Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(26)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

multumesc din suflet pt primirea calda

kiki acuma la a 2 sarcina merg la dr BOitor Dan de la gine 1, la prima sarcina am fost la drRotaru Daniela, o super dr
tu unde mergi?????

sa va dau si datele noastre
elena data nasterii 23 mai 1982
dragos stefan 9 mai 2007
iar bebica cel din burtica Dpn 11 sept 2009

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 15+

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana
Ramsan, cum ai reusit sa comanzi, daca zici ca nu fac si comenzi on-line? M-ar interesa si pe mine, ca sa nu mai depind de targuri. Eu numai de la ei o sa cumpar de-acum inainte body-uri, pijamale si maieuri, ca din ce am avut eu astea rezista aproape impecabil la n-spe spalari.

Am luat nr. de telefon pentru comenzi de pe site si am vorbit cu un nene super amabil, i-am explicat ce si cum vreau si pentru ce. Nu ma intereseaza ca hainutele sa aiba nu stiu cate buline pe nu stiu unde, nu stiu ce animal etc... ci pur si simplu sa fie pentru bebelusi de 2-3 luni si sa fie de calitate (nu mai psun si de pret ca e ff rezonabil). Ma bazez pe bunul lor gust - ba chiar nene ala credea ca fac un gest umanitar si dorea si el sa contribuie cu ceva (pe bune), dar i-am explicat ca voi fi nashica de botez si ca sa imi doresc eu sa fac cumparaturi de la ei ca mi-e mai usor asa.

Merci oricum

Bebita din burtica 11+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna ideea cu pozele, as vrea si eu parola de la contul de poze si de contul de e-mail daca se poate, sa mai invat si eu cate ceva de la voi "mesic"
Azi am scris de doua ori victorie

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Santorini....sar'naaaaaaa

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzam spune:

Salutare fetele
Vreau si eu parola ca tare mult mi-as dori sa pun poze cu burtica mea chiar daca acum suntem micuta dar crestem noi.
Pupici

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Kiki,

Azi mergi la ecografie sau n-am inteles eu bine?
Mult succes si multi pumni stransi pt. copilasii tai si te asteptam cu vesti bune.
Da-ne de stire, da?

Pupici

Dana 13+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, care e contul de poze? Si cum puneti pozele acolo? Suna foarte bine ideea. Va multumesc

Doamne ajuta!
7+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Fetelor, ma scuzati ca ma repet, dar poate stiti raspunsul la intrebarea: Cand se intoarce uterul retrovers, in sarcina, in pozitie normala? Ca am citit adineaori ca si pana la 7 luni se poate intoarce, si nu maxim pana la 12 saptamani cum stiam eu. .
Deci ar cam trebui sa stau in banca mea, linistita...Singurul....impediment ar fi faptul ca se vede mai greu la eco un bebe in uter retrovers . Iar incompetentele alea de dr de ieri nu recunoscusera ca uterul sta invers...credeau ca am tumori . Off!!
Dar sunt mai linistita . Mi-e ciuda doar ca nu l-am vazut pe bebe bine
Vreau si eu parola si sa-mi spuneti cum sa fac pt album.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Pentru fetele care nu au vazut mesajul initial al Monicai :contul de poze este pe webshots si ID septoct2009. Parola v-am trimis-o pe PM

d

14+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Am sa incerc eu sa va explic cum va faceti album de poze:
mergeti pe www.webshots.com
1.apasati pe "sign in" si va cere username si parola: user name septoct2009, parola e cea de la contul comun
2. apasati pe "my shots", apoi pe "albums"
Acolo apar albumele care sunt deja create
Ca sa va faceti propriul album faceti asa:
3.mergeti pe butonul "upload"
Acolo va alegeti pozele din calculator, asteptati sa se incarce, apoi selectati in continuare "new album", dati un nume, si gata!
Sper sa fi inteles ceva, ca nu prea le am cu explicatul!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 14+
POZE

Mergi la inceput