Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(26)
Raspunsuri - Pagina 20
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenuta23 buna mamicilor si viitoarelor mamici ![]() sunt Elena din Cluj , am 26 de anisori am un baietel de 1 an si 10 luni iar acum sunt insarcinata in 15 saptamani sper ca nu deranjez , as vrea sa intru in grupul vostru. va pupik si va doresc o zi placuta Elena , mamica lui Dragos Stefan si 15+ ![]() Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero |
Bine ai venit printre noi!!! Ma bucur ca s-a mai alaturat cineva din cluj.(mai sunt eu si Vik)
La ce doctor mergi?
KIKI
12+
diamar78 spune:
Alex, multumim de informatii, mi-am notat si eu in caz ca am nevoie.
Elenuta23, bine ai venit. Sa trimiti datele tale ca sa te treaca fetele pe lista.
Referitor la blugii de gravida. Eu am gasit un magazin in Timisoara unde poti sa-ti cumperi blugi normali ce model vrei tu si ei ii transforma in blugi de gravida adica le pune o butiera elastica cum au pantalonii de gravida. ma gandesc ca poate gasiti asa ceva si la Bucuresti. Sarcina trecuta i-am purtat pana la 7 luni ca apoi m-am ingrasat la picioare si-mi erau stramti. Dupa 7 luni mi-am luat o salopeta mai dubioasa zic eu pt ca era de blugi iar in dreptul burtii era bumbac.
11+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
selen80 spune:
Elenutza23, cum sa ne deranjezi? bine ai venit si sarcina usoara! 
Alex, felicitari pt vesti si multumim tare pt info! eu ma gandeam ca mai bine le pui pe contul de mail comun, decat pe cel de poze, nu?
Gugu sa stii ca si eu vroiam sa-ti spun ce ti-a zis Liliac, ca voi aveti avantajul ca noi sa fi trecut deja prin atatea, si voi stiti la ce sa va asteptati ![]()
ursuletzul nostru
16+
nunta
9 luni
adela2006 spune:
gugushtiuc esti mortala
sa inteleg ca au trecut greturile mai repede decat te asteptai tu ?
, pai asta e bine nu-ti mai fa atatea griji 
diamar de magazinul din terra vorbesti ?
elenuta bun venit in grupul nostru 
imi poate da si mie careva parola pe PM ( panda parca
)
si se indura si de mine careva sa-mi spuna cum se schimba semnatura ca am uitat 
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
gugushtiuc spune:
| citat din mesajul lui alex1405 Elena, nu cred, ca nu m-a intrebat nimic ecografistul despre legatura mea cu bebe, dc mi-am schimbat obiceiurile culinare, stilul de viata etc. ... habar n-am ce poate fi, dar scrie MFA-prezente Am incarcat tabelele de care spuuneam. Calculeaza varsta gestationala sau menstruala in functie de unele valori de la eco. Plus un tabel cu riscul pierderii sarcinii in primul trimestru calculat in functie de bataile inimii fatului. Bibicu' mik ![]() Noi - momente frumoase din viata www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby ![]() 13+ ...si povestea merge mai departe ![]() |
Nu stiu sigur, dar am impresia ca MFA e ceva legat de miscarile fetale.
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
7+www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze
LUCA 1 anisor
diamar78 spune:
| citat din mesajul lui adela2006 [ diamar de magazinul din terra vorbesti ? |
Nu era in Terra dar am vazut un magazin la fel sin in Terra. Era un complex mai incolo pe Piata Aurora, nu stiu exact pt ca m-a dus nasa mea.
Ca sa-ti shimbi semnatura intri pe profil personal, editeaza profil si dai + la optiuni profil si apare acolo semnatura.
Vezi ca-ti trimit un PM cu parola.
12+ si mamica strengarului David 25.05.2007Doamne ajuta pe toata lumea!
selen80 spune:
Adela, multam de aprecieri, si da, in plan se afla si al doilea copil (inca nu ne-am hotarat cum e mai bine, la diferenta mai mica sau mai mare de primul), dar vedem cum decurg lucrurile cu primul, ca poate ma razgandesc
glumesc, chiar vreau 2, pt ca mie mi-a placut sa fim doua surori
iar pt semnatura: sus in dreapta, "contul meu" click pe "profil personal", dai "editeaza profil", iti mai cere o data parola, si in josul paginii iti apare "optiuni profil" cu un semn de + langa....dai click pe +, si o sa-ti apara semnatura si poti s-o modifici.......
ursuletzul nostru
16+
nunta
9 luni
alex1405 spune:
| citat din mesajul lui selen80 Alex, felicitari pt vesti si multumim tare pt info! eu ma gandeam ca mai bine le pui pe contul de mail comun, decat pe cel de poze, nu? 16+ |
Trimis si acolo.
Mi-am adus aminte: povestea cineva (scuze da' nu mai stiu cine) ceva despre pusul lanternei pe burtica si speriat copilul. Am inceput sa citesc o carte trimisa de verisoara mea din Anglia (impreuna cu garderoba de gravida
)care mi se pare super interesanta. Pt fetele din Anglia - cartea se numeste Your pregnancy bible. Acolo povesteau de experimente facute cu lanterna pe burta, iar unii bebici incercau sa se departeze de lumina, pe cand altii se apropiau. Si spuneau ca genul asta de "experimente" care includ si "comunicarea" cu copilul prin lovirea usoara a burticii si asteptarea raspunsului, si alte genuri de interactiune, ajuta la dezvoltarea reflexelor copilului inca din uter. Ce m-a frapat e ca acolo spuneau ca bebeii fac diferenta in uter intre lumina naturala si lumina artificiala care ajunge la ei... Isn't it amazing? Bine....ai nostri sunt inca prea mici pt asa ceva... ce-o sa ma mai distrez mai incolo...Bibicu' mik

Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby

13+ ...si povestea merge mai departe
ramsan spune:
| citat din mesajul lui alex1405 dc stie cineva ce e MFA (cred ca e o prescurtare in romana) pt ca nu am gasit, dar la mine cica sunt "prezente" aceste MFA... |
In romana MCA e MCF - miscari de cord fetal.
Ramona
Bebita din burtica 11+ Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

si