Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(26)
Raspunsuri - Pagina 7
panda77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Un singur lucru nu e tocmai in regula... varsta gestationala este de 11 sapt si 4 zile, varsta biometrica este 9 saptamani...bebe creste conform cu varsta biometrica... aveti idee de ce asa o diferenta?? Sunt 11 zile intre cele doua...automat si 2 DPN... |
Dr nu ti-a zis nimic? Eu una nu vad decat 2 variante: fie o ovulatie foarte tarzie, fie 2 ovulatii distantate in aceeasi luna. Una peste alta, bebe sa fie bine, sa creasca bine si sanatos!
Panda, 13+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
panda77 spune:
Miha, misiune indeplinita! Dar sa stii ca mi-a placut chiar mult fotografia, nu mi-a fost deloc greu sa o fac, chiar daca n-ar fi fost pt tine.
Panda, 13+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
katteryna spune:
Buna fetelor!
Raluca ma bucur ca ai reusit o programare la Herghelegiu! Eu tot la euroclinic voi face amnio. Dar stiai ca te trimit cu analiza la medsana sau geneticlab nu?Adica ai discutat si aspectele astea sa nu fii luata prin surprindere.
15+
katteryna spune:
miha74 te inteleg! Si eu am facut drytest si mi-a iesit pozitiv
Iar tampenia de test m-a costat si 5oo lei...
Aaaa Raluca eu voi duce analiza la GeneticLab unde ma costa 1200 interpretarea deci pana la 1800 te va costa recoltarea la euroclinic
15+
katteryna spune:
Rog si eu fetele experimentate daca ati facut inainte amnio, vi s-a spus sexul bebelusului in rezultate sau ati cerut in mod expres asta?
15+
katteryna spune:
anaconda2 nu stiu ce sa zic de TT... e decizia ta. Eu am ales sa nu-l mai fac pt ca oricum daca iesea bine nu as fi stat linistita 100% cu un test pozitiv si unul negativ.
Va tin pumnii la toate! Si sper sa nu va mai iasa la nici una rezultate din astea...fals pozitive
15+
loremunteanu spune:
citat din mesajul lui x_ggg Buna, fetelor!!!! Ce spor aveti la scris...parca dimineata era m la capitolul 25.... Am fost azi la echo, mi-am vazut bulinutza are 2,27 cm si o burticica grasunica...ca maica-sa Un singur lucru nu e tocmai in regula... varsta gestationala este de 11 sapt si 4 zile, varsta biometrica este 9 saptamani...bebe creste conform cu varsta biometrica... aveti idee de ce asa o diferenta?? Sunt 11 zile intre cele doua...automat si 2 DPN... Oricum m-am bucurat sa ii vad inimioara batand si cum dadea EA din picioare acolo...v-am spus ca vrem fetitza...Doamne ajuta sa fie sanatoasa... Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 9+ |
Nu e nimic anormal ca bebe sa fie mai mare decat varsta calendaristica, pt ca el nu se dezvolta in mod uniform de la inceputul si pana la sfarsitul sarcinii. Acum ii creste mai mult, capul, apoi ii cresc mai mult membrele, etc... E mai bine sa fie mai mare decat mai mic. Daca e mai mare inseamna ca el creste asa cum trebuie, daca e mai mic cu mai mult de doua saptamani, eu stiu ca nu e foarte bine.
Gandeste-te cum arata bebe la inceput de tot... Ca un mormoloc... Corect? Daca s-ar dezvolta in mod proportional, pana la sfarsit, n-ar semana deloc a bb, la nastere... Cred ca ai inteles ce-am vrut sa zic.
Nu pot sa nu fac comparatie cu sarcina anterioara... Copilul meu a fost intotdeauna mai mare cu doua, chiar si aproape trei saptamani... cu toate astea s-a nascut la 40saptamani si 2zile, prin nastere declansata. Daca era dupa el, mai statea cateva zile in burtica. Si nici nu a fost asa de mare (a avut 3.560kg).
Loredana 12+ Roni-Cristian08.02.2007
mihaela amalia spune:
Wow fetelor ati avut ceva spor la scris.
Lipseste omul cateva ore si hop inca jumate de capitol.
"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
miha74 spune:
panda- saru mana frumos astazi am avut si eu timp de forumeala si am intrat si ti-am vazut printesica... si am inteles de ce Cristina s-a abonat ca si soacra . e o frumusete
x_ggg- dupa cum vezi parerile sunt impartite. eu nu as fi asa de pesimista ca lore, ci as fi de acord cu panda, in sensul ca ai avut ovulatie tarzie. cred ca calculatoarele folosesc ca si zi a ovulatiei la 14 zile...sper sa nu gresec, iar tu daca ai avut mai tarziu cu o saptamana...cu eroarea umana...ca e totusi un ochi care face masuratorile...aia e.
si la mine au fost diferente mari pe la 8 saptamani adica bb mai mic cu 8 zile si o diferenta de doar 3 zile la 13 saptamani.
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 14+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
katteryna spune:
citat din mesajul lui miha74 stiu ca sunt off topic, dar...vroiam sa va rog si eu ceva: puteti intra sa votati pe cineva drag mine (fotografa): |
Miha, imi cer scuze, am intrat pe site, chiar vreau sa votez, dar nu stiu cumsunt un pic bulversata...Poate ma lamuresti tu
Sunt chiar zapacita, deja votasem...era la rating!Scuze, cred ca e vremea sa dorm nu de alta dar nu mai procesez cum trebuie.Va pup fetele!
P.S. Fotografia chiar imi place.Toate cele bune fotografei!
15+