Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(96)
Raspunsuri - Pagina 6
joanna27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique ce e cu dodo pui? ca eu nu reusesc sa citesc postarile din urma. poate imi da si mie cineva un link. 37+ ![]() si Andrei (16.12.2006) |
Ai PM. In legatura cu picioarele umflate, seara cand dormi tinele mai ridicate pe o perna si inceraca sa nu mananci sarat.
39+

Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui anamariame Ayla, dar eu am ultima varianta la care am lucrat noi. Nu e buna? Sunt in ceata totala, din nou ![]() ![]() ![]() Ana-Maria 34+AMR 6 saptamani |
Im cer scuze, nu am inteles ce varianta ai, e buna, scuze. Vazusem mesajul dar eram pe plecare. Iarta-ma! Nu ma mai bag ca si asa stau tot mai rau cu dozatul timpului.
AMR 1 zi pana vom fi impreuna 
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God,
please take care of my soul mate
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Raaluca Of, scuze ca n-am mai aparut dar mi-a fost foarte rau. Am inceput si tratamentul cu augumentin care ma face sa ma simt si mai rau ...(grata, inapetenta, dureri de stomac ...) burtica mea e tot sus! O astept si eu sa coboare la jenunchi |
Insanatosire grabnica!

Lasa ca o sa coaboare ea de tot (daca nasti natural, stii drumul nu?) cand o fi timpul sa primeasca ordin de evacuare

_
You grew in my heart
God,
m_monique spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui joanna27
Ai PM. In legatura cu picioarele umflate, seara cand dormi tinele mai ridicate pe o perna si inceraca sa nu mananci sarat. 39+ ![]() |
merci.
sarat nu mananc.
aseara a fost prima data cand mi s-au umflat picioarele. e adevarat ca am avut si mult de alergat ieri.
eu speram ca la sarcina asta scap de umflaturi, dar ar fi fost prea frumos.
37+ 
si Andrei (16.12.2006)
olishka spune:
Raaluca eu stau aproape de tine (Panduri) da nu am vazut nici un fulgulet.
Al meu baiat sughite, dar nu pot sa-l localizez. Sper sa se fi intors, desi ma indoiesc...
Am o intrebare: cum ne dam seama ca nu se mai oxigeneaza copilul in burtica?
Olga
34+
David
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Raaluca OLISKA, ![]() Ia uitati si voi cum se "incurajeaza" la noi alaptarea!!! http://stirileprotv.ro/stiri/social/laptele-matern-este-toxic.html |
Dar laptele de vaca, creat pt vitel, nu pt puiul de om este mai bun? sau sa-i dau Luanei o bere?

O fi toxic ca la cat stress am bagat in mine nu o sa ma mir ce fata o sa am la adolescenta
dar
multumesc Domnului ca a luat in greutate. Astea-s aberatii de ProTv, m-a amuzat primul comentariu.
_
You grew in my heart
God,
doranna spune:
![]()
![]()
![]()
putin jenata, vin sa va intreb ceva legat de sutienul pentru alaptat: cat de mare l-ati luat? eu purtam inainte 80 sau 85 B, in functie de firma; unele imi vin chiar si acum si n-am avut nevoie sa-mi iau alte marimi (doar ca in loc de ultima gaica, le inchei la prima)
acum tb sa comand de pe net sutienul pt alaptat si habar n-am ce masura 

fetelor cu B inainte de nastere, ce v-ati luat, C sau D?? si 90... o fi prea mic? nu stiu ce sa fac

Dorana
37+ 
mihaelacg spune:
am pus si eu pozici cu printesa mea, revin ca s-a trezit.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica
36+ 
lysbeth spune:
Ne-au pus si noua reclama la pampers pe forum:D
36+
Damian Codrut Andrei
AMR 4 saptamani
aris26 spune:
olga - nici nu te gandi, alina stia de problema ei demult, a urmat chiar un tratament. avea valori f mari ale IR pe arterele uterine si pe cea ombilicala.
relax
39+
poze
AMR 6 de zile