***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(95)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
madaiulia spune:
Fetelor asa m-am intristat cand am citit de persoanele dragi voua care nu mai sunt printre noi, condoleante.
Si mi-am dat seama ce norocoasa sunt sa am bunicii in viata, asa ca Andrei se bucura din plin de toti cei 4 bunici si 5 strabunici. Citindu-va pe voi imi dau seama ca si eu ii mai neglijez, merg destul de rar pe la bunicii mei. Si imi amintesc bucuria de pe fata lor cand il vad pe Andrei, bunicul meu zice mereu ca si de pe patul de moarte s-ar ridica numai sa-si vada stranepotul. Si asa ma buseste plansul cand ma gandesc ca intr-o zi nu o sa-i mai am alaturi .
Ioana am zis ca si Andrei e fan oua, eu in principiu ii dau doua pe saptamana, plus ce mai pun la alte mancaruri, deci ajunge in general cam la 3-4 pe saptamana. Si nu mai tin cont sa nu-i dau carne in aceeasi zi. Iar cu masa de dimineata nu stiu ce sa zic, Andrei nu a mancat niciodata mai mult de un ou, dar daca ar accepta eu i-as mai pune alaturi o rosie sau un castravete si paine.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bettyR spune:
Ioana, a mea mananca cascaval, paine (mai rar, 2-3 gurite), paine cu unt, dar Andreea mananca maxim o jumatate de ou o data, azi la sfarsit i-am dat si 2 bobite de strugure. Dar asa e stilul ei, cel putin in ultima vreme, cate 2-3 gurite din ceva. Si eu tot 3 oua ii dau pe saptamana, in care intra si galbenusul de la spanac, in altceva nu mai stau sa ma gandesc, oricum nu prea pun, numai la snitel si galuste de gris. Si ii dau si carne in fiecare zi, indiferent daca ii dau sau nu ou, oricum la ce cantitati mananca Andreea, nu imi fac griji. Am vazut pozele din parc, ce frumos va jucati voi.
Betty 27+
, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea
mica0307 spune:
doxinu noi mancam asa:
8-8.30 un bibe cu 210 ml lapte (inca suntem pe Nestle)
10.10.30 cascaval, ou (max 2 pe saptamana, de regula in week-end cand mancam toti dimineata la masa si il fac omleta, prajit sau fiert), cereale cu lapte, cremvusti, sunca de pui, branza topita etc - evident nu toate intr-o singura zi, mai alternam. Dupa masa asta ii dau suc de portocale sau mar cu morcov sau diverse alte combinatii.
13.13.30 un castron cu ciorba (de pui, cu galuste, de vita, de perisoare, de legume) + un fruct sau un suc de fructe
16.16.30 felul 2 de mancare (mancare de mazare, fasole verde, tocanita de cartofi, spanac, orez, piure, ardei umplut, mamaliga cu braza etc)
19.19.30 iaurt, mamaliga cu branza, paine cu ceva branza topita sau cascaval, gris cu lapte, orez cu lapte etc
21.30-22 un bibe cu 210 ml lapte.
Cand ploua si nu putem iesi afara ori ne jucam diverse prin casa (construim, puzzle, coloram, citim carti, ne uitam la dede mate - desene animate sau ma mai ajuta pe mine cu ceva...) sau o pun in masina si plecam sa ne rezolvam diverse treburi prin oras.
Daca este frumos afara iesim dimineata 1,5-2 ore si dupa amiaza 1-1,5 ore.
Cam atat....
bettyR spune:
Andreea mea a inceput sa isi taie din meniu tot mai multe, nu mai vrea supa de pui, ciorba de vita, carne nu stiu cum sa o conving sa manance altfel decat snitel de pui si gratar de peste, ca mi s-a acrit mie sa fac. Pe gris cu lapte nu mai pune gura, orez cu lapte i-am facut nu ii trebuie, azi la pranz a mancat un snitel mic, un iaurt si o banana, ca supa nu a vrut sa vada, sub nici o forma, nici mixata, nici asa normala. Si nici paine nu ii mai trebuie.
Cred ca trebuie schimbat meniul, dar i-am dat mazare, s-a pus pe plans cand a vazut-o in farfurie, eu ma gandeam ca ii place ca is bobite si arata bine cu cubulete de morcov. Tot asa plange daca vede carne sub forma de pulpe, aripioare, eu stiu ce e in caputul ei...
De culcat nu pot sa o culc numai spre seara, 4-5, si brusc mi-am dat seama ca peste 2 luni o sa mai fie unul, nu mai pot sta langa ea o jumatate de ceas sa adoarma, asa ca o sa faca ce vrea. O pun in patut dar daca nu doarme, treaba ei.
Miniuta, am zambit cand ai zis ca trece perioada asta turbata cu maselele, ca m-am gandit ca vine una si mai turbata ca vor fi doua.
Ella, Bob cu mai este? Si-a revenit cu raceala si mancatul?
Betty 27+
, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alyna24/Alyna24.jpg)
Alyna24 spune:
Salutare,
N-am reusit sa mai citesc tot din urma insa "La multi ani!" celor care si-au sarbatorit ziua in utima vreme.
Doxinu, apropo de papat out, David nu-l prea agreaza.Ma chinui sa-i dau sa pape si cand o face mai mult omleta ii place(dc pot spune asa).
Iar de tinut cont ca dc ii dau ou, nu-i dau carne nu prea mai tin cont.Au fost zile cand a papat carnita de pui la gratar, apoiu supa de vita.....diverse combinatii.Daca a vrut ce mancam noi....ii dam si lui.
Cat despre noi......toate-s bune.David are f multa energie, este f incapatanat, prinde din zbor orice si te socheaza cand spune cine stie ce.....dar niciodata nu repeta dupa tine daca-l pui.
Sambata am fost la ziua unei prietene(Bria) si nu prea a socializat cu copiii, mai mult a cercetat peste tot, a preferat sa urce-coboare scari, sa se tavaleasca pe jos, sa umble la combina muzicala.....orice dar nu sa se joace cu copiii.Abia astept sa vina caldura sa ia si el contact cu alti copii , sa se mai cuminteasca un pic, sa invete sa se joace cu copiii frumos.
Ne-am cantarit si noi si avem 11 kg si 87 cm.
Am pus cateva poze cu DAVIDEL
chiquitita spune:
Salutare, venim de la dr. Acum 2 sapt Livia a racit si dupa o saptamana de evitat antibioticul am luat totusi ceclor. Sambata a ternminat tratamentul, iar duminica era oarecum iar bolnava, adica o simteam haraita iar noaptea haraia mai rau Azi am fost la pediatra ei care a zis ca are un murmur la plamani si ne-a trimis la ORL. La orl, cica a avut si o otita, are un timpan ingrosat, are puroi in gat, ce sa mai, e naspa la gat, nas urechi. Mama lui de ceclor ca nu a mai mers. Asa, mai departe, datorita secretiilor de la nas etc are o problemuta si la plamani. Acum luam augmentin, eurespal si luni mergem la control sa mai vedem urechile. Punem picaturi in nas, miscam capul stanga dreapta, sa vezi urlete, adica sa le auzi...
A, si a mai zis ca are o alergie care nu o lasa noaptea sa respire bine, si sa se odihneasca chiar daca nu e racita. Deci de asta nu dorm eu de 1,9 ani. Evident ne vom ocupa de ea dupa ce scapam de puroul care ne-a pus capac.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella_74/ella_74.jpg)
ella_74 spune:
Chiqui,
incearca si tu tratamentul homeopat pentru somn.
n-a dormit mai ales cand a fost bolnavior si a cerut sa doarma numai in brate; dar asnoapte de ex nu s-a trezit nici macar o data; cred ca incepe sa-si faca efectul tratamentul pentru somn
Si ia augmentin sirop inca de duminica dar tuseste inca rau si are reprize cand se ineaca de la tuse.
Mica,
ati mai cautat gradi?
da, caruciorul nu s-a vazut ca m-a bannat DC; dar nici nu l-am repostat fiindca pana la urma nu l-am mai cumparat; era pana la 15 kg si are deja 14kg asa ca eram cam la limita; si am aflat ca astea sport mai usurele nu suporta mai mult de atat.
IOana, Alyna24 ,
v-am vazut flacaii
avem si noi poze noi:
http://picasaweb.google.ro/cinca.clementina/PozeDavid2#5319100990449287026
astazi e 1 aprilie deci pot sa spun deja ca luna asta va implini 2 anisori.
poohy spune:
deci... gata... joi pe 9 la 12 cezariana...
vine bebe...
sunt varza...
cica circulara + col => cezariana. Adevarul e ca nu vreau sa pateasca bebe ceva sau sa raman fara uter...
of... am vorbit si cu anestezistul...
nu e prea devreme la 38+6 zile!?
manu a venit la 40+5
edit: 1 an, 10 luni, o saptamana... Oare cum o sa reactioneze Manucutza mea?
Anca 37+
& Manu
02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella_74/ella_74.jpg)
ella_74 spune:
Poohy,
sa fie intr-un ceas bun!
eu am nascut in ziua in care implineam 39 de saptamani si n-au fost probleme; e considerat la termen, super termen as putea spune
hai ca mai ai putin...
chiquitita spune:
Ella, si eu as vrea tratament homeopat insa am inteles ca e personalizat, deci trebuie sa ajung la un control si nu stiu ce dr homeopat bun avem la noi in oras.
Poohy, iti tin pumnii, a venit clipa cea mare! Ce nume va avea?
Am vazut poze cu stefan, david si bob, baieti mari si frumosi.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)