Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Chatonelo, conform calculatorului de pe despre.copii (dupa care calculez eu si care a dat DPN-ul exact cum mi-a zis si doftorul, deci e de incredere) tu ai azi 38 de saptamani si 6 zile! Cica dpn ti-e joi, 26 martie...ma rog, o zi incoace sau incolo...
Deci nu te mai strofoca atata, ca tu deja de o saptamana tot o provoci pe dragoanca sa iasa, ia las-o sa fie cum vrea ea, nu numai cum vrei tu!

35Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Chatonelo, conform calculatorului de pe despre.copii (dupa care calculez eu si care a dat DPN-ul exact cum mi-a zis si doftorul, deci e de incredere) tu ai azi 38 de saptamani si 6 zile! Cica dpn ti-e joi, 26 martie...ma rog, o zi incoace sau incolo...
Deci nu te mai strofoca atata, ca tu deja de o saptamana tot o provoci pe dragoanca sa iasa, ia las-o sa fie cum vrea ea, nu numai cum vrei tu!

35Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

hihihiii, Ilinca, pai sint perfect de acord cu tine, am schimbat semnatura pt miine, azi sint in 38 inca; deci miine intru in 39+, nu simplu cum credeam io, de-asta aveam o saptamina lipsa la numarat :) Merci
Dragoanca oricum face ce vrea dupa capu ei, vezi bine Ar putea sa fie mai ascultatoare, da de unde!!!

Fille du Sud 39 cu Dragonbella
J- 7
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

olga - puiule, sunt pe aici, dar au avut grija cei de la Electrica sa ne lase fara curent vreo 3 ore. ma minunam ca a inceput sa ninga....pai cum sa aiba chef piticul meu de ieshit afara pe vremea asta??
Noroc ca s-a remediat problema cu electricitatea ca aveam o gramada de treaba la birou....acum m-a apucat si pe mine sa demarez un nou proiectclar o sa vin la serv cu copilul atarnat de gat
aaa si nu te asociez cu inghetata, dar ai zis de prajituri iar eu singur dulce pe care il aveam in casa era o cutie de inghetata...nu am vrut sa te chinui ca stiu ca nu ai voie acum
am pus poze cu bajajul pe picasa...fetelor daca am uitat ceva ma trageti si pe mine de maneca...please
maine ma mai duc la un control de data asta la spital...hihihi ce ar fi sa ma opreasaca

adee, joanna - la raport ca intram la idei

39+
poze

AMR 6 de zile

Bafta maine la spital! Iar daca nu te opreste sa iti ajute DD sa nu vina bebe in weekend, ca stiu ce senzatie rea ai cand tu esti la termen si dr. pleaca 2 zile. Am patit-o la Teo si i-am spus de. meu ca daca ma apuca nascarea pana se intoarce, eu fug din spital decat sa nasc cu alt medic. Deci tin pumnii sa fie bine

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ilinca si eu am fost speriata cu hemoroizii. Mi se parea groaznic, mai ales ca a avut si mama si am vazut cat de nasol e. De ragait sa stii ca ma regasesc la acest capitol; imi vine sa ragai dupa fiecare masa. Se uita tare ciudat sotu la mine, pt ca stie ca eu nu suport asemenea comportament
In cada si eu ma urc cam greu. Sa va zic ce-am improvizat: mi-am pus in cada un scaunel de plastic de la Ikea si ma asez pe el cand fac baie. In picioare obosesc, iar in fund nu pot sa stau in cada. A fost o graviduta la mine si i-a placut "inventia" mea si si-a achizitionat si ea.

Olga 34+ David

Ilinca,Olga,fetelor, eu raportez ca ma inscriu cam la toate "problemele" sarcinii.

Hemoroizi...valeleu! Am cautat sa rezolv cauza lor, adica constipatia, dar confirm ca ii am. Nu ma dor...dar sunt.

Cu ragaitul nu mai mult decat obisnuit, parca zic ca la inceputul sarcinii ragaiam si de la mere , dar acum sunt cuminte.

Cu "aerisirea"...aici v-am mai povestit. Eu sunt fff pudica, caci asa m-au educat ai mei si nu puteam sa fac asta decat singura, in buda, daca eram convinsa ca nu ma aude nimeni. Dar de cand sunt cu burtica, datele problemei s-au schimbat si acum imi permit sa nu am retineri fata de sotul meu...care e incantat ca in sfarsit fac un lucru absolut sanatos si normal - zice el ca sa justifice nonsalanta lui.

In rest...nu mi s-au umflat picioarele, ma intorc singura in pat noaptea, iar in cada nu am probleme...

Gigelica +37 Victor-Andrei

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui doranna

ia uitati aici ce am gasit:

(as pune emoticonul de tavalit pe jos, dar nu-l gasesc )

http://www.tabu.ro/articol_3376/femeile_insarcinate_au_orgasm_la_nastere.html

Departe de a fi agonie, un documentar arata ca femeile pot ajunge pe culmile extazului in momentul in care dau nastere.

Noul documentar, denumit "Sarcina orgasmica", incearca sa educe femeile in privinta sarcinii.

Viitoarele mame ar trebui sa stie ca pe langa durerile nasterii, ele pot avea si orgasme foarte puternice. Anumite femei care au acceptat sa apara in documentar, au declarat ca daca in timp ce nasteau erau sarutate de partenerii lor, ajungeau la orgasm.

Orgasmele, conform producatorului documentarului, Debra Pascali-Bonaro, sunt cele mai bine pastrate secrete legate de nastere. Multe femei au declarat ca tot ce au simtit la nastere a fost agonie si durere, dar Debra a sustinut ca asta e din cauza faptului c#259; orgasmul in timpul nasterii este un subiect tabu.

Sunteti de acord cu noile descoperiri?

Dorana 37+

Iar eu zic ca madame Debra Pascali nu a nascut niciodata sau in nici un caz nu a nascut natural

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Bine ai venit TEODOR IOAN!!!

CHATONEL, tu ai ca si mine UM pe 22.06 dar la un CM mai mic
Eu am DPN pe 29 cf calculatorului de pe forum (si al medicului)
Esti in saptamana 38 si ...
Acu' intri-n 39
Hai ca Dragoanabella o sa fie surioara cu Lena (zisa rama mica sau Lena-balena)

38+Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
ayla - a nascut la 34sapt si o zi. nu cred ca are nimeni numarul ei, eu am mai vorbit cu ea pe pm.daca aflu ceva iti spun

Nu e asa micut, nu cred ca are probleme, si a trecut ceva timp de cand a nascut. Doamne ajuta sa creasca mare si sa fie sanatos!

AMR cateva ore pana vom fi impreuna
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, thank you for You saved soul mate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Wooaaawww Simona m-ai dat gata!!! 10 zile ...ziceai tu ceva de 2 ori pe sapt in timpul sarcinii...dar la asta nu ma asteptam...ce apetit aveti

Olga 34+ David

Stai ca acum ca am iesit din zona critica a primelor 37 de saptamani, incep sa-mi fac de cap big time, incepand din seara asta . Adica de ce doar de 2 ori pe saptamana?! Suntem maniaci probabil...

Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

AMR cateva ore pana vom fi impreuna
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, thank you for You saved soul mate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca
CHATONEL, tu ai ca si mine UM pe 22.06 dar la un CM mai mic
Eu am DPN pe 29 cf calculatorului de pe forum (si al medicului)
Esti in saptamana 38 si ...
Acu' intri-n 39
Hai ca Dragoanabella o sa fie surioara cu Lena (zisa rama mica sau Lena-balena)

38+Lena

Multumesc pentru confirmare, Raaluca!
Ce lene pe fetitele-astea, de nu vor ele sa iasa mai devreme, cum se spune din batrini

Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 7
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina81

Mai primiti un ghiocel?

Il cheama Teodor-Ioan si a venit pe lume in data de 12 martie,la ora 10.50,la 39 de saptamani,prin operatie cezariana. A cantarit 3.9 kg, avea 53 cm si a primit nota 9.

Urez si eu bun venit noilor ghiocei si nasteri usoare,refaceri rapide si mult laptic viitoarelor mamici.

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si a lui Teodor-Ioan(12 mar.2009)

Felicitari!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!Iulia ti-am trimis si eu PM.
Monica ai treminat ...stii ce astept
Chatonel eu intru maine in 40 asa ca stai la coada...mai lasa Dragoana sa stea ca mai are vreme.

39+

Mergi la inceput