| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Kiki, Azi mergi la ecografie sau n-am inteles eu bine? Mult succes si multi pumni stransi pt. copilasii tai si te asteptam cu vesti bune. Da-ne de stire, da? Pupici Dana 13+ cu Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1 |
12+
| Citat: |
citat din mesajul lui elenuta23![]() ![]() multumesc din suflet pt primirea calda kiki acuma la a 2 sarcina merg la dr BOitor Dan de la gine 1, la prima sarcina am fost la drRotaru Daniela, o super dr tu unde mergi????? sa va dau si datele noastre elena data nasterii 23 mai 1982 dragos stefan 9 mai 2007 iar bebica cel din burtica Dpn 11 sept 2009 Elena , mamica lui Dragos Stefan si 15+ ![]() Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero |
12+
Gata, am intrat si eu pe webshots
. Mai ramane sa-mi fac poze, sa le descarc si sa creez album
!
12+
Gata, ne-am intors si noi de afara. Frumos, rece dar placut.
Fetelor, voi v-ati indragostit de capitolul asta de nu mai faceti altul? S-a apucat cineva sau ma bag eu?
Panda,
13+ cu 
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
Panda, baga-te tu, ca nu cred sa stie multa lume sa-l schimbe!Ce ma oftic ca nu am venit si eu in parc, dar trebuia sa merg undeva si am stat sa ma aranjez (de genul pus parul pe bigudiuri) si pana la umra nu am mai plecat nicaieri!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
14+
POZE
Panda, te rugam....eu una nu stiu cum, si oricum sefu e iar in spatele meu...
ursuletzul nostru
16+
nunta
9 luni