Barbatii se dau de gol singuri cand inseala?
Raspunsuri - Pagina 2
violeta69 spune:
delphinas,tu esti DIVINA,nu de vina
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
alba_ca_zapada spune:
Delphinas, dar de ce te-au inselat prietenii si are o ipotetica tentativa si sotul?
Delphinas spune:
pt ca in fata unei noi tentaii unii barbatii gandesc cu capul de jos, nu cu cel de pe umeri
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Deus spune:
Daca o faci cu fundul nu cu capul esti prins! simplu.
Pentru cineva care este obisnuit sa duca o viata duplicitara nu-i greu sa se prefaca, pentru cineva care o face odata este normal sa fie tensionat sa faca greseli.
Niciodata nu mi-am suspectat prietenii sau sotul si mi-e asa de bine:) nici nu ma gandesc si nu ma stresez.
poze familia mea
Quod me nutrit me destruit
inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Delphinas spune:
eu i-am zis...dragul meu poti sa te duci si sa iti faci de fac cat vrei si cu cine vrei, dar cu 2 conditii: sa nu te aflu, sa nu te prind in fapt si sa nu-mi vii bolnav daca esti barbat destept, bravo tie. daca sunt o femeie desteapta, te-ai ars.
poze, Just Me
ambitioasa
lisaelisa spune:
Nu intotdeauna infidelitatea sotilor duce la divort...
Barbatii isi inseala nevestele din mai multe motive, dar cand se indragosteste de o alta, casnicia s-a sfarsit.
Sau cand comportamentul lui este al unui bivol infuriat...
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisaelisa Nu intotdeauna infidelitatea sotilor duce la divort... |
depinde de gravidatea inselaciunii.
poze, Just Me
ambitioasa
Ramonika spune:
si de frecventa ei...
daca e un "one night stand" o data pe an e ceva, daca e amanta e cu totul altceva...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
conchita spune:
acum, nu toate-s jessica fletcher cu lupa prin budigaii dansului toata ziua buna ziua, sniff sniff, sa adulmece miasmele inselaciunii.
alba_ca_zapada, tu insinuezi ca Delphinas ar fi de vina, nu-i asa, ca o inseala barbatii?
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita acum, nu toate-s jessica fletcher cu lupa prin budigaii dansului toata ziua buna ziua, sniff sniff, sa adulmece miasmele inselaciunii. alba_ca_zapada, tu insinuezi ca Delphinas ar fi de vina, nu-i asa, ca o inseala barbatii? |
lisaelisa
mami de ingeras dragalas