puregon
Raspunsuri - Pagina 7
remy_mv spune:
Andra, cand incepi tratamentul? Daca mai ai neclaritati nu ezita sa intrebi, atat ginecologul cat si pe forum. Poate iti mai spunem din experientele noastre
Succes in a deveni
.
andrabirni spune:
Remy, sotul face tratament cu puregon, el are azoospermie.Deocamdata eu stau si astept rezultatele lui si apoi, daca vom avea ceva gigei vom face pasul urmator, FIV.
amir10 spune:
Puregon se poate da compensat, dar in anumite conditii. Iti tb analize si dosar la CJAS, prin care sa demonstrezi ca suferi de infertilitate de cauza hormonala, scrisoare de la medicul ginecolog si nu mai stiu ce acte...Oricum se deconteaza in limita a 300 ron pe luna...
11
remy_mv spune:
Buna, Ella. Eu ma pregatesc sa incep iar tratamentul, ca vreau sa fac inseminare la sfarsitul lunii. Am emotii si nu mai am rabdare![]()
Tu ce noutati ai?
ellapetre spune:
Buna Remy eu fac pauza (nu mai am finante)Iti urez multa bafta.Daca ai ramas insarcinata fara ineminare acum totul va fi bine.Spune-mi si mie la ce medic mergi?
bitza20 spune:
Buna fetelor, din pacate nu am putut incepe stimularea luna trecuta. Cand am fost la monitorizare in Z2 dr mi-a zis ca am mai multi foliculi ramasi 1 de 18 mm, 1 de 15 mm, 2 de 5 mm si 2 de 4 mm si mi-ar da peste cap totul. Mi-a dat sa iau luna trecuta marvelon pe care l-am terminat aseara, deci cam pe luni ar trebui sa merg iarasi la monitorizare sa vad daca incep luna asta stimularea.
Amir ce profil hormonal trebuie facut inainte de a incepe stimularea cu puregon? Mie dr nu mi-a zis nimic de asa ceva, doar ca sa merg la el in Z 2-3 pt a-mi face o eco sa vada starea ovarului.
remy_mv spune:
Ella, eu merg la Medlife, la dl. dr. Radulescu Botica. Inseminarea o voi face se pare cu d-na dr. Bolintineanu, tot de la Medlife. Abia luni am consulatie la dansa si voi stii exact. Tu pe la ce dr. ai fost? Ai facut inseminari?
sophie76 spune:
bitza, inainte de a incepe o noua stimulare trebuie sa ti faci in Z2 analizele de FSH si progesteron, si o eco desigur pt a vedea daca mai ai foliculii restanti.
FSH ul se face pentru a vedea cu ce doza sa ti se faca stimularea, iar progesteronul trebuie sa fie parca sub 1 pentru a prinde fereastra de implantare in luna respectiva, daca e mai mare nu e indicat sa se faca stimularea, cel putin asa mi s a explicta mie.
Iti doresc multa bafta!!!!
sophie
bitza20 spune:
sophie76 multumesc tare mult de explicatii
, maine daca merg la dr am sa-l iau la intrebari. Eu mi-am facut un profil hormonal in decembrie anul trecut, in z 2-3 si in z 14-15 ...parca...
,dar valorile alea sunt de acum jumatate de an, oare se ghideaza dupa alea? eu intre timp am avut si o celioscopie, oare nu s-au schimbat intre timp valorile.
Neaparat trebuie sa pun problema asta cand ma vad cu el sa-mi explice ca nu vreau DD fereste sa ma dau peste cap hormonal.