Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(96)
Raspunsuri - Pagina 21
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SimonaMami Cine are chef de clatite cu ciocolata in dimineata asta?!?! |
Clatite? A zi cineva clatite?
Cred ca fac si eu cateva. Denisa-Madalina
35+
cu Adela-MarisaAMR 5 saptamani

Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou
novus spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Daca lohiile au devenit roz si reduse ca si cantitate, activitatea sexuala se poate relua chiar si la doua saptamani de la nastere. ![]() AMR cateva ore pana vom fi impreuna ![]() _ I love you so much my tiny princess You grew in my heart So small, so sweet, so soon God, thank you for You saved my soul mate |
Asa mai merge
Va

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
| citat din mesajul lui pisigri adirys, novus, ajutati-ma si pe mine sa ma descalt cu o treaba...ma simt mereu ca picata din luna noi cind am ajuns acasa cu Ilinca am sunat la un pediatru care ne fusese recomandat, a venit a doua zi si a vazut fata, mi-a dat niste indicatii pretioase apropo de alaptat...si a plecat. nu a zis cind mai vine sau cind mai trebuie chemat... sotia lui este medic de familie cu competente in pediatrie, si am inteles ca ar tb sa inscriu fata la ea...pt vaccinuri si alte chestii...sau pe astea le poate face si pediatrul? eu l-am tot sunat sa il mai intreb una-alta, dar... mi-a fost nu stiu cum sa il intreb cind mai vine pe la noi asa, fara un motiv clar... si ca sa inscriu Ilinca la medic de familie, trebuie sa ma duc cu ea de git? if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ Pisigri, la mine treaba sta cam asa : medicul meu de familie are si competente in pediatrie deci fata am inscris-o tot la ea ! vine acasa o data pe saptamana sa vada ce mai facem( nu ca ar fi nevoie), o sun de cate ori am nelamuriri si o sa vina sa-mi faca si vaccinurile Sper ca te-am ajutat ! ![]() ![]() |
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

AMR cateva ore pana vom fi impreuna 
thank you for You saved