Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(26)
Raspunsuri - Pagina 9
katteryna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 katteryna- multam frumos pentru vot! si acum o intrebre,a dica amnio te costa in jur de 3000 ron???? |
O seara buna si un somn linistit la toate burticile!
15+
Roxxy80 spune:
Mai fetelor, au inceput si la mine semnele de sarcina. Si anume pofta de gogonele murate, varza murata, castraveti murati . mananc tot timpul muraturi si bag la apa . Si ca la sarcina cu Matei, mananc f rar carne. Deci trebuie sa fie tot baiat .
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+
kemsy spune:
Seara buna fetelor,
Am nevoie de niste sfaturi, cunostine, pareri.Azi am fost sa fac DT, si nu va zic ce trairi urate am avut.Sa va povestesc: am intrat sa-mi faca eco pt translucenta, si nu se vedea aproape nimic la ecograf. Dupa ce a apasat mai mult pe burta dr. s-a vazut ceva, dar doar pt o secunda, dupa s-a pierdut iar imaginea. A inceput sa susoteasca dr cu o colega a ei, iar eu am auzit :"Nu stiu ce e asta...dar nu e tumora...."Va dati seama ca mi-a stat inima. Bine macar ca am vazut ca avea bebe activitate cardiaca .In secunda in care l-am vazut misca din maini si picioare, iubitul.Dar imi zice dr sa ma duc sa ma plimb putin, poate se intoarce bebe, sa vada mai bine .Peste 10 min cand ma intorc, ma si chiama inauntru, si vad 4 doctori .Ma urc iar pe masa de eco, imi face iar alt dr, se uita 2 secunde si-mi zice:"reveniti sapt viitoare, ca nu se vede"Si mi-a mai zis ca uterul meu, care e retrovers, inca nu a revenit in pozitia normala .EU STIAM CA PANA IN 12 SAPT AR TREBUI SA SE INTOARCA, PT CA DACA NU SARCINA MOARE.
Voi ce stiti, pana la cate saptamani e normal sa mai astept fara grija sa se intoarca uterul?
Cum sa nu se vada la 12 sapt si 2 zile bebe???!!!
Tot ce va pot spune e ca nu stiu daca as avea ...puterea sa nasc un copil cu DOWN....pANA ACUM SUSTINEAM SUS SI TARE CA DA....dar acum ...
Asta este!!Daca aveti vreun raspuns va rog sa imi spuneti :(
Seara placuta si ma scuzati, dar sunt putin tulburata dupa ziua de azi.
12+
katteryna spune:
Roxxy si la mine ar trebui sa fie baiat atunci Mananc in continuu acrituri iar in frigider am sticla mea de bors facut de soacra-mea si beau un litru la 2-3 zile
15+
katteryna spune:
kemsy si eu am uter retrovers. Iar la 14 sapt a zis doc ca nu s-a intors de tot dar ca e ok si ca asta depinde de fiecare femeie.Dar nu m-am interesat mai mult de subiect.Dar stai linistita, ce te-a facut sa te gandesti la sindrom Down?E prima ta ecografie?Banuiesc ca ti-au facut ecografie abdominala.Ca sa te linistesti de ce nu soliciti una cu sonda intravaginala.Nu stiu pana in ce luna se face dar nu cred ca e prea tarziu.Nu te panica
15+
kemsy spune:
Katteryna, nu e prima eco, e a doua, si da, a fost facuta la exterior. La 8 saptamani am facut intravaginal si parea totul ok. Nu stiu de ce m-am gandit la down..paranoia mea scapase de sub control, mai ales cand le-am auzit susotind pe dr. Deja ma gandeam ca o sa-mi spuna ca lui bebe i-a mai crescut un cap.Insa ma mai linistesc putin daca zici ca nu la maxim 12 saptamani trebuie sa se intoarca uterul . Offf, ce stres, mai bine nu faceam testul asta si gata...traiam cu speranta
Somn usor, ma duc si eu la , ca deja e orarul meu de mers la culcare
12+
Roxxy80 spune:
Din pacate nu stiu mai nimic despre uterul retrovers, dar pot sa-ti spun parerea mea despre ce s-a intamplat azi. In primul rand, nu s-au comportat profesional. Era normal sa vorbeasca cu tine despre orice fel de banuiala, si nu sa se comporte asa, mai ales ca esti gravi si sensibila. Eu stiu ca atunci cand nu se vede bine bebele in saptamanile mai mici, se recurge la eco vaginala. Daca as fi in locul tau, as merge la alt doctor daca ai posibilitatea.
Te rog mult sa stai linistita si sa nu te mai gandesti la tot felul de prostii (gen sindromul Down sau alte alea).
citat din mesajul lui kemsy Seara buna fetelor, Am nevoie de niste sfaturi, cunostine, pareri.Azi am fost sa fac DT, si nu va zic ce trairi urate am avut.Sa va povestesc: am intrat sa-mi faca eco pt translucenta, si nu se vedea aproape nimic la ecograf. Dupa ce a apasat mai mult pe burta dr. s-a vazut ceva, dar doar pt o secunda, dupa s-a pierdut iar imaginea. A inceput sa susoteasca dr cu o colega a ei, iar eu am auzit :"Nu stiu ce e asta...dar nu e tumora...."Va dati seama ca mi-a stat inima. Bine macar ca am vazut ca avea bebe activitate cardiaca .In secunda in care l-am vazut misca din maini si picioare, iubitul.Dar imi zice dr sa ma duc sa ma plimb putin, poate se intoarce bebe, sa vada mai bine .Peste 10 min cand ma intorc, ma si chiama inauntru, si vad 4 doctori .Ma urc iar pe masa de eco, imi face iar alt dr, se uita 2 secunde si-mi zice:"reveniti sapt viitoare, ca nu se vede"Si mi-a mai zis ca uterul meu, care e retrovers, inca nu a revenit in pozitia normala .EU STIAM CA PANA IN 12 SAPT AR TREBUI SA SE INTOARCA, PT CA DACA NU SARCINA MOARE. Voi ce stiti, pana la cate saptamani e normal sa mai astept fara grija sa se intoarca uterul? Cum sa nu se vada la 12 sapt si 2 zile bebe???!!! Tot ce va pot spune e ca nu stiu daca as avea ...puterea sa nasc un copil cu DOWN....pANA ACUM SUSTINEAM SUS SI TARE CA DA....dar acum ... Asta este!!Daca aveti vreun raspuns va rog sa imi spuneti :( Seara placuta si ma scuzati, dar sunt putin tulburata dupa ziua de azi. 12+ |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+
deutzica spune:
toate burticile!
Din pacate nu prea reusesc sa scriu, dar fac tot posibilul sa va citesc cat mai des dar aveti o viteza fetelor la scris..
Asa ca in fiecare weekend iau o limonada(numai asta pot sa beau)si incerc sa ajung la zi cu ce s-a mai intamplat, si cand am ajuns la zi s-a terminat si weekend-ul
Mai intai as vrea sa le spun La multi ani! bebei sanatosi si mancaciosi si nu in ultimul rand nastere usoara! fetelor care au fost sarbatorite luna aceasta.
Imi pare foarte rau pentru fetele care din pacate au avut probleme cu sarcina si le astept cu vesti bune si doua liniute cat mai repede
pup burticile si poate reusesc sa mai si scriu din cand in cand
15+
delia79 spune:
salutari burtici
Am fost si eu azi sa fac DT. La eco l-am vazut pe fasolica care dormea linistit. Doctorita l-a masurat (6,8 cm) si apoi l-a impins un pic si s-a trezit scumpul . Ne-a facut din manute, a dat frumos din picioruse, isi misca buzele...ei, doctora a zis ca e fotogenic... Probabil asa zice la toata lumea, dar noi ne-am topit . Pliul nucal : 1,8mm, deci bine; nasucul era la locul lui de asemenea; 167 bpm. Abia luni ma suna sa-mi spuna si rezultatul de la sange, adica calculul combinat. Va spun sincer ca nu am mai avut asa o bucurie de mult timp. Ne uitam amandoi pe monitor ca tembelii. A fost si soare azi la Montreal, ne-am plimbat si am vorbit despre bb cateva ore .Am uitat sa intrebam daca se vede sexul , dar ne-a dat cateva pozici cu bb intr-un plic roz . Am sa sun maine sa vad daca toate plicurile lor sun roz sau daca putem deduce ca e fetita.
Am sunat si parintii sa le dam marea veste, au plans in continuu zicand ca sunt tare bucurosi. Dragii de ei!
va pup si ma duc sa citesc din urma
12 +
in curand mamy de bb scump
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui miha74 lore- da stiu ai mare dreptate! e o mare moni-iulia- nu stiu daca ai reusit sa prinzi ideea, ca de fapt ce faci tu la TT nu e eco morfofetala, pentru asta trebuie sa faci alta programare in saptamana 22-24. |
Saru' mana! Am facut deja programare pt sapt 22. Eram ingrijorata ca nu mi-a dat sa fac si morfofetala de sem I,dar vad ca n-a facut toata lumea. Si programarea pt TT am in sapt 17 si ma intreb dk nu e prea tarziu si daca nu cumva ar trebui sa o fac in sapt 14 astfel incat s-o pot repeta in caz de... Doamne fereste! Asta cat inca se mai poate ca sunt in sapt 10 si mai am ceva timp de modificari.
Iulia 10+