Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(96)
Raspunsuri - Pagina 16
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. "nu eeeeu! Sophia!!". La care el:"nuuu, o chestie de 30 de saptamani nu poate face asa ceva! Asa ceva poate face numa o chestie de vreo 1500 de saptamani ca tine!!! Abia astept sa-i povestesc cum dadeai vina pe ea, lasa ca vezi tu!" |
Ilinca, eu te citesc, desi nu raspund daca nu am raspuns la postarile tale, dar le citesc fooaarte amanuntit, ca esti tare haioasa. Cred ca tare vesela viata cu tine.

AMR cateva ore pana vom fi impreuna 
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God,
thank you for You saved my soul mate
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Ayla ai dreptateEu mi-s o mamica tanara de 37 de ani(anul acesta BB2-Isabelle va aparea exact cand el si noi aveam mai mare nevoi de inca un copil/partener de joaca ![]() ![]() Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta lui BB2 100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
Dodo
multa sanatate si curaj va doresc!Fille du Sud
39+ cu
Dragonbella J- 7
Toulouse, la ville rose
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Ayla ai dreptatenu vreau sa ingrijorez sau sa necajesc pe nimeni |
Eu una am gasit si prietene de glume aici si umar pe care sa plang la nevoie. Cel putin daca solutii nu gasim, sa ascultam omul in necaz.
Le admir pe mamicile care lupta pt copilasii lor, am citit putin despre tine si Bogdan la subiectul tau, de care sincer it spun nu am stiut. Nu stiu sau nu am inteles de unde au aparut problemele cu el. Izabela nu are de ce sa aibe probleme, sper. Esti o mamica luptatoare!

Poti sa ne spui daca ai nevoie de ceva anume pt Izabela, intrebau fetele, sau daca preferi cine doreste sa trimita banuti si tu sa cumperi ce ai nevoie. Nu ma refer la hainute, poate ai, sau primesti, ci necesar mai mare, ca patut, carucior, si sa contribuim sa adunam suma necesara.
_
You grew in my heart
God,
Adee spune:
Joanna sunt prezentaaaaaa
Nu plec eu la maternitate fara sa anunt. Acuma am vazut ca mi-ai dat mesaj. Scuze
, dar am dormit de amiaz vreo 4 ore
si dupa am stat la lenevit in pat iar telefonu mi-a ramas in geanta![]()
gigelica20, Raaluca sper sa aiba efect majoretele
40+
Ariana AMR 3 zile
poze
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Adee Joanna sunt prezentaaaaaa gigelica20, Raaluca sper sa aiba efect majoretele ![]() 40+ Ariana AMR 3 zilepoze |
Tu dormi si noi era sa scoatem agitatele.

_
You grew in my heart
God,
novus spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui SimonaMami
Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaelamami de Eric Christian (02.03.05) |
Asa da
!! dar revin la intrebare daca eu sunt ok, operatia nu ma deranjeaza pot trece la treaba Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Ayla ai dreptateEu mi-s o mamica tanara de 37 de ani(anul acesta In mare istoria este cam asa: - copil nascut la 39+,dupa un travliu de 24 ore -a luat in greutate in prima luna,apoi in a doua nici un gram(imi decedase mama- si s-a strigat laptele) -isi revenise la greutate si totul a fost ok pana la vaccinul de 6 luni cand instantaneu au aparut schimbari ,nu-si ma tinea capulmnu mai statea in fund... -de aici au inceput drumurile si nenorocul nostru de a locui intr-un oras ca BR,unde sfatul dr pentru noi ca parinti era"faceti altul ca sunteti tineri!;Asta nu se va face om"...si din colectia astora ![]() -intr-un final cand el avea 2 ani si ceva am ajuns la B si i s-a pus diagnosticul de parapareza spastica,ECI,.... -pe langa tratamentul alopat ne-a fost indicat tratament homeopat(care pt noi a facut minuni) si multa recuperare(kineto,hidro,logopedie,psiho-terapii) -am cautat in Br si nu am gasit unde sa fac gimnastica(singurele 2 locuri unde am gasitmi-au raspuns"m-am saturat de handicapati"si "spune-mi ce sa fac si fac" ![]() -cu ajutorul nasilor ne-am mutat cu chirie in Ct,unde exista centre de recuperare-unde am mers pana acum o luna cand nu am mai putut sa fac naveta de la Navodari Acum multumim lui DD de 2 ani(care s-au implinit pe 26 dec)merge singur,a inceput sa vorbeasca.Pentru a progresa in acelasi ritm el are nevoie inca de kinetoterapie,inot si ffffff logopedie( in prezent incerc eu sa lucrez cu el acasa )BB2-Isabelle va aparea exact cand el si noi aveam mai mare nevoi de inca un copil/partener de joaca ![]() ![]() Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta lui BB2 100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
Dodo o sa trimit si eu ceva banuti care sper sa-ti fie de folos !! si
esti o invingatoare cu siguranta !!!Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui novus Dodo esti o invingatoare cu siguranta !!! |
Dodo-pui!

L-am vazut aici pe Donu Dodo. Bravo, Bogdan!

_
You grew in my heart
God,
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui novus pot trece la treaba |
Serios ca noi nu te retinem.
dar vorbeste in soapta ca scot fetele agitatele si pt tine.

Am postat si pe blog sa nu scriu atat aici.
_
You grew in my heart
God,
Gaza22 spune:
Buna seara fetelor!
Ilinca esti super haioasa si ai dreptate cu mesajul tau. Si eu am avut cateva din probleme enumerate si probabil fiecare dintre noi intr-o masura mai mare sau mai mica. Dar de aci si pana la niste vite fara control asupra organismului e cale lunga. Deaia si mie imi venea sa strang de gat orice fosta graviduta care imi descria tabloul sarinii numai in epitete de acest gen. Si eu fac baie ca un mic elefant si ma intorc in pat ca o balena pe uscat. Pardon ca o Orca, asa imi zice sotu, ca cica nu sunt doar balena ci balena ucigasa (asta daca adaugi si temperamentul meu).
Olishka foarte buna ideea ta cu scaunul in baie si eu m-am gandit dar vad ca inca ma descurc destul de gratios. Mai greu e ca nu mai ajung bine la picioare.
Aris ai dreptate cu sticluta e foarte utila. Eu mi-am luat una cu tuta (de suc) mi se pare super si nici nu stai cu frica ca o sa se verse pt ca are dop. Poate mai ai timp si-ti achizitionezi una din aceea de pe la vre-un chiosc. Aa si pt ca am auzit ca ceaiul de pelin si de galbenele e ff util la cicatrizarea ranii, o sa-l rog pe sot sa-mi faca vre-un litru sa-mi aduca la spital si o sa umplu sticluta cu ceai, mi se pare mai practic. Rezolv 2 lucruri deodata.
35+ cu 

100% Isabelle
se poate numai dupa 6 saptamani ?? de ce e conditionata reinceperea vietii sexuale ?? nu de alta dar parca parca redevin femeie 
Victor Christian
/