Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(96)
Raspunsuri - Pagina 20
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Acum ii spun "eu ce primesc dulce?" si el raspune "pupa de la mine". Si dupa pupa ii spune "pupa ta e mai dulce ca bombonelele". la care Clau face fata serioasa si zice "tu mami, ma rusinez". ![]() Ziceti si voi, n-am copchil intelijent? Alex spune ca "ne traduce", adica ne joaca pe degete si are numai 4 anisori. |
Superrr tare ,pe cat e de mic pe atat de smecheras

36+ cu
Maria-NataliaVine barza!
Misha_tp spune:
Anamariame, eu am folosit servetele umede de la Pampers. Cele sensitive mi s-au parut ca nu au parfum mai deloc.
alina.n spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Am papat ne-am echipat (pun si pozica cu printeasa gatita), si plecam la pediatru. Am intrat sa ne tineti pumnii, sa aducem vesti bune la voi, si dam de stire pe mess, ca apoi mergem sa-l aducem pe tati. acasa! |
Ehee azi e ziua cea mare ,tinem pumnii!!!
Te pupam

36+ cu
Maria-NataliaVine barza!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui SimonaMami Cine are chef de clatite cu ciocolata in dimineata asta?!?! |
Eu,eu ,eu ,eu

36+ cu
Maria-NataliaVine barza!
chatonel spune:
Buna dimineata!
Raportam o noapte super, cu dormit muuuuulttt!!!
Dragoana mea e tot cuminte, nu mai am nici un simptom de nascare, nici macar niste contractii de control ![]()
Nu ma mai stresez, profit de timpul superb de-afara cu plimbari lungi si mincat pe terasa.
Oliska e super chitibusa ta! :) Semanati ca doua surori ![]()

Ayla, tinem pumnii pt intilnirea de gradul III
Am primit vesti de la servici, ieri mi-a scris mail seful meu ca sa-mi zica ca am pierdut o constelatie de sateliti (46) pt ca nu mai plateste comunitatea europeeana din lipsa de fonduri si azi am primit aceleasi vesti de la o prietena ro al carui sot imi e coleg.
Deci ne asteptam la restructurari, nu drastice sper...
Am in program sa calc azi. Vroiam sa merg sa iau si ghivece cu flori, da motanu nu e de acord, cica ne da soacra-mea... o sa ii scriu un mail sa o intreb daca are ceva in plan...
Ma duc sa fac baie ... à propos de baie, mie mi-e greu sa stau intinsa in cada, ma apasa dragoana de nu pot respira pt ca nu sint indeajuns de dreapta ... nu-s cum sa explic 
Fille du Sud
39+ cu
Dragonbella
J- 7
Toulouse, la ville rose
alina.n spune:
Gata am citit din urma ,neata la ora 11 ![]()
Azi am intrat si noi in sfarsit in luna 9 

.
Deci mai am maxim 3 sapt pana la intalnirea cu printesa,abia astept 

.
In legatura cu dr pediatru si medicul de fam si eu ma gandesc cum sa procedez ,sa vb dinainte ca vreau sa o inscriu la ei? Te intreaba la spital cine e pediatru?
Pup
36+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Ayla tinem pumnii astazi 
Dimineata cand ne-am trezit micul dejun era gata. Ne facuse Chitibus surpriza. Ne-a pus la fiecare in farfurie rosii, masline si ridichi. Meniu vegetarian, doar ca rosiile si ridichiile nu erau spalate
. M-a impresionat foarte tare caci aranjase totul asa de frunos...
Sufar de o boala rara: cum ma trezesc mi-e foame, cum mananc mi-e somn. Asa ca acum o sa mai trag un pui de somnic
Va
si va doresc o zi frumoasa

Olga
34+
David
SimonaMami spune:
Eh, si-au inceput de 15 minute niste dureri de mijloc de toata frumusetea. Contractii nu... doar un mijloc dureros gen... CM.
Ha Ha... ar fi dragut sa nu mai apuc sa-mi termin treaba la servici din motive de nascare acuta ![]()
Ma duc intr-o plimbare de cateva minute (la cumparat ceva dulce), poate se calmeaza durerile... nu de alta, dar TREBUIE sa-mi termin treaba azi...
Simona
37+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
gigelica20 spune:
Buna dimineata,
Sper ca vremea la Arad ... ca peste tot de altfel, sa fie ca in Bucuresti!
E soare si foarte placut!!!
Bafta multa pentru
Luana la pediatru. Azi vreau doar vesti bune.
Sunt pe faza sa vedem pentru cine scoatem agitate...sper ca nu pentru mine![]()
Anca_Nicolae 
Gigelica
+37
Victor-Andrei
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

ne-am echipat (pun si pozica cu printeasa gatita), si plecam la pediatru. Am intrat sa ne tineti pumnii, sa aducem vesti bune la voi, si dam de stire pe mess, ca apoi mergem sa-l aducem pe tati. acasa!