noi,sagetatoarele (10)
Raspunsuri - Pagina 8
nma spune:
Claudia am fost la muzeul satului. E foarte frumos si din pacate nu cunosc pe nimeni care sa il viziteze. Pana si prietenii m-au intrebat unde am fost. Nu au recunoscut.
Imi place blog-ul tau. Cand o sa am timp o sa citesc mai mult.
In graditna tare te-asi mai ajuta si eu si pustimea. Ne place si nu prea avem ocazia. Desi la noi se simte bine criza eu tot sper ca ne vom muta la casa.
Galliciana mi-ai facut pofta cu pizza. maine p[oate fac si eu una.
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaa!
haideti la 
nma, desi nu facusem niciodata, am incercat pizza cu felii de paine.
banuiesc, ar fi mai bine acoperita cu alufolie, pt ca painea devine putin crocanta, ca la crutoane.... si plus ca trebuie sa imi hranesc omul si la servici, ca deh...cred ca se simte criza asta peste tot, sa stii...
o zi buna!
eladeea 

pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
nma spune:
Buna dimineata
pentru foate sagetile. Va asteppt la 

Galliciana nu am mai facut pizza cu paine de cand am terminat facultatea. Nu stiu de ce acum nu mai fac. Poate pt ca atunci cumparam mai des mezeluri si mereu aveam din ce sa fac.
Pt o trezire mai placuta va invit sa acultati o melodie cu formatia mea preferata in tinerete (si acum imi plac)
www.youtube.com/watch?v=sDsbpkMv6bI" target="_blank">aici
galliciana spune:
multumim, nma, mie mi-a inseninat dimineata, nici nu cunosc melodia, recunosc....
gata, plec la treaba!
sunt cu ochii pe voi!
voi, celelalte, unde sunteti??

pupici la gagici!!!

claudia74 spune:
Is prezenta la aerobic,cu toate ca is obosita deja cu munca in casa,perdele,geamuri,etc si s-a stricat si vremea la noi,sta sa ploua si s-a racit simtitor.
O zi frumoasa va doresc.
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Dragaica spune:
Neata fetelor, Nico frumoase casutele as vrea si eu sa merg la Muzeul satului 

Eladeea ma bucur sa aud ca esti mai bine, o sa "muncim" amandoua si ai sa vezi ca bebele o sa vina si la noi, eu nu disper
pe 29 mergem la ginecolog amandoi sa vedem ce ne zice.
Ati vazut ce se intampla in Chisinau, ma intreb la noi lumea cat o sa mai reziste pana o sa iasa in strada. Mi-au spus parintii ca in tara au anuntat iarasi scumpiri 
......
Saptamana asta avem weekend lung 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
m_monique spune:
buna sagetutelor,
nu am mai trecut de multa vreme pe la voi, din lipsa de timp.
am intrat sa va anunt ca in 3 aprilie 2009 a venit pe lume ioana, o grasana de 4 kg si 53 cm
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)
claudia74 spune:
Felicitari Monica,sa ai parte de un bebe cuminte si sanatos 
si tie recuperare grabnica dupa nastere.
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
anca_27 spune:
Fetelor sunt aici insa am o perioada full. N-am avut net cateva zile, apoi au venit ai mei, fiecare cu bolile si mers la medici, ieri m-am rasfatat putin, coafor, pedichiura, shopping, ai mei sunt inca aici, o rasfata la maxim pe zibe si-mi trece si mie altfel. Sigur revin cand o sa raman iar singura cu zibe peste zi, acum am si uitat de net cateva zile.Sambata mergem la fagaras la cununia civila a cumnatului.
I. a avu azi accident, un scuter in el, masina e indoita pe-o parte, permis dus, amenda...tot tacamul. Sunt putin supi dar sunt probleme mai mari pe lumea asta....
Monique, ce vesti frumoase! Sa va traiasca printesa!Cum ai nascut, cum esti?
Eladea, pusici multi!
Nico, spor cu devizul, acusi e luni. Am doua fete la meditatii doar, o data pe sapt, o ora jumate. Ce fain la muzeul satului, am aruncat o privire la pozici cu strumfici, si cu mamica sexoasa.
Dragaica, m-am lamurit si eu acu cu taxele la voi, mersic de lamurire.
Claudia, unde e blogul, sa ma mai holbez si eu cand am timp...
Pizza cu felii de paine? Suna interesant.
Sunt franta, nu mai stiu ce si cui sa scriu, merg la somn, astept sa rasara si maine soarele....v-am pupat pe toate!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma INVINGE cancerul! 
Sa fim alaturi de Cristian Stefan
galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
felicitam fericita castigatoare a unei mogaldete
mai maricele!!!

inseamna ca sunteti 
buni!
nma, sa stii ca mi-au fost fffff laudate minipizzele... iti dai seama, ca mi-a crescut inima.... nu ca ar fi nu stiu ce, dar, pt prima oara facusem asa ceva... strambam din nas, de cate ori auzeam de asa ceva, dar, nevoia, uite, te invata.
uffffffffff, anca, imi pare rau de accident.... se mai intampla, intr-adevar....la cati
sunt pe drumurile ro, nu e de mirare...
clau, hai si ajuta-ma si pe mine, pls.
dragaica, bafta la gine!!!!
la chisinau, s-au mai linistit...
pupici la gagici!!!