***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(95)
Raspunsuri - Pagina 15
corap spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DidiAlex R contruieste turnuri si diverse sine suspendate (kugelbahn) si David vine sa isi puna masinuta pe sina, care e pt bila, R nu il lasa si Piticot ii darama toata munca si da si cu piciorul daca mai ramane ceva in vertical..R il pocneste si David il musca. |
exact la fel si la noi. exact, exact . ma rog, andrei are un sistem de sine thomas pe care le combina cu legouri sa le suspende si sa-si faca poduri . dar in rest e descrierea exacta
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
margelute noi
poohy spune:
Doxinu, Graviduta, condoleante
Manucu nu are nici un bunic... Are doua bunici si o strabunica... Cand s-a nascut avea 2 strabunici si un strabunic, dar s-au stins intre timp... Si strabunicul nici nu a apucat sa o vada...
Sobi, , merci! Sa sti ca eu zic ca homeopatul mi-a vindecat-o pe Manu de bubite... Desi sotulache nu crede in asa ceva. Dar eu am vazut efectul... Dureaza in schimb - la manu a durat 1/2 de an
Bine, mie toti mi-au zis ca nu a fost dermatita-dermatita, ci provocat de trauma de la nastere
Eu pierd acum vremea ca stau dupa instalatori... Vic (sotulache) e in pivnita cu alta echipa de instalatori :D Asa ca ne distram
Pe Manu am impachetat-o si trimis-o in parc ca ii e foarte frica de bormasina... A inceput sa planga, s-a cuibarit la mine in brate si tremura toata... Pana de curand nu ii era frica de nimic, acum a inceput sa ii fie frica de unele zgomote
degeaba ii zic ca nu are de ce sa ii fie frica...
Numai sa termine instalatorii astia pana vine bebe, si sa fie timp si de curatenie...
Eu nu stiu ce sa zic cu somnul, ca Manucu doarme, mananca... Sa vedem cand vine bebe
S-a amanat, maine aflu cand / cum nasc si ce-o sa fie. Eu vreau numai ca bebe sa fie sanatos, sa nu fie afectat de varicela...
Cine a zis ca 2 sarcini nu sunt asemanatoare mare dreptate avea. Ce bine mi-a fost la Manu, acum trag pt 2 sarcini Dar vreau sa stea bebe la caldurica, sa se nasca bine copt asa ca Manu
edit: Didi, eu am inebunit! Cu lana adica... In cat timp ajunge de obicei un pachet din Germania? Ca ma streseaza rau. Nu mai apuc sa lucrez deloc pana vine bebe. Si vroiam sa ii fac o rochita lui Manu asortata cu un costumas de bebe...
Anca 37+ & Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
IULIABRAILA spune:
in prospectul de prospan scrie clar ca se adiministreaza OBLIGATORIU MINIM 1 SAPTAMINA, tocmai pt a asigura si o mica imunitate faringiana.
dupa prospect.
produsul este nemtesc.
alynta27 spune:
citat din mesajul lui CarlaV Am prins-o zilele trecute pe Andradap, am vazut poze noi cu Antonio, arata ca un baietel de 3-4 ani, atat de mult a crescut si nu mai are bucle, ci este tuns "serios", dar este la fel de dulce cum il stiam. Mamica este bine, dar foarte ocupata de cand a inceput serviciul. M-am bucurat mult, ca mi-era foarte dor de ei si nimeni nu mai stia nimic. Carla, s.27 si mama |
Ma bucur ca aud de ea! Chiar ma gandeam ce mai fac!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 33+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
citat din mesajul lui Eseea am scris ceva detalii despre nastere incepand de aici, daca vrei sa citesti : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132997&whichpage=17 Mami de fetita si de baietel |
Am citit si eu!
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Salutare!
Oana la multi ani (cu intarzaiere)! Sa fii sanatoasa si sa ai multa putere!
Nu v-am vizitat de multisr! Noi suntem bine! BB mic din burtica creste, creste! Am facut si eco 4d! E sanatos! David e intr-o perioada mai grea! Ii creste al -3- lea canin si e mai mofturici! Uneori sunt mai epuizata, dar cu DD inainte! Tati se implica mult in cresterea lui si asta imi da curaj sa merg inainte! Sunt in 8 luni si abia asteptam sa ne vina minunea in familie!
Am vizionat filmuletul cu noi gravidute si cu piticii nostri! Foarte emotionant!
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Uitati o fatuca de bb mic mic:
http://family.webshots.com/album/570405211ueRzzw
si o fata de copil care a crescut:
http://family.webshots.com/album/570232868SGGmBn
O burticoasa va intereseaza?!
http://good-times.webshots.com/album/569860747kAPuiV?start=12
-cei la toata lumea!
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
chiquitita spune:
doxinu si graviduta, condoleante, imi inchipui cum va simtiti.
didi, m-au trecut fiori cand am citit ce ai scris. Pacatos cancerul asta de piele, am mai auzit cazuri...
Imi amintesc si eu de bunica mea care m-a crescut si pe care am iubit-o ca pe ochii din cap si pot spune ca eram pe aceeasi lungime de unde, eram aceeasi zodie, ca mai ne potriveam perfect. A murit de cancer la colon, insa nu ajunsese la stadiul de mari dureri pt ca organismul era foarte cazut si s-a dateriorat rapid, nu a mai mancat si s-a stins relativ repede. Insa nu uit momentul in care m-a anuntat ca e bolnava, a fost ceva asa, nu stiu cum sa explic. La vreme aia m-am bucurat ca nu a ajuns sa se chinuie rau, iar acum regret ca nu am stat mai mult cu ea si ca poate astepta asta de la mine pentru ca a facut atatea pentru mine. Aproape 3 ani am visat macar o data la 3 zile ca aveam ocazia sa ii spun ca imi pare rau si ca nu vreau sa fi murit suparata pe mine. Era un tip adorabil de batranica, care nu te pisa, nu te innebunea nu iti cerea nimic. Cand vad acum la alte rude cat de imposibili pot fi niste batrani foarte sanatosi mi se rasuceste cutitul mai rau in inima...
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
ckristina spune:
didi....s a intamplat cu 2 saptamani inainte sa nasc; n a cunoscut o pe bianca dar i a lasat ochisorii; eu si sotul avem ochii caprui iar bi seamana perfect cu sotul meu... doar ochii tatei;un albastru-verzui frumos care se schimba mereu in functie de vreme;
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
doxinu spune:
Fetele multumesc mult pentru sustinere
Vroiam sa va intreb de cate ori dati ou la copii pe saptamana?STEFAN ar manca "oua" in fiecare zi si nu-i ajunge 1,adica el s-ar satura cu 2.Io ii dau de 3 ori pe saptamana si nu tin cont sa nu-i mai dau in acea zi carne.Voi mai tineti?Adica ziua cu ou este fara carne?
MAi vroiam sa va intreb tot legat de ou.In dimineata cand puii vostri papa uo ce le mai dai pe lnga,ca dupa cum v-am spus el nu se satura doar cu ou.Nici branza nu mananca de nici un fel...
Am mai pus cateva poze cu STEFAN