Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(96)
Raspunsuri - Pagina 19
denisamada spune:
Buna dimineata, poftiti la cafelutza cu lapte! 
Olishka, tare simpatica Chitzibush! 
Te asteptam sa ne povestesti ce n-ai cumparat din Kidex. 
Denisa-Madalina
35+
cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani 
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou 
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri adirys, novus, ajutati-ma si pe mine sa ma descalt cu o treaba...ma simt mereu ca picata din luna noi cind am ajuns acasa cu Ilinca am sunat la un pediatru care ne fusese recomandat, a venit a doua zi si a vazut fata, mi-a dat niste indicatii pretioase apropo de alaptat...si a plecat. nu a zis cind mai vine sau cind mai trebuie chemat... sotia lui este medic de familie cu competente in pediatrie, si am inteles ca ar tb sa inscriu fata la ea...pt vaccinuri si alte chestii...sau pe astea le poate face si pediatrul? eu l-am tot sunat sa il mai intreb una-alta, dar... mi-a fost nu stiu cum sa il intreb cind mai vine pe la noi asa, fara un motiv clar... si ca sa inscriu Ilinca la medic de familie, trebuie sa ma duc cu ea de git? |
Vaccinurile le poate recomanda si pediatrul, bineinteles, dar tot e bine (ca sa nu zic ca trebuie) sa inscrii copilul la MF, iar daca acesta se pricepe la pedi si e si sotia pediatrului... mi se pare o asociere super! Nu e nevoie sa te duci cu copilul cand il inscrii, doar in masura in care va avea nevoie de controale.
(asta in principiu, sigur ca mai depinde si de om... la dr ma refer)Denisa-Madalina
35+
cu Adela-MarisaAMR 5 saptamani

Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou
Ayla21 spune:
Buna dimineata!
Am papat
ne-am echipat (pun si pozica cu printeasa gatita), si plecam la pediatru. Am intrat sa ne tineti pumnii, sa aducem vesti bune la voi, si dam de stire pe mess, ca apoi mergem sa-l aducem pe tati. acasa!

(de emotii m-am trezit cu durere de cap)
PS: Gigelica, faci tu rezumatul pe mess, cine naste si cui scoatem, majoretele
azi. Suntem alaturi de voi. 
M
U
L
T
I
P
U
P
I
C
I
AMR cateva ore pana vom fi impreuna 
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God,
thank you for You saved my soul mate
inapreda spune:
| citat din mesajul lui pisigri adirys, novus, ajutati-ma si pe mine sa ma descalt cu o treaba...ma simt mereu ca picata din luna noi cind am ajuns acasa cu Ilinca am sunat la un pediatru care ne fusese recomandat, a venit a doua zi si a vazut fata, mi-a dat niste indicatii pretioase apropo de alaptat...si a plecat. nu a zis cind mai vine sau cind mai trebuie chemat... sotia lui este medic de familie cu competente in pediatrie, si am inteles ca ar tb sa inscriu fata la ea...pt vaccinuri si alte chestii...sau pe astea le poate face si pediatrul? eu l-am tot sunat sa il mai intreb una-alta, dar... mi-a fost nu stiu cum sa il intreb cind mai vine pe la noi asa, fara un motiv clar... si ca sa inscriu Ilinca la medic de familie, trebuie sa ma duc cu ea de git? if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
Nu stiu daca asa e peste tot, dar iti spun cum am facut eu. In exces de zel, eu m-am dus sa-l inscriu pe Ian INAINTE sa se nasca
Mi-s spus doctorita asa: ca o sa vina acasa DUPA nastere, evident si ca de inscris il poate inscrie si sotul pe baza certificatului de nastere. In rest, ea mai vine acasa, LA NEVOIE. Oricum, mi se pare horror sa stai cu bebe intr-o sala de asteptare plina cu copilasi bolnaviori
Oricum, doctorita asta, pe linga programul la circa, are si cabinet privat unde nu e asa aglomerat si unde, oricum, poti face programare.In alta ordine de idei, inca nu ai scos-o pe Ilinca din casa?
In ignoranta mea, visez ca-l sco
t pe Ian la plimbare a 2 a zi dupa ce ajungem acasa 
Gina
37+HAPPY!!!!!
bebe
Ian AlexandruPoze
AMR
SimonaMami spune:
Neata fetele!
Bine ai venit ghiocel Teodor Ioan! Felicitari pentru mami lui!
Cine are chef de clatite cu ciocolata in dimineata asta?!?!
Noi raportam o noapte buuuna, si o dimineata... tot fara chef de munca!
Dar azi am o zi aglomerata asa ca n-am ce face: sunt cuminte la birou!
Avem de scos agitate la lucru pentru azi?!? Ah? Nu aud! Cine, ce, cum?! ![]()
Simona
37+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
SimonaMami spune:
Of fetele, ieri cand am ajuns acasa mi-am scos de la 'naftalina' sutienele de alaptat ramase de la Eric. NU IMI MAI VINE NICI UNUL! Asa ca in week-end, la cumparaturi cu mine!
Simona
37+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
alina.n spune:
citat din mesajul lui irina81 Mai primiti un ghiocel?Il cheama Teodor-Ioan si a venit pe lume in data de 12 martie,la ora 10.50,la 39 de saptamani,prin operatie cezariana. A cantarit 3.9 kg, avea 53 cm si a primit nota 9. Urez si eu bun venit noilor ghiocei si nasteri usoare,refaceri rapide si mult laptic viitoarelor mamici. ![]() ![]() ![]() Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si a lui Teodor-Ioan(12 mar.2009) |
Irina bine ai venit, felicitari pentru bb Teodor Ioan!!

36+ cu
Maria-NataliaVine barza!
aris26 spune:
raport: sunt tot 2 in 1, doctorul nu mai pleaca...asa ca ashteptam sa se hotarasca berbecul meu sa iasa![]()
citesc din urma si revin
39+
poze
AMR 6 de zile 
alina.n spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Mi-e rusine da mine , da tre sa zic: azi am adormit la munca cu capul pe birou...vreo 25min noroc ca dormeau copii si nu m-au vazut |
Super tare

36+ cu
Maria-NataliaVine barza!

Mai primiti un ghiocel?