Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Dorana - sper din tot sufletul sa fie reala fazaacum ca m-ai facut atenta o sa urmaresc...va povestesc eu daca asa a fost

olga - ei asa esti tu dragutza...mie nu mi se pare ca radiez deloc. nu ma deranjeaza modificarile corpului...cele ale fetei ma fac sa imi smulg parul din cap, de multe ori nici nu ma recunosc in poze
e ciudat, de ce oare ne unflam asa rau la fatza?
chiar, voua vi se pare ca a coborat burta mea? eu ma tot uit si nu vad nici o modificare, cica la primipare ar trebui sa coboare cu 2 sapt inainte de nashtere....pai inseamna ca eu nasc in aprilie in ritmul asta

39+
poze

AMR 6 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui doranna

ia uitati aici ce am gasit:

(as pune emoticonul de tavalit pe jos, dar nu-l gasesc )

http://www.tabu.ro/articol_3376/femeile_insarcinate_au_orgasm_la_nastere.html

Sunteti de acord cu noile descoperiri?[/i]

Dorana 37+

Ucigatoare intrebarea din final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Grabita mai esti? Te trec eu.Dar stai linistita ca nu pleci la spital sa nu scoatem noi ajitatele pt tine.
Eu am dat doar copy/paste la listuta, nu am mai avut chef de rectificari.

AMR 1 zi pana vom fi impreuna
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, please take care of my soul mate

Am facut nani papa acum si am vazut ca ...sunt in listuta!

Sincera sa fiu nu eu sunt grabita, ba eu chiar as fi vrut sa mai stam asa 2 in 1 pana pe 2 aprilie macar, dar pitonul e naravash.

Acum, de exemplu cred ca face exercitii de step.

Gigelica +37 Victor-Andrei

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

sa nu credeti ca intrebarea este a mea, nuuu, este tot din articol

i-am aratat si sotului meu, care a ras si m-a intrebat (in gluma, evident) daca mai vreau cezariana

Dorana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Salutare fetele !!!

Am pauza si eu, bebelina ar trebui sa doarma pana pe la 18 ca mai nou asta e programul

Fetele care ati nascut cu cezariana voi mai aveti scurgeri (lohii)??? eu nu mai am decat fff rar, o fi bine?

Si alta intrebare: oare se poate numai dupa 6 saptamani ?? de ce e conditionata reinceperea vietii sexuale ?? nu de alta dar parca parca redevin femeie si nu as astepta degeaba daca nu e imperios necesar

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Nu stiu daca mai e de actualitate mesajul, caci eu am dormit de pe la 1 pana acum, dar iata ce transmite Ayla:

(3/19/2009 1:06:54 PM): spune-i la ana maria ca e ok lista, tca am vazut mesajul ei, dar am iesit. dar de pe explorer nu da modificare imediat,sa faca ea cu vrea la lista.pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Ziua buna!
Arisaici mi-s prezenta la apel...tot 2 in 1 dupa cum prevedeam.Tu cred ca tii neaparat sa nasti pe la birou..
Am fost la medic si a zis sa stau relax ca nu nasc saptaana asta dupa cu vede el.Da eu nu mai pot de dureri si nu ma lasa sa iau nici calmant.N-am dormit decat vreo 2 ore azi noapte sunt tahuie.Nu mai stiu ce sa fac.
In legatura cu Dodo si eu cred ca banii i-ar prinde bine.Deci fiecare depune in contul pe care l-am gasit..mai e valabil,sau deschidem alt cont?
Simina te asteptam deseara.Lasa mami ca trec si astea.Asta e farmecu nu , de a fi .
Adeela raport ca scot biciu...
Ralucaasi eu asa m-am simtit de la Augumetin primele 2 zile, pana se obisnuieste organismu.Incearca sa te odihnesti.
Olinska,Gigilica mai scot o data poate de data asta pleaca raceala.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

fetelor uite ce am aflat
"fetelor am intrat sa va dau o veste. alina27 a nascut prematur pe 13 martie un baiatel de 1500g . il cheama rares. e putin speriata dar eu sunt convinsa ca bebe va fi bine chiar daca e nascut prematur. se pare ca i-a fost provocata nasterea deoarece nu se mai oxigena copilul in burtica."
Doamne Ajuta Alina!
totul o sa fie bine

39+
poze

AMR 6 de zile

Doamne ajuta sa fie bine,capu sus mami.Luana e dovada ca se poate.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Ma trece si pe mine cineva la cezariana pe 25 martie cu Victor-Andrei???

se-apropie venirea pitonului :) ai fluier ca sa il faci sa danseze?

io remarcai ca lipseste capitolul 95 din linkuri.

Fille du Sud 38 cu Dragonbella
J- 8
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Joanna sa stii ca mie una mi-a prins bine bataita. Ma simt muuult mai bine. Emoticonul cu care ne tot ameninti ma duce la gandul la baile rusesti. Facem sauna si ne batem cu niste crengute pe spate. tare bineee e. Iti pune tot sangele in miscare. Chiar ar fi buna o bataie din asta la raceala, dar inca nu se poate

Olga 34+ David

Mergi la inceput