noi,sagetatoarele (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

nu v-ati asteptat la asemenea surpriza...

pe ioana am nascut-o natural, cu anestezie epidurala (ca asa nasc cucoanele - vorba doctorului). de data asta am avut parte de un travaliu de 4 ore. poate a contat si faptul ca am facut toata sarcina foarte multa miscare ( a avut cine sa ma alerge), si m-am ingrasat 13 kg.
dupa nastere ma simt surprinzator de bine. nu mai am dureri, ameteli asa cum am avut data trecuta. andrei a fost mai mare decat ioana. a avut la nastere 4.2 kg.

andrei e plecat la socrii, asa ca am timp sa ma si odihnesc.

mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Monica felicitari. Ma bucur tare pentru tine. E tare bine cu doi prichindei. sa ne pui poze muulte.
Eu am avut o perioada tare plina. seara pic lata. De fapt si acum sunt franta. Noroc ca Andra a adormit dupa o criza de nervisori
Poate reusesc sa intru mai spre seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

Monica, felicitari! sa fie sanatoasa si papacioasa!

io azi am bagat smotru la greu...mi-am trimis teroristu' la soacra-mea sa pot munci...ca altfel...ma bucur ca am terminat ce mi-am propus...mai am geamurile si de pus niste floricele pe balcon...

va pup! weekend superb tuturor!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

eladeea, si nu face atata efort, stai cumintica!
inceput de week end. uraaaaa.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Buna fetelor, ce mai faceti?
Monique felicitari pentru bebel, sa fie sanatos sa va aduca numai bucurii.
Eladeea mai usurel cu efortul, o sa ai timp sa faci si curatenie.
Ancaimi pare rau de masina dar vorba ta sunt lucruri mult mai rele pe lumea asta. Bine ca nu a patit el ceva, bucata de tabla se inlocuieste.........
Eu ma pregatesc de Paste, pregatesc meniul, inca nu stiu daca sa fac cozonacul la masina de facut paine sau sa-l cumpar .....trebuie sa-mi caut vopseaua de oua, ce-mi plac sarbatorile romanesti.
Abia astept sa-mi decorez casuta cu iepurasi si oua colorate, de Inviere mergem in gasca la Biserica Bucovineana(este o minunatie, a fost construita in 1886 de bucovinenii din Montreal ) anul trecut cred ca erau peste 400 de romani, mi-au dat lacrimile de emotie..... parca eram acasa.
Alison unde esti? ce mai face "ochi albastri"?
Fetelor daca aveti retete traditionale de Paste va rog sa-mi dati si mie........inafara de borsul de miel, si friptura la cuptor cu usturoi nu stiu sa fac altceva.
As incerca sa fac drob ......in sfarsit am sa mai vad eu
Va imbratisez pe toate

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

neata!
haideti la
drob, daca doresti, te pot ajuta si eu.spor la lucru, andreea.
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

a, eu friptura de miel, o pregatesc putin aparte, si mi se pare mult mai buna decat numai impanata cu usturoi, care e facultativ.
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

fetelor voi tineti si pastele catolic? la mine e gata treaba,ouale,prajitura,mancarea,in rest tristete si durere ptr Emma.

EMMA AIDA CIOLAC A DEVENIT INGERAS

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Eu nu tin Pastele Catolic, doar sarbatorile noastre...... mi-am luat liber o zi de Pastele nostru ca sa am timp sa le pregatesc pe toate.
Claudia te inteleg, in fiecare zi cand deschid forumul ii vad poza si ma intristez.
Astept retete.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

stiu ca nu am mai dat de multisor pe aici mai dar am lipsit motivat.

Am vazut si eu vestea cu Emma si am tot de vre-o ora ,ce nedreapta este viata ...

Noi sarbatorim pastele catolic maine(de fapt astazi ca-i trecut de 12) ,am vopsit oua , facut pasca ,si maine fac miel la gratar si salate si cam atat.Aici nu se face cine stie ce ,se mananca oua si iepuri de ciocolata atat.

As scrie mai mult dar...nu sunt in apele mele .. as fi vrut sa nu aflu despre ingerasul plecat.

Va pe toate si pe curand.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)

Mergi la inceput