am alergat in parc 2 saptamani insa prietena mea pleca si nu mai am cu cine...Am slabit si eu in ultimul timp, insa daca nu fac miscare si e doar de nemancare, cum pap ceva mai consistent se vede. Insa de la sport se vad altfel rezultatele, ma mai "asez" la loc. Am obs si eu ca mi-a zis lumea ca am slabit.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

DidiAlex, La multi ani!!!! Multa sanatate si nurori de treaba la batrinete!

Paflo, La multi ani! Ce mai faceti?

Mihamora, o sarcina usoara! Chiar ca merita sa faceti bb, cit de frumosi va ies!

Elteka, ce fain ca umblati atit prin lume si mai ales e super ca aveti un copil care se preteaza la stilul vostru de viata! Elias e ca acasa, oricunde, dupa cit e de ralaxat in poze si dupa cum alearga el prin gari! Horror cred ca a fost, pina l-ai vazut! Mie mi se face inima mica-mica si in curte la bunici cind nu il mai vad...

Noi sintem bine, l-am dus pe Patrick la bunici la munte, la curte,animale... in week-end eu vin la Cluj, la tati, o curatenie, un zbughi-zbughi.... iar lunea ma duc la el, ca buni merge la servici si nu se poate.
L-am dus acolo si la gradi, ii placeeee, a stat si fara mine la o activitate si la joaca dupa. Il pregatesc incet de cresa.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput