Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(26)
Raspunsuri - Pagina 13
santorini spune:
'Neata burtici si o zi cat mai frumoasa!
Kemsy imi pare rau de experienta prin care ai trecut. Ce medici tampiti. Cred ca ia inghetat can dai auzit ce spuneau.
Kiki multa bafta azi si sa-ti vezi bebei frumosi si sanatosi.
Multa bafta fetelor care vor face amnio. Eu deja m-am ingrozit, pt ca nu am facut eco de trim I ca nu mi-a recomandat doctorul, si vreau sa ii zic sa fac TT, pt ca am aproape 33 de ani. Sper sa fie totul bine.
Dar hai sa trecem la o nota mai optimista. Ieri am fost foarte vesela ca dupa vreo 2 saptamani de cautari prin oras dupa blugi de gravidute, si dupa ce am vazut o gramada de oribilitati prin magazinele de gen, ieri mi-am gasit niste blugi de toata frumusetea la Zara si nici nu au fost foarte scumpi. Eu deocamdata sunt la capitorul haine de gravi ca pentru bebe inca nu m-am gandit sa iau nimic.
Va
14+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
mada23 spune:
Buna burtici frumoase, mai bag si eu capul putin pe aici, sunt supi nu pot sa tin pasul cu voi, va citesc foarte rar, dar cu toate astea imi sunteti dragi, sper ca mai spre sfarsit sa reusesc sa vb mai mult cu voi.
Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta, am din cand in cand intepaturi in vagin, e normal, sau ar trebui sa-mi sun doctorul?
va pupic pe toate sa aveti grija de burtici
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
monica_dicut spune:
Hah mada, si eu am in col/vagin, am intrebat cumnata si mi-a zis ca si ea are, apoi si doctora si a zis sa nu ma ambalez ca nu-i bai. Eu tin minte ca am avut si data trecuta.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
kiki_cri spune:
Mada, exact asta simt si eu...chiar acum vreo 2 minute am simtit asta...sper ca e ok...
Santorini, mersi de urari! Va fi bun si rezultatul tau! Si eu mai trebuie sa imi cumpar ceva haine de graviduta...ca is de speriat numa 2 perechi de pantaloni si vreo 3 bluze ma mai incap...si deja am inceput sa ma imbrac ORIBIL
KIKI 12+
selen80 spune:
Neatza burtici!
Kemsy imi pare rau pt experienta prin care ai trecut...si noi care ziceam ca in Romania sunt dr cum sunt...uite ca orice padure are uscaturile ei.......
Monica, asteptam pozicile. Iar vis-a-vis de raspuns la intrebari, ar fi culmea ca toata lumea de pe forum sa trimita cate un raspuns cu "nu stiu, nu m-am intalnit cu asa ceva", doar ca sa nu se supere cele care au intrebat...cred ca nimeni nu se asteapta ca cineva de aici sa le stie pe toate, si asteapta raspuns doar de la cele in masura sa raspunda......si nu se supara nimeni daca nu primeste zeci de raspunsuri....zic eu..
Santorini, au haine de gravidutza la Zara la noi??!!! in afara de jeans ai mai vazut ceva?? nici nu mi-a dat prin cap ca intru acolo...pot sa te intreb cat au costat?
Kiki, multa bafta la control
ursuletzul nostru
16+
nunta
9 luni
biaz29 spune:
Fetelor, au am inceput sa ma sperii. M-am trezit de dimineata cu o durere in partea de jos a abdomenului care nu a disparut nici cu no-spa si astazi e prima zi in care nu m-am simtit rau dupa ce am mancat.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si14+
Danuta1979 spune:
Buna dimineata burtici!
Mi-a luat ceva timp sa va citesc. Salutari tuturor.
Kemsy,
Gandeste pozitiv. Si eu dupa eco trim. I pt. dublu test de mi-au facut-o la Medicover am fost ff ingrijorata si suparata.
Sfatul meu...pt linistea sufleteasca a ta si a sotului...chiar daca costa...mergi si mai fa o ecografie la un dr. bun, in care ai incredere sau care iti e recomandat.Astfel o sa te linistesti si o sa vezi ca totul e ok. Linistea si starea ta de spirit sunt cele mai importante, inclusiv pt. bebe.
Dana 13+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
ramsan spune:
Buna dimineata dragelor!
E greu de tinut pasul cu voi (mai ales ca aveti spor la scris si in weekend, ma astept ca luni sa recuperez vreo doua capitole aparute intre timp) dar tineti-o tot asa.
Kiki iti tinem pumnii stransi ca sa fie bine bebeii tai si tu deasemenea. Cred ca te vei topi de dragul lor
Cine mai merge azi la control/echo?
Fetelor daca v-a iesit risc mare la DT sau TT cred ca e cel mai bine sa mergeti la amnio direct, chiar daca e costisitoare. Nu stiu cine intreba de denumirea exacta a analizei: raspunsul este amniocenteza (sper ca nu vorbesc prostii)
Moni ne-ai bulversat de tot.
Roxxy pentru optimism.
Monica, eu cred ca abia luni voi savura noi poze cu tine si burtika ta... ca eu am net doar in timpul programului la birou :( Tu esti creata naturala?
Alina am uitat ce frumos era cand ne chinuiam sa il invatam pe Rares sa mearga. E superba Ioana in poze, foarte fotogenica.
Butterflysimm felicitari pentru fetita! Sa speram ca nu apar schimbari (cred ca toate gandim asta dupa echo la care aflam sexul). Si eu sper ca pe 30 cand echo de pliu nucal ca imi zica macar aprox. daca e Tudor sau e Ioana
Gugu ma bucur ca te-a uitat greata macar azi. Functioneaza menu-ul asta care a functionat si la Luca?
Azi am fost si am donat sange pentru TORCH... si nu am dat decat 203 RON. Sper sa am toate IgM-urile negative, da DD. Rezultatul trebuie sa il iau exact pe 30 cand am si echo (ce coordonare beton).
Nu stiu daca v-am spus ieri si despre faptul ca am glicemia mare. Pe nemancate, am avut-o 96 sau 104 si sunt suspecta de diabet. Mama mea e diabetica cu diabet de tip II, tine regim si mereu isi controleaza glicemia. In sarcina cu mine a avut diabet gestational, iar eu la nastere am fost perfuzata cu glucoza ca aveam hipoglicemie.
Trebuie urmarita sarcina cu mare atentie si cam stau ca pe ghimpi ca riscurile sunt destul de mari atat pentru mama cat si pentru bebe. O fi posibil ca acum la a treia sarcina sa dezvolt diabet gestational? E ciudat... ca la celelalte doua nu am avut probleme de genul aceasta. Voi cum aveti glicemia?
Ramona
Bebita din burtica 11+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
monica_dicut spune:
biaz, cam in ce zona te doare? Pe la ovare acolo sau cam pe unde este intestinul gros? CA mai nou si eu sunt constipata si am constant dureri in zona dreapta a buricului. Oribil , zici ca ma rupe ceva...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
O noua viata
monica_dicut spune:
ramo, am fost creato-ondulata natural da fuse si se duse ca nu prea se mai onduleaza, nu stiu ce are, poza pe care ai vazut-o cred ca e din 2004. (defapt cred ca stiu si e vina mea ca l-am tot intins cu placa pana l-am distrus, pentru ca asa e omul, daca e cret il vrea lins si daca e lins il vrea cret )
Cu diabetul sa sti ca si eu sarcina trecuta il aveam 101 si nu era in afara limitelor. Limita maxima parca era 120 pe markerii respectivi. Intr-adevar era spre limita superioara dar nu grav. Acum vad ca il am 70 si ceva 80 si bag dulce in mine de sparg. Si la mine mama e diabetica (nu e pe insulina se pare ca e mai mult pe sisi nervos dar si ea are aparat si isi ia zilnic glicemia), bunica e diabetica, deci cam e si la mine boala de familie. Trebuie sa ai putin grija. Acuma sincer eu si colesterolul data trecuta il aveam peste limita si acum e perfect d enu-mi vine sa cred. NU stiu ce s-a intamplat cu organismul meu dupa nastere da cred ca m-au reparat bine de tot aia la Babes
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
O noua viata