Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(96)
Raspunsuri - Pagina 10
Adee spune:
Neatza![]()
Prezenta si eu
L-am sunat azi pe dr, ca nu mai aveam rabdare si am fost la maternitate la un control. Mi-a facut eco si control pe masa (ffff nasol moment
) si mi-a zis ca totul este ok, daca nu nasc pana luni, sa ma prezint luni dimineata cu bagajelu si imi provoaca nasterea. Parca ma luat frica putin, eu care abia asteptam sa nasc. Sper totusi sa se razgandeasca rautatea asta mica si sa vina de buna voie pana luni![]()
Ma apuc de recuperat cu cititul si revin.
40
Ariana
poze
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Mihaela m-am topit cand am vazut pozele cu pitica ta ![]() ![]() . Este scumpa foc, iar ultima poza in care zambeste m-a dat gata!!! Felicitari!!!Olga 34+ David |
+1
e o dulceata!!

Fille du Sud
38 cu
Dragonbella J- 8
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Scoatem agitatele pt Andreeea?![]() AMR 1 zi pana vom fi impreuna ![]() _ I love you so much my tiny princess You grew in my heart So small, so sweet, so soon God, please take care of my soul mate |
acuma le punem sa manince jar

Hai Andreea!

Fille du Sud
38 cu
Dragonbella J- 8
Toulouse, la ville rose
joanna27 spune:
Tufete nu dau de Adee.A incercat si pe mess, i-am dat si sms si nimic...
Oare tre sa scoatem agitatele??

Adeeultima strigare...daca nu scoatem majoretele...
39+

gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Adee Neatza Prezenta si eu ) si mi-a zis ca totul este ok, daca nu nasc pana luni, sa ma prezint luni dimineata cu bagajelu si imi provoaca nasterea. Parca ma luat frica putin, eu care abia asteptam sa nasc. Sper totusi sa se razgandeasca rautatea asta mica si sa vina de buna voie pana luniMa apuc de recuperat cu cititul si revin. 40 Arianapoze |
Arianahai sa o scapam pe mami
de griji!

Adee 

Gigelica
+37
Victor-Andreihttp://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
Ilinca_M. spune:
Oooof, cand vad atatia ghiocei si eu vreaaaau! Doamne, ce scumpa e si fetitza Mihaelei, cum zambeste ea in somn...
Olishka, si eu credeam ca am scapat de labe elefantine dar de cateva zile mi se cam umfla si mie, cateodata abia ma incaltz...si sarat eu chiar ca nu mananc deloc. Dar am inteles ca in anumite limite e normal, n-avem ce face, daca nu-s si alte simptome nu e hipertensiune (eu azi conform unui tensiometru dintr-o farmacie aveam...94 cu 46!! Amu eu stiu ca tensiunea mea obisnuita se invarte in jur de 105 cu 55, dar chiar asa...94 cu 46...n-ar fi trebuit sa fiu...cam rece deja?!
)
In rest eu zic ca pentru 35 sapt. si 2 zile o duc bine: conduc toata ziua (nici n-a trebuit sa dau in spate scaunul de la masina!), nu imi creste tensiunea, fac maruntisuri prin casa...
Intr-o zi am meditat (tot in urma unei discutii de-a voastre) la cate prejudecati aveam despre sarcina fiindca mi le bagasera in cap de bune foste gravide!! Cate n-am auzit de la ele!!!
1) cica MUSAI in sarcina faci hemoroizi; daca ma uitam cu neincredere la o intzeleapta care afirma asta, ma repezea:"dada, nu te uita asa! sigur nu scapi! vezi tu!"- astfel incat ajunsesem sa caut remedii anti-hemoroizi mult inainte sa fiu insarcinata, sa fiu pregatita!![]()
2) cica ragai si...flatulezi fara sa te poti controla, e ceva specific sarcinii! Maaama, ma si inchipuiam dand cate o "sonora" in timp ce stau la rand la magazin,asa, cu inocentza vacii care se balega... sau tragand o ragaiala sanatoasa ca dupa doua beri...asta chiar mi se parea inspaimantator!
3) cica adio, nu mai poti face dush singura, ca nu mai reusesti sa urci in cada! Haoleu, dar cine sa ma rostogoleasca in cada-ma gandeam eu- ce-o sa fac, o sa stau in suc propriu cu zilele pana se indura careva de mine?!
Astea-s cele mai dure de care-mi amintesc, m-au marcat profund...Doamne, eu n-o sa impui capul nici unei gravide cu nimic personal niciodata, e clar ca fiecare sarcina e diferita iar hemoroizii chiar nu sunt neaparat un MUST-HAVE pt. toate gravidele![]()
35
Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
Raaluca spune:
ADEE

Mai ai foarte putin! Hai ca o sa treaca repede si pe urma te vedem si pe tine la subiecte de genul cat de des tre sa faca kk, cum e cu alaptatu'...
Asta asa ca sa nu ne iei pe nepregatite :

gigelica20 spune:
Ayla, simti fluturii in stomac???
Mai sunt cateva ore
.

Ayla + Alex

Gigelica
+37
Victor-Andrei
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
joanna27 spune:
| citat din mesajul lui Adee Neatza Prezenta si eu ) si mi-a zis ca totul este ok, daca nu nasc pana luni, sa ma prezint luni dimineata cu bagajelu si imi provoaca nasterea. Parca ma luat frica putin, eu care abia asteptam sa nasc. Sper totusi sa se razgandeasca rautatea asta mica si sa vina de buna voie pana luniMa apuc de recuperat cu cititul si revin. 40 Arianapoze |
Ce bataie iti dau....nu vezi telefonu, ma faci aici sa scot agitatele.
No mai stai acuma pana miercuri ca atunci ne induce si noua nasterea...asta daca nu vrea sa iasa pana atunci
Gigilicao sa inebunIM femeia, tu cu tati eu cu pozele...
Ilinca nu toate suntem la fell..eu confirm hemoroizii din pacate

Danah, Olinska cel mai bine ca sa nu va faceti ganduri e sa mergeti la medic.Dar zic sa nu va panicati..si eu am avut scurgeri mai abundente si ma gandeam ca e licid, dar nu a fost asa.Mi s-a spus ca e normal pe ultimile saptamani..
39+

AMR 1 zi pana vom fi impreuna