Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

E super povestioara ta Selen

14+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loremunteanu

Cum naiba se schimba semnatura? Nu mai stiu.

12+

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007

Sus in dreapta, la "contul meu", intri pe "profil personal" si apoi editeaza profil...in josul paginii o sa-ti apara "optiuni profil" cu un semn de +, apesi pe el si apare semnatura...

sper ca am explicat destul de bine

ursuletzul nostru

15+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

selen80- super frumos

raluca, adela, katteryna- bafta la amnio...

raluca- chiar ca o caruta de bani

panda- eu astept rezultatul la dry test, pe ce am semnat spunea ca imi da rezultatul intre o saptamana si doua saptamani, iar luni a fost o saptamana.
Ca m-a pus sa semnez ca un fel de contract...in ideea ca daca testul e fals pozitiv si vezi dupa amnio ca de fapt nu sunt probleme, sa nu ii dai in judecata

si mi-o frica sa mor , am asa o presimtire

ele, cristina- va asteptam cu impresii de la KIDEX.... sau cum spunea lutoniana cu rezultataul analizei KIDEX

lore- foarte fain explicat ce si cum trebuie fact. mltumim

monica- trebuie sa faci aceasta injectie (sau nu este injectie??) in fiecare zi...sau cum??? felicitari pentru tati si doamne ajuta pe mai departe.
eu l-am pierdut pe tata acum 3 ani si parca o data cu el s-a dus si o bucatica din sufletul meu...

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 14+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

selen, multumim de povestioara educativa.
Monica, Roxxy, eu personal cred ca necazurile ne sunt date de Dumnezeu tocmai ca sa ne indreptam greselile si sa ne apropiem mai mult de El. Anul 2002 a fost un an rau pt noi, sotul suferind 2 interventii chirurgicale dificile. Pana atunci mai mergeam noi la la biserica dar nu prea des. De atunci nu concepem o duminica fara sa mergem la biserica pt ca ne simtim bine si ne aduce linistea sufleteasca. Acum cu cel mic e mai greu ca nu prea sta, mergem cu randul si pe el il aducem inainte sa se termine slujba sa-l impartasim. Oricum mai am mult de lucrat pe partea asta spirituala.

11+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

A, Monica parca tu ziceai de kidex ca ai vrea sa ajungi dar inchide la 18, nu? eu am vazut la TV ca programul este zilnic de la 10 la 19, iar duminica pana la 18. Asa ca ai mai avea o ora la dispozitie, desi nu stiue la ce-ti ajunge....
dar ma gandeam ca e bine sa stii programul

ursuletzul nostru

15+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Selen, Daca ai stii de cate ori am intrat in profil, dar nu mi-a dat prin cap o secunda sa apas pe plus.

Miha74, ce presimtire!? Termina cu prostiile.
Fiti optimiste si credeti cu tarie ca bebelusii vostri sunt santosi.

La Roni, am facut tratament de sustinere cu pregnyl, ma intepam o data la 4 zile, asta pana la 12 saptamani... Eu am o mare problema cu acele (mi-e frica de mor, intepenesc la analize), insa am suportat cu stoicism, pt maimutza mea mica... Acum iau doar pastilute (tot pt sustinere), e mult mai usor, din punctul asta de vedere...

Loredana 12+ Roni-Cristian08.02.2007

Mergi la inceput

lore- da stiu ai mare dreptate! e o mare prostie! presimtirea e ca va rezultatul fi fals poztiv, si implicit imi va da de gandit...de mers la amnio si asta cu toate implicatiile sufetesti...si materiale, m-a lasat muta suma pe care o da raluca pt amnio, dar ce nu facem noi pt bb

mama lui de dry test, daca stiam ca e tot statistic, nu am duceam! dar i-am zis ca nu vreau DT sau TT si m-a luat prin surprindere m-a trimsi la acest dry test, si nu stiu ce naiba a fost cu mine, ca de obicei pun o mie de intrebari si nu mi-e jena sa fac asta....dar am luat trimiterea si m-am dus sa imi ia sange si apoi am citit...

moni-iulia- nu stiu daca ai reusit sa prinzi ideea, ca de fapt ce faci tu la TT nu e eco morfofetala, pentru asta trebuie sa faci alta programare in saptamana 22-24.

si apropos de eco- eu la 13 saptamani nu am facut morfofetala, mi-a masurat doar CRL, BDP si TN, chestii pe care le vor folosi astia de la medsana in dry test.

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

eu nu mai merg azi la kidex .. tb sa merg cu sora-mea dar are treaba .. asa ca mergem maine sa vedem ce le cumparam la pici .. ea are un baietel de 1 an si 5 luni.

asa ca impresiile vi le spun maine ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 10+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

stiu ca sunt off topic, dar...vroiam sa va rog si eu ceva: puteti intra sa votati pe cineva drag mine (fotografa):

http://www.tabu.ro/articol_3342/tabu_cautavoteaza_echipa_adrianei.html

saru-mana frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Buna, fetelor!!!! Ce spor aveti la scris...parca dimineata era m la capitolul 25....
Am fost azi la echo, mi-am vazut bulinutza are 2,27 cm si o burticica grasunica...ca maica-sa
Un singur lucru nu e tocmai in regula... varsta gestationala este de 11 sapt si 4 zile, varsta biometrica este 9 saptamani...bebe creste conform cu varsta biometrica... aveti idee de ce asa o diferenta?? Sunt 11 zile intre cele doua...automat si 2 DPN...
Oricum m-am bucurat sa ii vad inimioara batand si cum dadea EA din picioare acolo...v-am spus ca vrem fetitza...Doamne ajuta sa fie sanatoasa... va pup

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 9+

Mergi la inceput