Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(96)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
"nu eeeeu! Sophia!!". La care el:"nuuu, o chestie de 30 de saptamani nu poate face asa ceva! Asa ceva poate face numa o chestie de vreo 1500 de saptamani ca tine!!! Abia astept sa-i povestesc cum dadeai vina pe ea, lasa ca vezi tu!"

Ilinca, eu te citesc, desi nu raspund daca nu am raspuns la postarile tale, dar le citesc fooaarte amanuntit, ca esti tare haioasa. Cred ca tare vesela viata cu tine.

AMR cateva ore pana vom fi impreuna
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, thank you for You saved my soul mate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Ayla ai dreptate
Eu mi-s o mamica tanara de 37 de ani(anul acesta)de 2002 care a avut "norocul" sa-si auda baiatul(donu'Dodo=asa spunea ca se numeste anul trecut) de doua ori gangurind si ...nu vreau sa ingrijorez sau sa necajesc pe nimeni povestind toate necazurile de la inceput si cum s-au tinut lant.
BB2-Isabelle va aparea exact cand el si noi aveam mai mare nevoi de inca un copil/partener de joaca.Speram din tot sufletul ca sa fie sanatoasa.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Dodo multa sanatate si curaj va doresc!

Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 7
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:

Ayla ai dreptate
nu vreau sa ingrijorez sau sa necajesc pe nimeni

Eu una am gasit si prietene de glume aici si umar pe care sa plang la nevoie. Cel putin daca solutii nu gasim, sa ascultam omul in necaz.
Le admir pe mamicile care lupta pt copilasii lor, am citit putin despre tine si Bogdan la subiectul tau, de care sincer it spun nu am stiut. Nu stiu sau nu am inteles de unde au aparut problemele cu el. Izabela nu are de ce sa aibe probleme, sper. Esti o mamica luptatoare!
Poti sa ne spui daca ai nevoie de ceva anume pt Izabela, intrebau fetele, sau daca preferi cine doreste sa trimita banuti si tu sa cumperi ce ai nevoie. Nu ma refer la hainute, poate ai, sau primesti, ci necesar mai mare, ca patut, carucior, si sa contribuim sa adunam suma necesara.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Joanna sunt prezentaaaaaa Nu plec eu la maternitate fara sa anunt. Acuma am vazut ca mi-ai dat mesaj. Scuze, dar am dormit de amiaz vreo 4 ore si dupa am stat la lenevit in pat iar telefonu mi-a ramas in geanta

gigelica20, Raaluca sper sa aiba efect majoretele

40+Ariana AMR 3 zile

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Joanna sunt prezentaaaaaa Nu plec eu la maternitate fara sa anunt. Acuma am vazut ca mi-ai dat mesaj. Scuze, dar am dormit de amiaz vreo 4 ore si dupa am stat la lenevit in pat iar telefonu mi-a ramas in geanta

gigelica20, Raaluca sper sa aiba efect majoretele

40+Ariana AMR 3 zile

poze

Tu dormi si noi era sa scoatem agitatele.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui novus
Si alta intrebare: oare se poate numai dupa 6 saptamani ?? de ce e conditionata reinceperea vietii sexuale ?? nu de alta dar parca parca redevin femeie si nu as astepta degeaba daca nu e imperios necesar

Alta grabita!
In 6 sapt se curata uterul, isi revine organismul. Mai repede sunt lohiile, nu cred ca vrea vreun machoman sa alunece pe ele, te poti infecta, e nevoie sa se retraga uterul, sa re stranga vaginul, sa se vindece epiziotomia.
Eu am mai zis, nu cred ca citisi, la 4 sapt si vreo 3 zile noi am incercat. Daca nu mai ai scurgeri, sangerare si nu te deranjeaza operatia, incet, puteti incerca. banuiesc ca ai facut controlul dupa nastere la dr si e ok uterul. Spectaculos nu va fi, luati-o incetisor.

AMR 1 zi pana vom fi impreuna
_
You grew in my heart
God, please take care of my soul mate

La Eric eu am fost MAMA grabitelor. Ia... incercati sa ma contraziceti! Nu am reusit sa stau cuminte decat 10 zile! Totul a fost insa ok, nu s-a intamplat nimic rau.

Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Asa da !! dar revin la intrebare daca eu sunt ok, operatia nu ma deranjeaza pot trece la treaba ?? la doctor trebuie sa merg doar la 6 saptamani

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Ayla ai dreptate
Eu mi-s o mamica tanara de 37 de ani(anul acesta)de 2002 care a avut "norocul" sa-si auda baiatul(donu'Dodo=asa spunea ca se numeste anul trecut) de doua ori gangurind si ...nu vreau sa ingrijorez sau sa necajesc pe nimeni povestind toate necazurile de la inceput si cum s-au tinut lant.
In mare istoria este cam asa:
- copil nascut la 39+,dupa un travliu de 24 ore
-a luat in greutate in prima luna,apoi in a doua nici un gram(imi decedase mama- si s-a strigat laptele)
-isi revenise la greutate si totul a fost ok pana la vaccinul de 6 luni cand instantaneu au aparut schimbari ,nu-si ma tinea capulmnu mai statea in fund...
-de aici au inceput drumurile si nenorocul nostru de a locui intr-un oras ca BR,unde sfatul dr pentru noi ca parinti era"faceti altul ca sunteti tineri!;Asta nu se va face om"...si din colectia astora
-intr-un final cand el avea 2 ani si ceva am ajuns la B si i s-a pus diagnosticul de parapareza spastica,ECI,....
-pe langa tratamentul alopat ne-a fost indicat tratament homeopat(care pt noi a facut minuni) si multa recuperare(kineto,hidro,logopedie,psiho-terapii)
-am cautat in Br si nu am gasit unde sa fac gimnastica(singurele 2 locuri unde am gasitmi-au raspuns"m-am saturat de handicapati"si "spune-mi ce sa fac si fac"

-cu ajutorul nasilor ne-am mutat cu chirie in Ct,unde exista centre de recuperare-unde am mers pana acum o luna cand nu am mai putut sa fac naveta de la Navodari
Acum multumim lui DD de 2 ani(care s-au implinit pe 26 dec)merge singur,a inceput sa vorbeasca.Pentru a progresa in acelasi ritm el are nevoie inca de kinetoterapie,inot si ffffff logopedie( in prezent incerc eu sa lucrez cu el acasa)
BB2-Isabelle va aparea exact cand el si noi aveam mai mare nevoi de inca un copil/partener de joaca.Speram din tot sufletul ca sa fie sanatoasa.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Dodo o sa trimit si eu ceva banuti care sper sa-ti fie de folos !! si esti o invingatoare cu siguranta !!!

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
Dodo
esti o invingatoare cu siguranta !!!

Dodo-pui!
L-am vazut aici pe Donu Dodo. Bravo, Bogdan!

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Citat:
pot trece la treaba ??

Serios ca noi nu te retinem.
dar vorbeste in soapta ca scot fetele agitatele si pt tine.
Am postat si pe blog sa nu scriu atat aici.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Buna seara fetelor!
Ilinca esti super haioasa si ai dreptate cu mesajul tau. Si eu am avut cateva din probleme enumerate si probabil fiecare dintre noi intr-o masura mai mare sau mai mica. Dar de aci si pana la niste vite fara control asupra organismului e cale lunga. Deaia si mie imi venea sa strang de gat orice fosta graviduta care imi descria tabloul sarinii numai in epitete de acest gen. Si eu fac baie ca un mic elefant si ma intorc in pat ca o balena pe uscat. Pardon ca o Orca, asa imi zice sotu, ca cica nu sunt doar balena ci balena ucigasa (asta daca adaugi si temperamentul meu).
Olishka foarte buna ideea ta cu scaunul in baie si eu m-am gandit dar vad ca inca ma descurc destul de gratios. Mai greu e ca nu mai ajung bine la picioare.
Aris ai dreptate cu sticluta e foarte utila. Eu mi-am luat una cu tuta (de suc) mi se pare super si nici nu stai cu frica ca o sa se verse pt ca are dop. Poate mai ai timp si-ti achizitionezi una din aceea de pe la vre-un chiosc. Aa si pt ca am auzit ca ceaiul de pelin si de galbenele e ff util la cicatrizarea ranii, o sa-l rog pe sot sa-mi faca vre-un litru sa-mi aduca la spital si o sa umplu sticluta cu ceai, mi se pare mai practic. Rezolv 2 lucruri deodata.

35+ cu

Mergi la inceput