Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Pentru ca pe aici nu e prea multa miscare, m-am hotarat sa fac un lucru constructiv pana se trezeste Ilinca: ma apuc sa spal faianta in baie. Poate faceti bine si va treziti, sa am ce citi cand revin.

Panda, 13+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hello!!!!
Monica, super ideea cu albumul, de-abia astept sa le cunosc si pe fetele care nu au poze la semnatura!
SI in privinta Clexanului, incearca sa nu te necajesti prea tare, e neplacut, stiu, dar gandeste-te la bebe si sigur o sa prinzi curaj!
Panda, scuze ca nu am mai intrat ieri sa va povestesc! La kidex nu a fost cine stie ce, adica mi s-au parut mult mai putine firme decat la BabyExpo. AM luat nimicuri, maieuri, pijamale, sosete, un puzzle de lemn si atit. Eu m-am dus mai mult pentru pantofi de primavara, dar ce mi-a placut mie nu aveau numarul, mi-au zis sa mai revin. Asa ca i-am cumparat azi de la Piciul, desi am dat cam mult pe ei.
Cu puzzel-ul nu am reusit sa-l fac sa se joace. Trebuia sa faca un omulet din trei piese, dar eu il intrebam: Andrei, care e capul? SI el imi arata capul lui! Dar mai incercam...
Daca totusi aveti drum pe la Kidex, va recomand produsele de la Kara Baby. Sunt de super calitate si la preturi foarte mici (un body cu maneca lunga 9 RON, de ex.) Eu mereu iau de la ei si sunt super multumita, dar nu au magazin in Bucuresti, asa ca doar de la targuri ma aprovizionez.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 14+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui panda77

De Cristina stie cineva ceva? S-o fi mutat de tot la Kidex?

Probabil ca da

Eu la danangie ma gandesc, sperdin suflet sa fie bine

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaconda2

Am pus si eu o intrebare ...Nu stie nimeni cum se numeste analiza ?
Buna fetelor!
Nu am apucat sa citesc tot asa ca nu stiu daca ti s-a raspuns Anaconda.
Daca nu, iti spun ce stiu si eu : Cand se recolteaza se imparte analiza in doua, testul Fish si cariotipul(Fish cica n-ar fi obligatoriu).Daca doc iti da sa faci si testul FISH, ala e 400 si e gata in max 4 zile iar cariotipul e 800 si e gata in 2 sapt. Sper ca exprimarea mea a fost inteligibila

15+

Mergi la inceput

Scuze ca nu va raspund la toate, incerc sa intru putin mai tarziu, acum profit si eu de faptul ca doarme ANdrei si ma duc sa fac un pic de ordine prin casa si ceva de mancare.

POZE

Mergi la inceput

Monica, Danangie a scris acum vreo doua zile la un alt topic ca e bine, dar era foarte rau cu psihicul. Probabil de-asta nu mai scrie. Sper sa isi revina repede!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

BURTICI MANAAAAAAAAAAAAAAAANC!!! URAAAAAAAAAAA!!! mananc fara sa-mi vina mancarea pe gat inapoi. Am fost cu Luca la plimbare si mi-a venit si mie sa pap ceva. URAAAAAAAAA!!! poate scap de greatza.
DAAAAAAAAAAAAR, bineinteles ca in mintea mea creatza de zuza turmentata de hormoni si-a facut loc un gand tampit:"oare o fi ceva probleme cu sarcina? de ce a disparur greatza?". Acum chiar ca mi-ar trebui un borcan de rosii intre ochi.. Mi-am promis eu ca la sarcina asta am sa fiu mai putin paranoica dar vad ca nu tine.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 7+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

selen80 te-am admirat si eu , arati foarte bine , mai dar ce curaj pe tine te gandesti deja la bebe2 , si eu scriu tot de la lucru

raluca probabil ai spus care a fost riscul la tine de faci amniocenteza , dar nu mai tin minte si nu prea am timp sa caut acum ( sunt la lucru ) , la voi e mai scump la noi amnio e 1400 lei , te interneaza sau se face si pleci acasa ? am uitat sa cer amanuntele astea la dr , in cazul in care ne hotaram sa facem si noi

miha74 votat frumoasa prietena ta

katterina nu inteleg totusi cat e amniocenteza la voi ? 1800 recoltatul si 1200 interpretarea ? sper ca nu , mie mi-a zis ca ma costa 1400 si eu am priceput ca ar fi tot , din ce am citit eu ( si am cam citit tot ce se putea despre amniocenteza ), iti spune automat sexul lui bebe doar daca ceri tu in mod expre sa nu-ti spuna
eu astept sa-mi spui cum a fost sa nu ma uiti
acuma vad ca ai raspuns la intrebarea cu pretul

kemsy mi se pare total lipsit de profesionalism sa lasi pacienta asa cu ochii in soare , nici nu stiu ce sa-ti spun , multa putere iti doresc

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

selen, facem unul si pe picasa ca sa impacam pe toata lumea, nnu-i bai. POti sa il faci tu daca vrei, eu am calc acasa si pot pune de acolo. Ok?

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Stai linistita , ramane asta pe webshots si rezolv eu cumva...cum spunea si Panda, deocamdata trimit cuiva pozele (sau chiar pe mailul comun) si cinev dragutz ma ajuta si pe mine, iar dupa ce intru in prenatal imi trag si eu net acasa, ca n-o sa pot sta fara deci e doar temporara problema...n-are rost sa zapacim lumea...

eu acum n-am net acasa pt ca in zona unde stau are monopol o societate care este cam neserioasa, si noi ne-am enervat o data pe ei si am renuntat.....dar daca am de gand sa stau 2 ani acasa, trebuie sa ne conectam din nou.....

ursuletzul nostru

16+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Mi-am activat si eu PM, imi fac eu albumul sau cum se procedeaza??
Apropo de reportajul de aseara de la Tv cu copilasul caruia i-au rupt mainile...E inutil sa va zic ca furie simteam cand vedeam nepasarea medicilor...Sa nu mai zic de doamna aia care era un pui de sef pe la Colegiul Medicilor, si care radea...Unicul gand al meu, desi stiu ca e pacat, a fost "da Doamne sa ai si tu un nepot la fel ca pt un copil esti prea batrana" Stiu ca nu se zice asa dar asta am simtit pe moment .

12+

Mergi la inceput