***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(95)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
bettyR spune:
Oana, eu is fericita cand ma trezeste in jur de 7, sa nu fie inainte de 6, azi s-a sculat la 4 dimineata, si am convins-o cu greu sa se culce inapoi pe la 5 si ceva, am pus-o intre noi. Imi venea sa plang. Dar a dormit pana la 7 macar. Si cat de cat is ok. Si cand ma gandesc ca mai vine unul si adio somn.
Betty 28+
, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kay spune:
betty, S doarme pana la 8 juma... nu stiu ce-a avut azi...
cat despre 2 copii, tot respectul, eu n-am curaj sa-mi iau nici macar un caine, dar un al doilea copil... capsunile !
************************************************************************************
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vas/vas.jpg)
vas spune:
Ceau.
Ella, nu ti-am raspuns ca nu am mai intrat pe aici. Plecam in Italia cu printesa si tot strang si fac bagaje. Ma tot gandesc ce si cum sa iau. Maine decolam, dar ne-a trecut pe aeroportul Arad pentru ca Timisoara e inchis asa ca am mai adugat ceva km de mers.
Oana, la multi ani si din partea noastra, v-am vazut la B1 intr-o noapte, ce scumpa e Soniuta si avea un chef de joaca.......
Deci va pupam si ne revedem peste vreo saptamana cu multe poze sper.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doxinu/doxinu.jpg)
doxinu spune:
OANA nici cu un caine nu este deloc simplu,cateodata cred ca este la fel de greu.Cainele depinde de tine cat traieste un copil in 4 ani se descurca singur cu multe lucruri
vas vacanta placuta si noi mergem in italia da' in august si fara STEFANTot suge ELIZA?Nu renunta,nu?Draguta de ea
betty STEFAN se trezeste in fiecare dimineata la 7.30-8,da' are si zile cand la 5 este in picioare si nu mai este chip sa-l adorm la loc.GAndeste-te ca te pregateste pentru bb2,deci are intentii bune.Pupam ANDREIUTA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vas/vas.jpg)
vas spune:
Ioana, suge in continuare. Cred ca a vrut sa bata un record. E prima (din cate stiu) care face la olita si ultima (la fel din cate citesc pe aici) care mai suge..
Cand ne intoarcem din concediu vedem noi cum incercam sa rezolvam problema.
Si noi am fi mers fara Eliza dar avem multe rude acolo si vor sa o vada.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
ancamari spune:
Vas - Bravo Elizei! Fetita mare dar mamoasa, cred ca e scumpa foc cum mai suge tzitzi asa maricica.
Parca si Pepsi mai alpata, nu?
Pepsica, unde esti????
Kay - La multi ani supermamico! Toate dorintele sa ti se implineasca! Si multa sanatate tie si Soniei!
Am scapat si noi de raceala! Eu 4 saptamani, Andrei numai 2 sapt.
Ella, Tamara - cum va simtiti? V-am tinut pumnii dar nu am apucat sa va transmit.
Va pup pe toate!
Multa sanatate copilasilor bolnaviori, e tare greu cand sunt bolnavi.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doxinu/doxinu.jpg)
doxinu spune:
vas bravo,sa alaptezi nu este simplu si mai ales la aceasta varsta
Fetelor sunt asa de trista,bunicul meu este pe moarte.Stiu cum suna cand cititi "bunicul?pai io ajunge si lui",insa durerea mea consta in faptul ca sufera enorm si nu-l mai poate ajuta nici un calmant
Sobi spune:
Pup mamicile!
Poohy, am vazut ca o sa fi mamica in curand si ca o sa ai un baietel! Nastere usoara!
La multi ani Oana!
Tamara, te rog mult da-mi si mie amanunte despre doctorul homeopat unde tratezi dermatita atopica si despre tratament. Si noi avem probleme cu dermatita asta...nu mai stiu ce sa-i fac sa nu mai apara bubite. Am fost la multi dermatologi si am incercat diverse tratamente.I-am scos din alimentatie o gramada de alimente (ou, lapte de vaca gras, miere, pestele, spanac) si pare ca s-a ameliorat, insa tot mai are bubite pe fata.
Mica, ai un link cu poze de la hotelul din antalya? si eu vreau sa merg tot in iunie cu cel mic, cel mai probabil tot in antalya.
In rest toate bune, recuperez capitole din urma si admir ce progrese au copilasii din odiseea noastra..