puregon

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

eu sunt in italia in perioada fertila deci luna asta nu se poate... sotul e acasa . te pup ella tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Salutare! Eu sunt noua pe aici, adica noua ca si participanta, ca de citit va citesc de multa vreme. M-am hranit cu informatiile pe care le-am citit pe forum-uri. Eu am facut stimulare cu Puregon in martie si am ramas insarcinata din prima luna. Din pacate am pierdut sarcina la 7 saptamani. Acum suntem "in pauza" 2-3 luni dupa care ne apucam iar de treaba. Adica de luna asta. Eu am mare incredere in Puregon, a fost singurul care m-a ajutat dupa 2 ani si jumatate de incercari. Cu Clomifen am facut stimulare 6 luni si degeaba, desi aveam foliculi...nu s-a prins nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellapetre spune:

Multa bafta Remy sa se prinda si sa nu mai ai probleme.Aveai probleme cu ovulatia sau altceva?Eu tot intreb pt ca eu cred ca la mine asta e problema.Spune-mi si mie cum ai facut tratamentul.Eu cred ca mie nu mi la facut prea corect.cat mai repede un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellapetre spune:

Cristinica luna asta nu prea am facut nimic.Astept sa ma suni cand te intorci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Stiti cumva daca Puregonul se poate da compensat?Si mai am o intrebare: se face la ore fixe, dim sau seara?Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Eu nu am avut nici o problema cu ovulatia. Insa nu ramaneam insarcinata. Am facut toate testele posibile si diagnosticul final a fost de infertilitate cu cauza inexplicabila. Tratamenul eu l-am inceput in ziua a 3-a si am mers la monitorizare in ziua a 9-a si a 11-a. Am facut in total 8 injectii, din ziua a 3-a pana in ziua a 11-a inclusiv. Mi s-a recomandat sa fac injectia la aceasi ora, dar nu neaparat dimineata. Nu stiu daca se da compensat.

Mergi la inceput

fetelor nu se da compensat.... ar fi super eu am luat 14 zile de puregon in martie si nimik m-a stors de banii. Daca se dadea compensat nu intrerupeam in luniile urmatoare

Mergi la inceput

Reny ,Andra bine ati venit. Si la treaba fetelor

Mergi la inceput

Multumim, Cristinaemma. Este prima oara cand scriu pe un forum si chiar ma simt bine sa particip la discutii cu femei care trec prin aceleasi momente grele de asteptare Mult succes tuturor, sa devenim cat mai repede mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Cristina, Reny, multumesc mult pentru raspunsuri.

Mergi la inceput