Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(96)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Denisamada multumesc Trag si eu o fuga maine pe-acolo. Nu mai cumpar nimic...Doooaaar ma uit

Hi-hi-hi!
Asta kiar ca a fost buna, auzi la ea, nu cumpara nimic, doar se uita!

Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Denisa, multumesc, deci e posibil sa fi avut atat...am crezut ca a exagerat aparatul, desi mi-am mai luat tensiunea acolo si cred ca e bun. Ameteli cand ma ridic n-am, aveam inainte de sarcina cand uitam sa mai iau calciu din cand in cand...
Eu aproape toate mi le-am comandat de pe net, dar chiar la sutiene nu ma incumet sa iau fara sa probez; dar am ochit de multa vreme la Triumph sutiene de alaptat si nici nu erau scumpe, ceva gen 50-70 lei. Pe net am vazut mai scumpe!
Gigelica, ce ma distrezi cu "problemele" tale...eu nu vreau sa va oripilez, dar de ragait mie tare imi placea si inainte, ca o bautoare de bere ce eram (bine, nu faceam de-astea decat in fatza unui public "privilegiat" gen parinti, sotz, prietene bune...) dar acum chiar ma intrec cu gluma prin casa, parca-s la concurs. Ma distreaza sa-l vad pe sotz cum se preface indignat, ia o mutra siderata...si eu zic "cu inocentza":"nu eeeeu! Sophia!!". La care el:"nuuu, o chestie de 30 de saptamani nu poate face asa ceva! Asa ceva poate face numa o chestie de vreo 1500 de saptamani ca tine!!! Abia astept sa-i povestesc cum dadeai vina pe ea, lasa ca vezi tu!"
Dar cu miscarile, inclusiv cu urcatul in cada, eu ma simt destul de gratzioasa! Cam ca un elefant intr-un magazin de portzelanuri, vorba aia. Nu, pe bune, is destul de zvarluga...numai cand trebuie sa ma incaltz imi ies ochii din cap ca la un melc shocat...

35Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Chiar nu mai cumpar, caci am exagerat cu cumparaturile...ne cearta tati...am la hainute de o sa-l schimb in fiecare zi in haine noi si deja am inceput sa si primesc o gramada. As cumpara doar un album frumos. Sper sa gasesc.

Olga 34+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

vreau crenvusti meda si al meu sot nu vrea sa se duca singur in supermarchet..iar eu nu mai ies ca mi-am facut baie si-s racita moarta..abia mai pot inghiti apa

5+

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ayla ai dreptate
Eu mi-s o mamica tanara de 37 de ani(anul acesta)de 2002 care a avut "norocul" sa-si auda baiatul(donu'Dodo=asa spunea ca se numeste anul trecut) de doua ori gangurind si ...nu vreau sa ingrijorez sau sa necajesc pe nimeni povestind toate necazurile de la inceput si cum s-au tinut lant.
In mare istoria este cam asa:
- copil nascut la 39+,dupa un travliu de 24 ore
-a luat in greutate in prima luna,apoi in a doua nici un gram(imi decedase mama- si s-a strigat laptele)
-isi revenise la greutate si totul a fost ok pana la vaccinul de 6 luni cand instantaneu au aparut schimbari ,nu-si ma tinea capulmnu mai statea in fund...
-de aici au inceput drumurile si nenorocul nostru de a locui intr-un oras ca BR,unde sfatul dr pentru noi ca parinti era"faceti altul ca sunteti tineri!;Asta nu se va face om"...si din colectia astora
-intr-un final cand el avea 2 ani si ceva am ajuns la B si i s-a pus diagnosticul de parapareza spastica,ECI,....
-pe langa tratamentul alopat ne-a fost indicat tratament homeopat(care pt noi a facut minuni) si multa recuperare(kineto,hidro,logopedie,psiho-terapii)
-am cautat in Br si nu am gasit unde sa fac gimnastica(singurele 2 locuri unde am gasitmi-au raspuns"m-am saturat de handicapati"si "spune-mi ce sa fac si fac"

-cu ajutorul nasilor ne-am mutat cu chirie in Ct,unde exista centre de recuperare-unde am mers pana acum o luna cand nu am mai putut sa fac naveta de la Navodari
Acum multumim lui DD de 2 ani(care s-au implinit pe 26 dec)merge singur,a inceput sa vorbeasca.Pentru a progresa in acelasi ritm el are nevoie inca de kinetoterapie,inot si ffffff logopedie( in prezent incerc eu sa lucrez cu el acasa)
BB2-Isabelle va aparea exact cand el si noi aveam mai mare nevoi de inca un copil/partener de joaca.Speram din tot sufletul ca sa fie sanatoasa.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Simina cum adica nu vrea al tau sot sa mearga?
Zi-i ca TREBUIE!!!!! Ca daca nu venim cu btoate peste el.

Olga 34+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Chiar nu mai cumpar, caci am exagerat cu cumparaturile...ne cearta tati...am la hainute de o sa-l schimb in fiecare zi in haine noi si deja am inceput sa si primesc o gramada. As cumpara doar un album frumos. Sper sa gasesc.

Da... si eu am cam pacatuit cu cumparaturile. Nu cumparasem mai nimic si de-odata m-am dezlantuit! Mi-au mai ramas totusi cateva kestii de luat... dar tot nu te cred ca vii maine fara nimic.

Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Nu, pe bune, is destul de zvarluga...numai cand trebuie sa ma incaltz imi ies ochii din cap ca la un melc shocat...

35Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

si io, si io

Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 7
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

DodoPui va doresc tot binele din lume O sa incerc si eu sa va ajut cu cat pot. Esti o mamica puternica. Sa ai o nastere usoara, iar bebeii sa fie sanatosi, voiosi si sa va bucurati de ei

Olga 34+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

So... m-am dushulit, mi-am alaptat puiuta, am iubit-o putin, pana s-a saturat de mine si a dat cu manuta, cum alungi tantarul, ceva de genul "du-te de-aici ca eu vreau sa dorm". Apoi m-am rasfatat cu mami si cu Clau la un ceai in bucatarie. Am bagat 2 pachete de bicuiti Star cereale, ca de aia pap Clau, si am papat si portia mea si portia lui. Si am facut o burtaaa. Ii spun la mami, uite cata burta am, tu esti de vina. Pt ca ea ma indoapa, sau daca nu e cu mancarea dupa mine, ma ispiteste. Zice Clau referitor la burta mea "mai nasti o fetita?" Nu stiam sa radem sau fim serioase cu gandul la urmatoarea lui intrebare. In final nu a mai zis nimic de fetita, dar se uita gales la mine si spune "esti frumoasa, mami" La asta concureaza de obicei cu tac-su, care ma dragaleste mai mult. Deh, ce sa invete si copchilu?
Si faza beton. Dupa ceai, ii dau sa suga niste ursuleti cu echinaceea. Si el orice ii dau da pupa si spune "multumesc mami". Acum ii spun "eu ce primesc dulce?" si el raspune "pupa de la mine". Si dupa pupa ii spune "pupa ta e mai dulce ca bombonelele". la care Clau face fata serioasa si zice "tu mami, ma rusinez".
Ziceti si voi, n-am copchil intelijent? Alex spune ca "ne traduce", adica ne joaca pe degete si are numai 4 anisori.

AMR cateva ore pana vom fi impreuna
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, thank you for You saved my soul mate

Mergi la inceput