Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Monica, Danangie a scris acum vreo doua zile la un alt topic ca e bine, dar era foarte rau cu psihicul. Probabil de-asta nu mai scrie. Sper sa isi revina repede!

Huh, ce ma bucur. M-am mai uitat si eu la pepenasi da n-am vazut nimic

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Monica buna idee cu pozele, dar eu momentan nu prea am burtica sa o pozez, ca saraca s-a lipit de coloana, de la atatea zile de greva foamei.
Vreau si eu va rog parola sa mi-o trimita cineva.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 7+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1405 spune:

Salutica burtici!

Direct de pe webshots'u comun, rezultatele de la morfofetala:

http://family.webshots.com/photo/2404378500104955882MSVZju
http://family.webshots.com/photo/2865044570104955882oKJzPk

A fost o incantare sa vad bebicu' cum boxa el de zor acolo... desi la inceput cred ca dormea, ca era linistit si tinea piciorusele talpa in talpa....pana a venit nenea ala care a inceput sa apese pe "casuta" lui si sa-l deranjeze!
marea dezamagire e ca nu am primit poze, ca am fost atat de capiata incat am vazut ca a scos ceva cu negru din eco, si am crezut ca e o poza, si de fapt erau niste date scrise ....eh...data viitoare....
Dupa masuratori are 13 sapt si 5 zile, iar dupa calculele mele 13 sapt si 3 zile. S-ar parea ca e baietel, dar dr a zis sa nu ma bazez prea tare pe asta, ca s-ar putea la fel de bine sa fie un clitoris mai mare, ca la varsta asta e destul de greu de facut diferenta. Cica peste 2 saptamani s-ar vedea clar despre ce e vorba, dc vrem neaparat....cred ca nu vrem...poate peste vreo 4. Eu totusi, inca sper sa fie fetita.....
Incercand sa interpretez singura rezultatele de pe foaia scoasa de aparatul de eco, am reusit sa gasesc anumiti termeni care nu stiam ce inseamna. Ii scriu aici, poate mai ajuta pe cineva:
MA - menstrual age
AC - abdominal circumference
BPD - biparietal diameter
FL - femur lenght
HC - head circumfetence
EFW - estimated fetal weight
dc stie cineva ce e MFA (cred ca e o prescurtare in romana) pt ca nu am gasit, dar la mine cica sunt "prezente" aceste MFA...

Pe google book search am gasit "Atlas of ultrasound measurements" de Barry B. Goldberg, John P. McGahan unde am gasit niste tabele pentru valori normale ale acestor masuratori. Pe contul comun de webshots voi face un album numit "informatii folositoare" unde sa punem ce materiale mai avem despre bebi. Acolo voi pune unele dintre tabele, pentru care eu am avut valori si le-am putut compara, poate mai ajuta cuiva.

La placenta mea scria ca e maturata Grannum I. Am cautat ce inseamna asta, si am gasit http://www.mypacs.net/cases/PLACENTA-GRADING-GRANNUM-CLASSIFICATION-3152809.html - poate va e de folos.

Ufff...gata ca deja am scurta la degete

Bibicu' mik
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby
13+ ...si povestea merge mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Cristinica merci taaare mult pentru info cu Kara Baby. Chiar daca ei sunt acum la Kidex si eu sunt la Urlatii din Vale, (oamenii au site de prezentare, dar din pacate nu e si pentru comenzi on line), am facut comanda de cateva bodyuri pentru viitorii mei finuti, comanda pe care o voi primi sapt. viitoare sper.

Ramona

Bebita din burtica 11+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

scuze ca n-am mai scris de ceva timp, dar am o conexiune de internet de vise rele.
Cum pot sa vad si eu pozele de care spuneti voi pe webshots, sau cum se face. Se pare ca nu ma pricep de nici o culoare la treburi de genul asta, am vazut ca unele fete au cerut parola, dar cred ca mie imi trebuie si adresa. Sau poate o fi net-ul?! cred ca e mult prea mult sa fiu lovita si de astenie de sarcina. Sunt cam chiauna.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gugushtiuc
Mai fetelor, am citit din urma si incepe sa ma "roada" invidia. Vad ca toate sunteti cu cateva saptamani bune mai mari decat noi. De greata nu mai pomeneste nimeni nimic, toate v-ati facut analize, eu mai am de asteptat pana la 8 saptamani confirmarea existentei embrionului si abia apoi ma apuc de treaba.

Lasa, nu fi amarata, ca le ajungem noi pe fete din urma Eu chiar ma bucur ca-s mai in urma, ca citindu-le pe ele, ma incurajez ca nu mai am mult si ajung si eu acolo unde-i mai bine. Plus ca urmaresc (cu hartia si pixu'n mana) ce si cum trebuie facut. Deci, avem un avantaj!

Liliana, Andra-Maria & 8+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

buna mamicilor si viitoarelor mamici

sunt Elena din Cluj , am 26 de anisori am un baietel de 1 an si 10 luni iar acum sunt insarcinata in 15 saptamani

sper ca nu deranjez , as vrea sa intru in grupul vostru.

va pupik si va doresc o zi placuta

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 15+

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alex sa fie vorba despre asta ...

http://jama.ama-assn.org/cgi/content/full/289/13/1701

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Alex, felicitari pentru bebe!
Ramsan, cum ai reusit sa comanzi, daca zici ca nu fac si comenzi on-line? M-ar interesa si pe mine, ca sa nu mai depind de targuri. Eu numai de la ei o sa cumpar de-acum inainte body-uri, pijamale si maieuri, ca din ce am avut eu astea rezista aproape impecabil la n-spe spalari.
Diseara sper sa ajung si eu la Zara sa ma uit de blugi de gravi!
Am citi pe forum ca e un magazin, Faire Dodo Maternity, care ar avea haine exceptionaloe de gravi, frumoase si moderne, dar cam scumpe. Poate reusesc sa ajung si la ei, mi-ar place niste rochite de vara colorate si sexi! Desi cred ca gasesc si in magazinele obisnuite, ca moda asta e tare in avantajul nostru!
Hai, ca acum chiar fug la bucatarie!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 14+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1405 spune:

Elena, nu cred, ca nu m-a intrebat nimic ecografistul despre legatura mea cu bebe, dc mi-am schimbat obiceiurile culinare, stilul de viata etc. ... habar n-am ce poate fi, dar scrie MFA-prezente

Am incarcat tabelele de care spuuneam. Calculeaza varsta gestationala sau menstruala in functie de unele valori de la eco. Plus un tabel cu riscul pierderii sarcinii in primul trimestru calculat in functie de bataile inimii fatului.

Bibicu' mik
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby
13+ ...si povestea merge mai departe

Mergi la inceput