Barbatii se dau de gol singuri cand inseala?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Daca o faci cu fundul nu cu capul esti prins! simplu.

Bingo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

ok, in sfarsit am priceput si eu. deci, din invataturile lu nevasta lu neagoe catre neagoe, codul ar arata cam asa:

1. fa-o, da' sa nu te stiu eu, ca vai de facaletu tau.
2. fa-o cu capu, nu cu fundu (la asta am nevoie de traducere, ca nu pot vizualiza fenomenul)
3. daca te-am prins, zi-mi ca a fost doar one night stand, daca tii la capul tau (sau fund, depinde cu ce-ai facut-o).
4. daca ma inseli virtual, e ca si cum nu m-ai insela, asa ca ia la mama acilea inca o portie de sarmale ca arati cam tras la fatza dupa atatea ore la calculator. si sa-ti fie de bine.
5. inselaciunea e relativa, ca si io ma mai uit la colegu din cand in cand. totul e sa nu pui sentimente. pune altceva, cu atentie marita la punctul 1, din nou.
6. spala-te pe mani dupa.
7. femeilor le place sa fie mintite, mai ales sa se minta singure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

nu generaliza te rog.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Citat:

ok, in sfarsit am priceput si eu. deci, din invataturile lu nevasta lu neagoe catre neagoe, codul ar arata cam asa:

1. fa-o, da' sa nu te stiu eu, ca vai de facaletu tau.
2. fa-o cu capu, nu cu fundu (la asta am nevoie de traducere, ca nu pot vizualiza fenomenul)
3. daca te-am prins, zi-mi ca a fost doar one night stand, daca tii la capul tau (sau fund, depinde cu ce-ai facut-o).
4. daca ma inseli virtual, e ca si cum nu m-ai insela, asa ca ia la mama acilea inca o portie de sarmale ca arati cam tras la fatza dupa atatea ore la calculator. si sa-ti fie de bine.
5. inselaciunea e relativa, ca si io ma mai uit la colegu din cand in cand. totul e sa nu pui sentimente. pune altceva, cu atentie marita la punctul 1, din nou.

Deci nu se poate asa ceva!

Ma duc sa-mi scot la imprimanta, poate trec sa-mi iau si o rama. Totala esti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Citat:

Delphinas,n-aveam nici cea mai vaga idee despre ce vorbesti si m-am uitat si minunat.Pai e pur si simplu invitatie la o relatie sau sint eu total depasita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Sunt si barbati care stiu sa manipuleze excelent..de un specimen din asta am dat eu... desi ratiunea imi spunea ca e ceva putred..venea "el" si-mi demonta toate suspiciunile cu tot felul de explicatii care mai de care mai aberante..si eu inghiteam galusca ca fraiera. Si mai e ceva..cred ca unele femei care iubesc stiu sa se minta si sa creada toate aberatiile .. o fi un soi de autoconservare sau autosugestie

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla2007 spune:

Mare dreptate ai Conchita,mai bine de-atat nu o putea spune nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Mai, Delphinas,

Deci, sotul tau si-a creat un cont pe un forum de la acelasi calculator cu tine.

Intrebarea este : de ce s-a apucat sa scrie vorbe siropoase unei X, cand era evident ca tu ai sa citesti ?!

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput