Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_30

Fetele vreau si eu sa vad pozele Mihaelei.Unde sa caut?

iulia 34 + Maria
in albumul de pe picasa.

Fille du Sud 39 cu Dragonbella
J- 7
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Citat:

Fetele vreau si eu sa vad pozele Mihaelei.Unde sa caut?

iulia 34 + Maria

Uitate pe contul comun de picasa.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Ilinca, ai dreptate cu sfaturile astea de la "cunoscatoare"! Si eu am fost prevenita ca o sa ma transform, ca o sa mi se deformeze fata, ca o sa-mi apara cosuri de la hormoni...De-a dreptul inspaimantator! Insa de ce nu am scapat au fost retentia de apa si un hemoroid care mi-a facut nopti albe vreo 3 zile. Dar am scapat de el definitiv sper...Despre picioare ce sa spun, parca am cate un ou in stanga si-n dreapta gleznelor! Nu ajuta nici ridicatul lor si nici consumul de lichide. Sper sa revina la normal ca printr-o minune, oare dupa ct timp de la nastere te dezumfli?
Cu dusul e destul de greu in sensul ca nu-mi vad picioarele de burta si ma spal "pe pipaite"! E greu si cu sosetele si cu incaltatul. Noroc ca am un sot foarte saritor. Doamne,ii compatimesc pe oamenii grasi, in special barbatii cu burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Eu nu am acces.Cum pot intra?Vreau sa multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebare.Un pupic de la mine si bebelusa mea

iulia 35 + Maria

Mergi la inceput

fetele, io nu stiu ce-am gesit, zilele sau saptaminile? ca daca adun una cu alta ies doar 39 de sapt in cap...
deci UM: 22 iunie
DPN: 27 martie
ciclu scurt, 24 de zile.
poate ma luminati...

J- 7
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Mai primiti un ghiocel?

Il cheama Teodor-Ioan si a venit pe lume in data de 12 martie,la ora 10.50,la 39 de saptamani,prin operatie cezariana. A cantarit 3.9 kg, avea 53 cm si a primit nota 9.

Urez si eu bun venit noilor ghiocei si nasteri usoare,refaceri rapide si mult laptic viitoarelor mamici.

Mergi la inceput

Citat:

Eu nu am acces.Cum pot intra?Vreau sa multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebare.Un pupic de la mine si bebelusa mea

iulia 35 + Maria

trimis PM

J- 7
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ilinca si eu am fost speriata cu hemoroizii. Mi se parea groaznic, mai ales ca a avut si mama si am vazut cat de nasol e. De ragait sa stii ca ma regasesc la acest capitol; imi vine sa ragai dupa fiecare masa. Se uita tare ciudat sotu la mine, pt ca stie ca eu nu suport asemenea comportament
In cada si eu ma urc cam greu. Sa va zic ce-am improvizat: mi-am pus in cada un scaunel de plastic de la Ikea si ma asez pe el cand fac baie. In picioare obosesc, iar in fund nu pot sa stau in cada. A fost o graviduta la mine si i-a placut "inventia" mea si si-a achizitionat si ea.

Olga 34+ David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irina81

Mai primiti un ghiocel?

Il cheama Teodor-Ioan si a venit pe lume in data de 12 martie,la ora 10.50,la 39 de saptamani,prin operatie cezariana. A cantarit 3.9 kg, avea 53 cm si a primit nota 9.

Urez si eu bun venit noilor ghiocei si nasteri usoare,refaceri rapide si mult laptic viitoarelor mamici.

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si a lui Teodor-Ioan(12 mar.2009)

felicitari pentru ghiocelul grasunel!

J- 7
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui
Ayla

Am primit confiramarea de depunere (ti-am scris ca nu am ajuns eu la BT) e facuta cu alimentare card.
Sper sa putem sa te ajutam putin, Izabela este un ghiocel de-al nostru.

AMR 1 zi pana vom fi impreuna
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, please take care of my soul mate

Dodo, confirm si eu. Maine cred ca sunt in cont banutii. Sa iti fie de folos.

Eu una o sa incerc din cand in cand sa mai trimit macar la fel ca azi.

Gigelica +37 Victor-Andrei

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput