Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ayla e foarte simpatica poezioara

Olga 34+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Noi am ramas singurele (eu si chitibus). Sotul imi umbla pe la evenimente mondene. Am scapat f usor in seara asta. M-a rugat sa-i citesc o poveste, iar pe mine asa ma durea gatul si nu aveam nici un chef, caci abia respir. Am zis hai totusi sa-i citesc copilului o poveste (sa incerc sa fiu o mama buna) si deschid primul site unde gasesc o poveste audio. Fericirea mea!!! Pai tanti aia povesteste de 10 ori mai bine decat mine...I-am pus la copil poveste, iar eu stateam pe net. Traiasca internetul si povestile audio

Olga 34+ David

Da-ne si noua repede site-ul.

AMR cateva ore pana vom fi impreuna
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, thank you for You saved my soul mate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Tare scumpica e Chitibus. E surioara ta?
Chiar ma gandeam la tine, vazand pozele pe Picasa ca esti asa finuta, cum ti burtica la 29s. Iar poza cu tine si cu sotul costumati e fenomenala.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Tare scumpica e Chitibus. E surioara ta?
Chiar ma gandeam la tine, vazand pozele pe Picasa ca esti asa finuta, cum ti burtica la 29s. Iar poza cu tine si cu sotul costumati e fenomenala.

_
You grew in my heart

Multumim da chitibus e surioara pe care mi-am facut practica de mamica .
Asta e site-ul http://www.gradinapovestilor.ro/povesti/povesti.shtml
Chiar am de gand sa descarc de undeva povesti. Sunt super pentru copiii mai maricei. Stau cumintei si le asculta. Mi se pare mult mai ok decat un desen animat, caci imaginatia intra in functiune

Olga 34+ David

Mergi la inceput

Din perlele lui Chitibus: http://www.youtube.com/user/cristigireada

Olga 34+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citesc acum pe blog articolele postate de Monica (multumim inca o data!) si mi-am amintit ceva ce de multa vreme tot vroiam sa intreb: ce sapun (lichid sau nu) si servetele umede ati gasit pe piata fara parfum? Eu am tot cautat, insa mai toate sunt cu miros, ba de musetel, ba de levantica...Si produse bio unde se gasesc? Pentru bb, desigur!Ana-Maria 34+AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Neata!

ANAMARIAME, uite aici un site cu produse bio.

http://olivo.ro/cms.php?id_cms=8

38+Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,eu chiar daca nu scriam va citeam zilnic de cateva ori.
Olisha
Chatonel curaj am si speranta;
AylaBun venit sotului
Fiecare ajuta cum poate,dar prefer sa cumpar ceea ce-i nevoie si in functie de ceea ce o sa primesc de la rude,nasiIsabelle nu are de ce sa aiba probleme dar asa m-am obisnuit sa spun "ca-mi doresc sa fie sanatoasa"(nu asta-si doresc toate mamele pentru copiilor?!
Bogdi are probleme din cauza unor reactii adverse de la vaccinul de 6 luni.
In blogul lui o sa gasiti mult mai multe cazuri si necazuri ale copiilor din Romania.
Novus ;
Floric pacat ca BR e un oras frumos,cat despre ce simti cand esti cu copilul in brate si ti se raspunde in acele feluri nu vreau sa stie nici dusmanii.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
In alta ordine de idei azi sunt sef bucatar,sa vad ce as manca

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Neata tufete

Abia am reusit sa recuperez de citit...ma chinui de 3 zile...la ce viteza aveti la scris nici nu-i de mirare.

Ayla...te felicit si iti multumesc pentru ideea cu pagina de ghiocei

Felicitari noilor mamici..sa va traiasca puiutii.

Am vazut poze cu ghoicei..sunt absolut superbi...Doamne imi vine sa-i mananc pe toti.

Eu sunt tot timpul ocupata cu printesa..tot timpul se gaseste ceva de facut..plus ca avem si vizitatori...nici nu simt cand trec orele..zilele.Sunt un pic obosita...vai ce mi-e de dor sa dorm pana la amiaza...fetelor care sunteti inca 2 in 1 ...profitati cat mai puteti.

E minunat sa vezi cum creste puiul..sa-l vezi cand rade prin somn...toate grimasele..sa identifici ca pozitia aia de somn e a lui tati...doar cand plange nu ne place.

Ma bucur ca tati ne ajuta tare mult..el face papa si curat si are grija de musafiri.

Azi asteptam prima cizita a medicului la 1.

va pe toate....si sper sa nu mai scrieti asa mult..sa pot tine pasul cu voi.

Mami fericita de printesa Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

adirys, novus, ajutati-ma si pe mine sa ma descalt cu o treaba...ma simt mereu ca picata din luna
noi cind am ajuns acasa cu Ilinca am sunat la un pediatru care ne fusese recomandat, a venit a doua zi si a vazut fata, mi-a dat niste indicatii pretioase apropo de alaptat...si a plecat. nu a zis cind mai vine sau cind mai trebuie chemat... sotia lui este medic de familie cu competente in pediatrie, si am inteles ca ar tb sa inscriu fata la ea...pt vaccinuri si alte chestii...sau pe astea le poate face si pediatrul? eu l-am tot sunat sa il mai intreb una-alta, dar... mi-a fost nu stiu cum sa il intreb cind mai vine pe la noi asa, fara un motiv clar... si ca sa inscriu Ilinca la medic de familie, trebuie sa ma duc cu ea de git?

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput