Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Miha, tu ti-ai propus sa ma rusinezi? Multumesc frumos de apreciere... Vad ca unii insa (nu spun cine) sunt foarte protectori si secretosi cu comorile lor.

Panda, 13+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

katteryna- multam frumos pentru vot! si acum o intrebre,a dica amnio te costa in jur de 3000 ron????

panda- eu una ma simt cu musca pe caciula, dar eu nu pot pune INCA poze cu Matei, si sa pun doar cu Laura... nu se face, Dar sper ca in vreo doua luni sa terminam cu actele si procesele si sa ma pot si eu da mare cu comorile mele

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 14+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

I-am facut cateva poze si filmulete Ioanei, daca vreti sa le vedeti, de aici incep.

ALBUM

6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Miha, jos palaria!

Panda, 13+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Eu n-am vrut sa fiu pesimista. Am inteles ca bb e mai mare, nu mai mic. Bineinteles ca si daca e ai mic depinde si de ovulatie.... Ideea era ca eu stiam ca nu-i asa de bine, daca undeva pe parcurs apar ceva probleme de crestere si bebe nu recupereaza... Intelegeti voi.

Mai avem o mamica noua la sfarsitul capitolului trecut. Mesajele ei apar mai tarziu... Stit povestea cu moderatul....

Loredana 12+ Roni-Cristian08.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

BUna fetelor
sper ca nu m-ati dat disparuta. dar am inceput serviciul si nu am mai apucat sa intru. Azi am fost la eco BB e bine maine ma duc sa fac DryTest. Cica e fetita a zis ca imi confirma la eco de 16 sapt. Sunt asa happy chiar mi-ar placea o fetita cu pampoane si barbi si hainute roz. Hai ca poate m-am ambalat prea tare si ii creste puta.
Va pus si sper ca sunteti bine va iau acum din urma sa vad ce s-a mai scris.

Pup

12+

Simm

Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

ButterflySim, felicitari pt tetita, sa fie ce iti doresti tu si Sanatoasa si fumoasa (ca mama ei, te-am vazut in poza).

KIKI 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna seara,

Am ajuns si eu acasa. Ma hotarasem inainte sa ma schimb sa fac una bucata poza cu burtika... insa eu vreau multe... imi spune si mie cineva unde mi-am pus aparatul???????

Imi amintesc doar ca atunci cand am facut curat l-am pus undeva si mi-am zis in minte ca sigur il voi cauta capiata pentru ca nu l-am pus la locul lui. SI nah poftim!!!!

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ButterflySim

Cica e fetita a zis ca imi confirma la eco de 16 sapt. Sunt asa happy chiar mi-ar placea o fetita cu pampoane si barbi si hainute roz.

Simm, felicitari pentru fetita, sa-i creasca codite pana la eco urmatoare, sa nu mai fie dubii! Si tinem pumnii pt Dry Test, maine!

Panda, 13+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Tare bine imi prind incurajarile voastre. Sunt deja mai linistita pt ca-l vad pe Matei f bine. E din ce in ce mai activ (nu stiu unde vom ajunge in ritmul asta ), rade tot timpul, trece si raceala. Deja problemele financiare par niste nimicuri.
Daca imi spune Iosup ca si samburel e bine, atunci voi fi intr-adevar fericita.

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

panda asa este, a inceput sa rasara soarele.

Ma si gandeam ieri sau alaltaieri cand a scris Roxx ca o inteleg si eu atat de bine. La fel s-a intamplat si la mine, am avut o perioada execrabila. a inceput totul cu descoperirea bolii tatalui meu, as putea spune in ultima faza sau mai bine spus la fix cat sa poata fi salvat pentru ca ficatul lui era foarte afectat de aceasta boala si nu se stia... apoi a inceput tratamentul cu interferon si se simtea rau, la cateva luni a ramas fara serviciu, apoi am avut noi un accident teribil , la doua luni mi-a murit bunicul, anul trecut bebe... ce sa va spun, nu credeam ca mai am scapare din tot cercul asta vicios dar iata ca parca a inceput sa rasara soarele. Va rog sa ma credeti ca ma rugam zilnic la Dumnezeu (va spun sincer ca nu sunt o fire bisericoasa si calc in biserica doar la nunti si botezuri) macar pe tata sa-l ajute sa se faca bine, atat imi doream, ca noi suntem tineri si le rezolvam cumva. Si ma gandeam ca probabil se aplica legea ca nu le poti avea pe toate. In sensul ca material avem tot ce avem nevoie, avem casa, avem masina fiecare, avem salarii decente care ne permit anumite lucruri. Si atunci am zis ca asta este, toate vor veni la timpul lor ca n-am eu cum sa ma pun de-a curmezisul destinului. Dar am sperat, zilnic si cu toata puterea si uite ca vin usor usor si celelalte.
Asa ca fetelor, eu cred ca nu trebuie sa ne pierdem speranta, sa ramanem puternice si sa nu lasam nimic sa ne darame. orice sut in fund e intotdeauna un pas inainte
Si Roxx, in special pentru tine, sper din tot sufletul sa se rezolve totul

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+

Mergi la inceput