***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Oana, nu pot pune icoane, dar iti transmit cele mai calde urari de La multi ani! Esti o mamica super speciala! Sa fii sanatoasa si optimista, stiu ca asa tu muti muntii, multi pupici! Didi, nu zic fiindca sunt in Washington sapt. asta si mi-e greu sa ajung la computer, acu' scriu de pe mobil in timp ce plimb Eliasu' adormit. Revin eu cu vesti cat de curand! Pupici de la bazinu' ala din Forrest Gump

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)

New York, New York

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ioana,
mult curaj! am trecut si eu prin momente din astea si stiu ca nu e usor.

Sobi,
welcome back; cum se face ca n-ai mai scris de atata timp?
Tamara probabil n-a mai intrat dar iti spun eu fiindca si noi mergem la acelasi homeopat; se numeste Simu Rares si lunea si miercurea e la CMU; este alergolog dar are competente si in homeopatie.

Elteka,
asteptam poze.

Ramona,
La multi ani! sa fii iubita!

Azi am reusit si noi sa-l masuram si sa-l cantarim in sfarsit pe ; are 14 kg si 91cm.
Din pacate este virusat, a luat de la tati; tuseste productiv, are muci, refuza mancarea dar e vioi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

oooo Sobi mult de tot !!! iti multumesc pentru urari ! ce bine ca ai venit inapoi !

EL, iti multumesc mult de tot ! ma gandeam la tine zilele astea, mi s-a parut ca l-am vazut pe Elias pe aici, dar se pare ca nu era el... of, ca asa de mult as vrea sa va intalnesc mult de tot !

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

El, azi m-am gandit la voi. Maine avem planificat Sea Life- Speyer . banuiam ca colinzi printre ciresii in floare si astepti zilele de fetitza

Edit: acu vazu-i cat e ceasu, azi e in plan Sea life

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Mai fetelor dar ce e linistea asta aici?

Oana cu intarziere

Ela multa sanatate piticului!
14Kg? V. al meu are doar 10 iar de inaltime nu mai stiu, probabil 86...

Didi sa-mi povestesti cum a reactionat D. la Sea-Life. Luna viitoare am vrea sa mergem si noi.

Astazi Vladut s-a tezit la 7 (ora noua) am fost asa bucuroasa....acum sa vedem la cat se trezeste maine.

In rest nu prea am ce povesti, V. nu face nimic spectaculos, nu prea vorbeste, ca si D. al lui Didi in germana spune doar "Nein", iar in Ro stie vreo 10 cuvinte stalcite, mai mult primele silabe ( in rest tipa mult si gesticuleaza), dar lasa ca avem timp destul si sa vorbim

Mai scrieti fetelor....

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Angiuta,
multumim; azi a fost cel mai rau; dupa ce asnoapte si dimineata a vomat, nu se mai oprea din tuse si se sufoca; ma uitam la el si parca o vedeam pe mama cand are crize de astm; i-am dat antibiotic, de data asta chiar trebuia sa nu astept atata.

CarlaV,
multumesc mult de telefon; n-am sunat-o pe dr pana la urma dar i-am dat ambroxol si dupa prima doza de augmentin si de ambroxol deja se oprise din tusit si nu mai gafaia.
Nu am gasit adrenalina in casa, reteta de anul trecut am pierdut-o asa ca inhalatii cu ser nu stiu cat ajuta in cazul lui.

Asa m-am enervat azi ca din cati pediatri stim nici unul n-a raspuns la tel, decat nr de urgenta de la CMU dar ei nu-mi pot trimite decat salvare de la BGS.

Diagnosticul pus la CMU joi e rino-faringita dar dr nu ne-a prescris decat panadol pentru febra si spray tantum verde pentru gat.
Nu era doctora noastra joi si a fost consultat de alta dr ; n-a vrut sa stea, a inceput sa planga si a plans pana s-a inecat si a vomat in jet pe el, pe mine si pe sot; ne-am dezbracat si am plecat de acolo in tricou desi afara era destul de rece.
Si azi am zis ca nu-l ducem la urgenta ca iar o sa se sperie; desi daca era musai ne-am fi dus la Medlife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Intru si eu sa nu ziceti ca am disparut in ceata.Nu avemcine stie ce noutati dar...

Noi am trecut la lapte de vaca la bibe de seara si momentam suntem in partea a doua a unui rosu in gat cu puroi care ne-a lasat cu jumatate de kilogram in minus.(adica 13kg si un pic)
Pana acum nu a mai rezistat niciodata febra la 39,5 desi ii dadeam nurofen si calpol la 4 ore.I se inrosise pieluta cred ca de infierbantata ce era.Plus ca vomota de la mucii din stomac.
Sper ca atrecut acum ce a fost mai rau...

Ne-am imbogatit si noi vocabularul cu ceva cuvinte si intelege tot ce ii cerem sa faca.O fi vreo caracteristica a zodiei?! nu stiu dar Rares e f incapatanat.Nu repeta niciodata la cerere.Doar cuvinte f noi pe care nu le-a mai vazut/auzit(foc, ata)
Sincer cred ca suntem la stadiul de 1 an jumate la vocabular dar venim din urma.

Incepem si noi gradi aici pentru 2 zile pe saptamana in curand.Ma astept sa fie bulversat un pic.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, sanatate multa pentru Bob! Vai ce mila imi este de ei si tot stau cu frica sa nu se raceasca si Andreea. Asa plange si se sperie si a mea la dr, e tare greu cu copii din astia, nici nu se pot uita doctorii bine la ei.

Eu am fost la control in weekend, am o bebelusa de 1.200gr. M-au apucat din nou crizele ca ce o sa fac cu Andreea, cat o sa sufere, cum sa facem sa renunte la carucior ca parca nu as mai lua inca unul.Ei ii ies maselele, a crapat si a doua, mananca putin si e mai nervoasa, dar e bine ca ma asteptam la mai rau. Azi i-am dat 5ml de panadol ca nu am inteles daca se raceste si cum o dureau si maselele am zis ca ii dau, mai ales ca sambata a tinut-o sotul mult afara la 'uta,uta', a si dormit in carucior, e cald, dar totusi mai sufla vant.

Betty 27+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

ce slaba actvitate acum cand obosesc canapeaua toata ziua

Anca multumesc sunt bine . Sunt chiar foarte bine. Sambata am auzit cantecul Zece a lui Chilian si numai la Sonia m-am gandit si prin cate a trecut ea si eu stau de 5 zile pentru ca mi-au mutat un sinus si mi-au inserat niste os.

Sobi ti-a spus Ella ca noi mergem la dr Simu Rares, decat ca eu am fost la cabinetul Apiestetic. Am mai scris ca tratamentele sunt individuale, noi avem niste pastile hemeopate din care luam 3 zile si apoi pauza. am facut si analize de sange. Tot la Simu pt dermatita/alergii a fost si Cristina cu Bianca si au primit alt tratament.

Ella multa sanatate lui Bob!
Din pacate asa este cu sistemul sanitar fie de stat, fie privat. Cand vrei sa-ti vina un medic pediatru acasa nu gasesti pe nimeni. Eu am sunat la rand la toate clinicile private cand avea Matei 39,5 si cu greu imi gaseau o solutie de compromis.

Betty nu cred ca e cazut sa-ti faci o multime de scenarii despre cum va fi. Mai bine incearca sa va bucurati amandoua de aceste trei luni si apoi vei vedea.

O intrebare off-topic: ati cumparat saci de vidat? de unde si de la ce raion, caci vreau sa fac 'curatenie' prin dulapuri.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

pt tuse si desfundarea rapida a nasului, puteti incerca si prospan, la mine a functionat super, nici nu ma asteptam. actionat cu el din primele ore, nu se ajunge la tuse.
e tot pe baza de plante, dar se gaseste in farmacii.

Mergi la inceput