Barbatii se dau de gol singuri cand inseala?
Poate o sa vi se pare ciudat, dar eu mi-am mirosit toti prietenii cand m-au inselat. Incepand de la primul prieten pana la sot. Nu i-am monitorizat pas cu pas, dar am simtit atunci cand au calcat pe bec.
Cu primul meu iubit serios am avut o relatie la distanta, eu din Vaslui el din Galati si am simtit cand si-a facut ochi dulci cu alta si sunam...si evident ma mintea. Si singur s-a dat de gol in prezenta mea. Avea mandra trecuta in telefon cu nume de baiat si cand il suna si era cu mine se eschiva mereu.
Si toti ceilalti dupa el aveau o atitudine ciudata cand se simteau cu musca pe caciula. Si toti s-au dat de gol. Pe ultimul prieten, stia ca sunt la Vaslui la munca, dar eu de fapt eram in drum spre el la Iasi. Si cand am batut la usa camerei unde statea, mi-a deschis un coleg si l-am zarit cu mandra in brate giugiulindu-se. I-a picat fata la propriu. Mi-am luat ce era al meu si am plecat fara drept la replica.
Pana si sotul meu ieri a scris un comentariu mai siropos unei dudui pe un anumit site unde avem amandoi conturi facute si s-a eschivat cand am intrat in camera. Mi-am dat seama din atitudinea lui ca ceva "miroase" dar l-am lasat in pace. Azi mi-am verificat contul meu, nu am intrat pe al lui si am vazut mesajul lui catre acea femeie. Am pus oarecum la suflet, dar mai tarziu mi-am dat seama ca e doar o chestie virtuala si pana va ajunge la aia, e cale lunga care poate fi curmata de mine oricand.
Poate e ceva normal, poate ca nu, dar de ce simtitm noi femeile cand cei de langa noi calca gresit. Se dau barbatii de gol mai usor sau noi femeile suntem mai vigilente, avem noi un simt al nostru care ne aprinde becul rosu in cap cand ceva nu e in regula?
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Raspunsuri
Ramonika spune:
Delphinas, cred ca nu poti generaliza. de fapt vorbesti pt. tine, nu pt. atatea alte femei care sunt inselate si in clipa de fatza poate si habar n-au. ca sunt destule.
chiar si aici pe forum din povestile unora putem intui atat de usor ca e inselata, dar sotia nu si nu, ca nu e asa, pana trec cateva luni dupa care deschide alt subiect ca l-a prins, sau nu...
cred ca exista femei mai suspicioase sau care intuiesc mult mai bine anumite semne, insa nu toate.
depinde si de barbat, sunt unii foarte buni actori incat te prostesc de cap si daca-i prinzi in pat cu alta, imi placea replica aia a unui barbat prins asupra faptei catre sotie:
"tu crezi ce-ti vad ochii sau ce-ti spun eu?"
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Delphinas spune:
Normal ca vb in numele meu. Nu vreau sa generalizez.
Tocmai am editat titlul subiectului punand acel semn de intrebare "?"
Imi pare nespus de rau pt cele care sunt duse cu presul, sa zic asa. Daca pe ceilalti barbati din viata mea ii banuiam, pe sot nu il banuii desi nu e exclus ca vreodata sa aiba intentii pt care, stie, ca nu i le-as ierta. Nu bag mana in foc nici pt mine, dara`mite pt el. Viata pt mine e precum o ruleta...unde mizezi, risti, castigi sau pierzi.
poze, Just Me
ambitioasa
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas un comentariu mai siropos unei dudui pe un anumit site unde avem amandoi conturi facute |
Daca aveti conturi pe matrimoniale e un risc asumat,dar daca aveti cont pe DC ,atunci chiar ca e ciudat.
Daca e un site unde se vad mesajele ,interpretezi prea dur,ca nu poate fi atit de fraier sa flirteze cu una, cind stie ca tu vezi ce scrie si cui.
melina34 spune:
delphinas -si daca ti s-a aprins beculetul acum ce vei face ca sa il opresti??ce garantie ai tu ca peste o saptamina nu face la fel?
de asemenea, daca nu l-ai prins asta inseamna ca nu inseala?
M.
Rufus spune:
Cred ca erau aia mai fraieri...
Dar e drept, indiferent de sex, e chestie de timp pana iese la iveala. Nu exista un adevar mai clar. Ca vrem noi sa-l vedem sau nu, e alta chestie...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Delphinas spune:
tocmai ce am venit de la piata si i-am zis asa cu apropo....ca mi-au mai crescut si nu a zis nimic. comentariul cu pricina e legat de duduiei. oricum pe acel site mesajele si comentariile se vad, asa ca la urmatorul pas gresit....isi ia direct amenda, fara avertisment sau alte ceva. stie ca nu tolerez asta...absolut deloc. si daca vrea sa continuie isi ia rosu si pa si la revedere.
poze, Just Me
ambitioasa
violeta69 spune:
Delphinas,si cel mai bun "actor" se da de gol pana la urma...
se spune ca adevarul iese totdeuna la suprafata
da' ce-i trebuie lui cont pe anumite site-uri?!vrea sa se insoare?!
eu te si fii cu ochii'n 14
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Delphinas spune:
stii tu cum e cu aia care nu au trebi prin casa...se plictisesc si isi cauta singuri de treaba.
mai stiu eu ce ganduri are? orice e posibil.
iti dai seama ca cunt cu ochii pe el.
poze, Just Me
ambitioasa
misha71 spune:
La cit esti tu de directa, de ce nu i-ai pus mina in git pina acum? Spune-i deschis ce te doare si lasa-l sa inteleaga ce-l asteapta daca nu se potoleste.
edit: sau mai bine fa-ti alt cont acolo si fa-i ochi dulci
Poze fara celulita (pentru profilul contului) gasesti pe net cite vrei
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Delphinas spune:
am facut altceva....am postat si eu un comentariu la poza cu pricina....sigur va intra si va cauta si va vedea....is tare curioasa cum se va purta. si daca ati sti ce sot am....paine lu dumnezeu zici ca e, respectuos, dragastos, nu ti-ar spune da-te mai incolo...ajuta pe toata lumea. dar normal eu sunt devina, eu sunt cea afurisita. suntem cam ai mei in varianta tanara
poze, Just Me
ambitioasa