Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(96)
Raspunsuri - Pagina 14
simina_kin spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Raportez ca am luat de la Meda, dar de pui. Sper sa fie ok. Ma duc sa ii pun la fiert. Pitonul s-a jucat iarasi dimineata, caci nu stiu ce am dar de la o vreme, cand pap lapte cu fulgi imi fac matzele un concert simfonic de vis...iar el cred ca reactioneaza cum reactioneaza mami cand vecinii dau muzica prea tare ![]() ![]() .Sa stii ca ai avut dreptate cu lamaia...de la ea facea in halul ala. Tre sa ma potolisc, ca altfel il nasc prin buric inainte de 25 martie Gigelica +37 Victor-Andreihttp://bd.lilypie.com/0qxyp2.png |

VREAU SI EU MEDA DE PUI....CEI MAI BUNI !!!!!oooofffff mai bine nu citeam

5+Mariana
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia_30 Fetele,multumesc pentru PM. ![]() iulia 35 + Maria |
cu placere

Fille du Sud
39+ cu
Dragonbella J- 7
Toulouse, la ville rose
joanna27 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui simina_kin
![]() ![]() ![]() VREAU SI EU MEDA DE PUI....CEI MAI BUNI !!!!!oooofffff mai bine nu citeam![]() ![]() 5+Mariana |
soramea sa iti fac pachet sa iti trimit?????Acu il sun pe sot si trimit cu cargus...te rog sa nu ii faci pofte la mazarica.Ai dormi de amiaza?
39+

Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui
din tot sufletul |
Spune-ne si tu despre tine, despre voi, despre Bogdan, despre Izabela. Asa te vei integra in discutiile noastre. Fiecare la inceput s-a simtit stinghera poate pe marginea discutiilor, dar trebuie sa te bagi singura in seama.

AMR cateva ore pana vom fi impreuna 
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God,
thank you for You saved my soul mate
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Raaluca OLISKA, ![]() Ia uitati si voi cum se "incurajeaza" la noi alaptarea!!! http://stirileprotv.ro/stiri/social/laptele-matern-este-toxic.html Zic asta apropos de ce spunea si OLGA TARZIU referitor la pozitia medicilor din Canada privind alaptare. Cred ca fetele din alte tari (CHATONEL, IONICA...)pot sa confirme ca acolo se incurajeaza alaptarea cat mai indelungata (cf OMS pana in apropierea varstei de 2 ani) Nu stiu daca avem si fete din Danemarca dar sunt convinsa ca nu asa se procedeaza in Danemarca Uitam sa zic ca sunt absolut incantata de starile de ale SIMINEI_KIN Parca ma apuca nostalgia ...(Hai ca stiu ca e nasol dar e si dragutz daca privesti in urma) SIMINA ma amuza si ca langa iconul de gravi ai dor o singura cifra![]() La mine in cartier iarna nu se lasa dusa. A nins vreo 20 de minute cu fulgi MARI. Ma duc la un scurt. |
.N-am dat la boboci niciodata in viata mea!!!Mi-e rusine da mine , da tre sa zic: azi am adormit la munca cu capul pe birou...vreo 25min
noroc ca dormeau copii si nu m-au vazut
5+Mariana
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Olishka, si eu credeam ca am scapat de labe elefantine dar de cateva zile mi se cam umfla si mie, cateodata abia ma incaltz...si sarat eu chiar ca nu mananc deloc. Dar am inteles ca in anumite limite e normal, n-avem ce face, daca nu-s si alte simptome nu e hipertensiune (eu azi conform unui tensiometru dintr-o farmacie aveam...94 cu 46!! Amu eu stiu ca tensiunea mea obisnuita se invarte in jur de 105 cu 55, dar chiar asa...94 cu 46...n-ar fi trebuit sa fiu...cam rece deja?! |
Nope. E foarte bine asa, mai ales daca nu aveai nici inainte valori prea mari si nici nu ai ameteli (cand te ridici din pat). Si eu tot atat am, mai ales de cand halesc intensiv la no-spa.
Olishka, tu intrebai de kidex, nu? Da, a inceput astazi. M-a sunat nasha sa-mi zica ce-a vazut pe-acolo.

Aris, ai tradat cauza bustierelor?

Denisa-Madalina
35+
cu Adela-MarisaAMR 5 saptamani

Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui joanna27 Da astept barza da vad ca nu vrea sa vina... ![]() 39+ ![]() |
O trimit atunci la tine? Sau spre tine si venea?

Nu mai vine nici barzoiu pe frigu asta, sa vedeti ce ninge pe Bihor.

AMR cateva ore pana vom fi impreuna 
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God,
thank you for You saved my soul mate
joanna27 spune:
citat din mesajul lui Ayla21
O trimit atunci la tine? Sau spre tine si venea? ![]() Nu mai vine nici barzoiu pe frigu asta, sa vedeti ce ninge pe Bihor. ![]() AMR cateva ore pana vom fi impreuna ![]() _ I love you so much my tiny princess You grew in my heart So small, so sweet, so soon God, thank you for You saved my soul mate |
Trimite-o da nu cred ca vrea sa vina...cel putin asa a zis medicu azi,ca nu se vede nimic saptamana asta.
ergem miercuri ca e de garda si poate ne induce nasterea daca nu vrea sa vina singur....ca ma omoara durerile si nu mai pot sa astept...
39+

olishka spune:
Denisamada multumesc
Trag si eu o fuga maine pe-acolo. Nu mai cumpar nimic...Doooaaar ma uit 
![]()
Olga
34+
David
millie spune:
Bine ai venit Teodor Ioan!!! Felicitari proaspetelor mamici!!!
Monica mamica fericita de Timeea Alexandra

din tot sufletul
scurt.