noi,sagetatoarele (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

buna, fetelor!!!
scuze, nma, 26, nu vazusem.
pupuci la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Buna dimi...la amiaza.

Care ce lucrati? Noi planuim s-o taiem maine pana la ai mei, la munteeeeee. De-abia astept, sa respire si zibe aer tare si sa mai iesim, ca ne indobitocim aici, tot in casa, tot in oras fugutza, tot rutina.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

nma, 26 nov 1968. m-am fastacit deja....
petrecere frumoasa la munte, anca.
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Buna dimi...la amiaza.

si sa mai iesim, ca ne indobitocim aici, tot in casa, tot in oras fugutza, tot rutina.

Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

I konw what you mean...honestly...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

mai fetelor, Eric cred ca presimte ce urmeaza...ca ma exploateaza la maxim...tot in brate vrea...sus-jos, sus-jos...ce ma fac cu el????????mi-e teama sa nu se intample ceva..nici macar la control nu ajung azi...offff...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eladea, poate un sling ar fi solutia pt tine... www.slinglings.com/baby_slings.php?main_page=photo_gallery" target="_blank">uite prima poza din dreapta sus, si undeva spre ultimele, sunt doua mamici gravidutze cu slinguri... eu vad cat ma salveaza la spate al meu. Sunt zile cand uit de el, si de-abia apoi imi dau seama de ce ma doare asa crunt spatele sa stii ca preia mult din greutate, tot simti greu, dar se distribuie altfel.

Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

salutare la capitol nou-nout!multumim,nico!si spor la invatat!

anca,va urez sa calatoriti bine si sa va fie bine la munte,mai ales lui zibe,care va fi alintacita de ai tai la extrem!

eladea,eric deja vede ca ceva nu-i in regula cu hormonii tai,te amusineaza si te ...articuleaza!ce dragut tre'sa fie cind te exploateaza!

alina,mama,ce bine ca mai vine si cineva mai de-o inaltime a...virstei cu mine pe aici!oricum,sunt >,dar merge...

noi ne-am adunat spre seara cu totii,eu sunt cam obosita dar ma revigorez,sa n'aveti grija...si lucrez si miine si poimiine...eram datoare cu un raspuns le eladea:sunt as. med.intr-un sp. iesean.asa ca in acest we nopticesc...acolo.
simon e bine,vesel,revendicativ si comunicativ,un baietel in adevaratul sens al cuvintului.ne putem lauda ca am racit mai putin in ultimul timp,dea DD sa fie tot asa!

va urez la toate un we placut!bye!

alison ,mami de simon
poze

www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2

Mergi la inceput

Neata!

pe mine ma incearca usoare senzatii de greata...azi intram oficial in 7 sapt...doamne ajuta! luni sau marti merg la medic...

Alison, Eric e foarte exploatator si smecheras....dar e irezistibil...si cand vrea cevaaaaaaa...poi nu scap cu una cu doua...are personalitate baiatu'...

Anca sigur o sa-mi cumpar sling de data asta...imi pare rau ca n-am cumparat si cand era Eric mic...

va pup! un weekend fain sa aveti! azi mergem la petrecere, e ziua lui frate-mio, face 30 de ani!!!!!!!dar vedeta tot Eric va fi!!

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

multumesc,alison!!!!
eladea,sanatate multa,si petrecere frumoasa azi!!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Eladeea deja bebicul are 7 saptamani........Doamne ce-a trecut timpul..........eu unde eram?????????
Vreau si eu bebeeeee..... poate se molipseste si la mine
Cred ca cel mic simte venirea bebelului si ce zice ...."sa profit cat mai pot", tre sa incerci sa-i vorbeste de pe acuma de bebe, sa-l pregatesti .
La mine ai mei au incercat dar degeaba, eu tot am zis ca-l arunc pe geam ...........da uite ca acum suntem cei mai buni prieteni
Alison astept poze noi cu "ochi albastri", daca tot nu am copii macar sa-mi bucur ochii cu ai vostri ....
Anca ma uit la pozele bebelinei si-mi vine s-o mananc ma topesc in ochii ei mari, i-am aratat sotului poza(el isi doreste mult o fetita) sa vezi ce suspina saracutul de el, mi-a parut rau apoi.....vad ca-si doreste mult bebe
Va pup pe toate

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput