puregon
Raspunsuri - Pagina 8
vali.m spune:
Buna ziua!
Sunt noua pe aici si imi doresc dfin tot sufletul sa imi gasesc raspunsul la intrebarile pe care le am...Nu cred ca am postat bine aici dar poate voi ma puteti ajuta....Acum 3 sapamani am inceput un tratament naturist pe care l-am gasisit pe acest site....(tratamentul Liviei)...Am tinut strict acest tratament pana dupa ovulatie dupa care l-am oprit...Acum cm trebuia sa vina pe data de 10 sau mai devreme un pic pe 8 dar nu a aparut inca.Oare sunt dereglata de la acest tratament ati mai auzit asta?MAine fac un test dar nu am nici un semnt doar sanii un pic mariti si sfarcurile la atingere dureroase...Va multumesc !Si poate parerile voastre ma vor ajuta...
cristinaemma spune:
Vali nu am auzit nimic sespre tratamentul respectiv
Dar cine stie sa ne tii la curent cu rezultatul testului ![]()
ellapetre spune:
Buna cristinica
.Merg la Sovata la inceputul lunii augut dar pt cateva zile sa fac plaja si baie in lac.Este f scump la hotelul ala pt tratament.Din septembrie vreau sa incep iar cu puregon.Tu ce mai faci vreo veste buna?
ellapetre spune:
Vali ce tratament naturist faci?Si eu am luat produse naturiste si in prima luna mi-a intarziat menstruatia cu 10 zile.
cristinaemma spune:
eu mi-am luat bilet de bugetar la jumatate de pret
. Am bilet din 10 august pana in 17 august ! Nu ne intalnim acolo ? tu cand mergi in cat ? In rest eti ok? Eu nu am mai facut nimic doar masaj 1 data pe saptamana
reflexo iar apoi general . Am inceput sa simt ovarele cum lucreaza
mine nu imi venea ciclul acum ini vine la 30 de zile fata tratament inca nu imi vine sa cred nu sa intamplat asa nici cu tratament. Eu cred ca e un semn bun , eu sper ca la tratament sa raspund ok plus ca atunci e samtamana ovulatiei
poate vin cu un bb in burtica
. Doamne ajuta . Eu cred ca in curand o sa trecem amadoua la odisee 

ellapetre spune:
Sa-ti ajute Dumnezeu sa fie bine.Eu sunt cam deprimata azi,tocmai mi-a venit>
.Parca imi pierd sperantele.La inceputul lunii as vrea sa merg dar sa vedem .Mi-era dor sa vorbesc cu tine.

cristinaemma spune:
Ella nu fi trista ca va fi in curand o minune si pt noi crede-ma pe cuvant sunt tot mai sigura
. Cu rabdare. Iar ziua 1 nu o lua ca pe o nenorocire ci priveste-o ca pe o noua sansa care se apropie in 2 saptamani
. Eu ma simt minunat de bine am tot mai mare incredere ca cel de sus va rezolva problemele noastre
, asa ca hai capul sus
ca totul va fi ok .
Te pup si gata cu vaicareala ok??

ellapetre spune:
Da Cristina,multumesc pt incuajari.Plec cateva zile la plimbare si sper sa ma simt mai bine.Vorbim ca ma intorc.Te pup si multa bafta,sa vina odata barza aia si la noi cu un