Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(96)
Raspunsuri - Pagina 5
gigelica20 spune:
Nu ma fluier, dar ii cant din gura
, numai sa fie sanatos
.
Alina felicitari
si bebe puternic si sanatos!!!
ptr incurajari. Sper sa treaca raceala asta.
Fetele, nu inteleg de ce am in continuare un concert in burta...parca am inghitit niste broaste. Si pitonul se razvrateste
.
Cred ca ma deranjez la burta
.
Gigelica
+37
Victor-Andrei
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
m_monique spune:
intru si eu sa va salut.
maine e ultima mea zi de serviciu, si parca ma apuca nostalgia.
voi intra in concediu de odihna, si apoi, de la 1 aprilie in prenatal.
de aseara au inceput sa mi se umfle si picioarele, ceea ce nu-mi place. sper sa fie doar un episod trecator, ca inca mai am multe de rezolvat.
inca nu mi-am facut bagajul pt spital, dar mai am timp. medicul meu nu ma vede nascand pana la sfarsitul lunii.
37+ 
si Andrei (16.12.2006)
Ilinca_M. spune:
Tufete, mesaj de la Andreeea cu gemenutzii: i-au scos cerclajul dimineatza, avea dilatatie 3, fara contractii.Azi ramane internata dar nu se stie cand sosesc ghioceii, ca nu e graba, ar mai fi 2 sapt. si ea ar avea planuri de picat camera baietilor
.
Eu cum am ratat mesajul ca a nascut mihaelacg?!! Acum am vazut doar! Pai atunci FELICITARI!!!
Am citit si eu de dodo-pui si subscriu ca ideea cu banutii e cea mai buna, un parinte stie mai bine cum sa gestioneze; acum in functie de posibilitatile fiecaruia, eu zic ca orice suma e bine-venita, doar aici suntem 100 de persoane, s-ar strange ceva.
35
Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
Raaluca spune:
ALINA27, suntem alaturi de tine si ghiocelul RARES!!!

O sa fie bine!
OLISKA, in Militari (acolo locuiesc eu) a nins ...
JOANNA, multam' ptr. incurajari. E tare rau de la augumentinu asta.
IONICA, n-am stiut ca in germ,ania nu este incurajata alaptarea la 11 luni. (stii ca suntem nascute in aceeeasi zi???
fiind primul copil nascut pe anul acela, mama a primit un fel de premiu
)
Nu mai stiu cine spunea de kg luate in plus.
Eu intai m-am ingrasat 10 kg in 1 an jumatate si apoi am ramas insarcinata
. Am mai luat 14 kg asa ca am ajuns la 72 kg

N-as fi crezut niciodata ca o sa ajung chiar la greutatea asta!!!
Am facut niste falcutze si o ghusha ... Lasa ca scapam noi de ele!
Cu mainile si picioarele nu am avut de patimit prea mult pana saptamana asta cand s-au umflat rau si oricate lichide as bea e degeaba.
Mai fug pana la patut ...
38+
Lena
gigelica20 spune:
Ayla + Alex

Am simtit nevoia sa le fac putina galerie
!
Credeti ca Ayla se face frumoasa pentru maine?! Stiu ca e un pleonasm caci Ayla e frumoasa prin definitie, dar ma refeream la bibileala
.
Ayla + Alex

[/b]
Ayla + Alex
[/b]
[/b]
Ayla + Alex
[/b]
Gigelica
+37
Victor-Andrei
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
m_monique spune:
ce e cu dodo pui? ca eu nu reusesc sa citesc postarile din urma.
poate imi da si mie cineva un link.
37+ 
si Andrei (16.12.2006)
joanna27 spune:
Olinska eee deja unde te duce gandu, sauna , bataita...mai ai un pic de asteptat.Si noi...mama ce imi lipseste si mie
Gigilicaesti mortala cu pitonul...al tau misca prea mult,al meu ma baga in boala ca e puturos rau de 2 zile.In 25 ma duc si eu poate ne declanseaza nasterea.
Dorana esti mortala cu articolul ala..ce bine ar fi....mai ales dupa atetea luni![]()
Monicamai astepta poze cu Luana pe ziua de azi sunt putine.
Aris ce bagaj mic ai, si ce mami mumoasa.
Chatonelai vazut bien nu este linkul cu cap 95, pt ca Monica a dat copy paste la pagina nu a editat-o.
39+

chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 fetelor uite ce am aflat "fetelor am intrat sa va dau o veste. alina27 a nascut prematur pe 13 martie un baiatel de 1500g . il cheama rares. e putin speriata dar eu sunt convinsa ca bebe va fi bine chiar daca e nascut prematur. se pare ca i-a fost provocata nasterea deoarece nu se mai oxigena copilul in burtica." Doamne Ajuta Alina! totul o sa fie bine 39+![]() poze AMR 6 de zile ![]() |
BB Rares, bine ai venit! Sa cresti mare si voinic intr-o saptamina cit altii-ntr-o luna!
Felicitari, alina!

M-a distrat articolul cu orgasmul la nastere, timpit tre sa fii ca sa poti scrie asa ceva. Aceeasi remarca de la sfirsit si pentru cei care sustin ca laptele matern e toxic, dar aici nu ma mai distreaza, e comportare tipica a dezinformarii din tarile lumii a 3-a, nu ma gindeam ca si ro face parte din ele. Parca laptele praf e BIO si departe de tot ce e toxic... ah, m-a distrat totusi ca linga articolul ala era si unul cu laptele frelatat din China care a ajuns p'in toate tarile!!! Ala da, e cel mai bun lapte!
Raaluca, aici se revine incet, incet (chiar foarte incet), din nebunia anilor 70 in care femeile, in emanciparea lor, au decis ca alaptatul e o povara si ca e mai simplu sa se dea bibe. Dar nu se face deloc promovarea laptelui matern iar in spitale au tendinta sa-ti umple copilul cu lapte praf ca sa nu urle de foame.
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
Ayla 

multumesc tuturor ca ne sunteti alaturi.
Nu stiu exact cine intreba da,contul este valabil.
Multa sanatate tuturor burticilor,ghioceilor si mamicilor
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
joanna27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Buna tuturor, Ayla ![]() ![]() multumesc tuturor ca ne sunteti alaturi.Nu stiu exact cine intreba da,contul este valabil. Multa sanatate tuturor burticilor,ghioceilor si mamicilor ![]() Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta lui BB2 100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
Nu ai de ce sa ne multumesti.Imi pare rau c nu am stiut mai demult
,noroc cu Monica...ca de obicei.
Eu intrebam de cont.O sa iti dau pe pm cand face tati transferu, atat cat putem si Doamne ajuta.
39+