Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(26)
Raspunsuri - Pagina 12
gugushtiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unombun ce vorbiti voi de doctori ca nu este etic sa procedeze ...ii doare pe ei undeva de etica si de sperieturile pacientilor.Au operat ei oameni sanatosi si le-au scos sinii,etc,au speriat oamenii ca au cancer,etc,pentru bani,ca sa pice din orice,astia nu au scrupule.Eu lucrez cu ei de 15 ani si cred ca am inceput sa cunosc ceva din comportamentul lor.Luni cind ma duc la eco sa vedeti ce sperieturi baga doctorul si cum o intoarce,dar eu stiu ca e pentru bani si smecher.. |
Subscriu si eu la ce spui.
am vazut ieri la stiri un baietel de o luna nenorocit de niste dobitoci. Saracul avea manutele rupte, pt ca au tras de el brutal la nastere. Era o "zdreamta"(sper sa nu fiu taxata pt vb asta), de la colegiul medicilor care radea ca o nesimtita zicand ca se vor face cercetari, imi venea sa-i bag un pumn in figura prin televizor.
Am eu o vb pt astia. cand ori ajunge pe lumea cealalta, vor face disectie pe viu pe ei. sa ma ierte D-zeu.
GUGU de LUCA 19.12.2007 si 7+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze
LUCA 1 anisor
monica_dicut spune:
Am uitat sa va spun, de luni ma tot chinui, ca evident am cumparat primele lucrusoare pentru bebe (nu dati cu borcanele cu suc de rosii va rog). Am achizitionat 2 body-uri ca nu m-am putut abtine. Plus ca am luat pe punctele gata sa-mi expire din Cora o geanta din aceea termoizolanta pt bibe si o paturica. Si am ochit un balansoar de la Primii pasi de care m-am indragostit (in general nu prea imi plac produsele lor, par cam ieftinute si ca s-ar strica repede) si tati a fost de acord sa-l luam. Evident insa ca intre timp a disparut de la oferta
Stiu ca o sa ziceti ca e prea devreme dar efectiv nu ma pot abtine. Norocul meu ca acum vor baga astia lucrusoare de vara de care nu are rost sa cumpar...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
gugushtiuc spune:
citat din mesajul lui kiki_cri Buna dimineata Burtici!!! Kemsy, nu stiu prea multe despre uter retrovers...dar am si eu 2 prietene cu "problema"asta. Nu cred ca trebuie sa te alarmezi prea tare...probabil te-au chemat iar sa vada daca nu se indreapta intre timp.Iti doresc curaj si te imbratisez! Gugu ce bine ce ai scapat de greturi!!!Doamne da sa fie bine de acum! Lutonia, ai dreptate trebuie sa fim mai optimiste! Delia, feicitari ca l-ai vazut pe bebe!!! Monica, ai gasit aparatul foto? Eu ma duc azi la control...am niste emotii!!!!! KIKI 12+ |
KIKI nu prea cred eu ca am scapat de tot de ele, ca ar fi prea frumos. Imi dau seama de asta pt ca inca mi se intoarce stomacul pe dos cand ma gandesc la mancare. Crad ca abia atunci cand o sa mi se faca foame intr-o buna zi voi putea rasufla usurata.
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
poze
LUCA 1 anisor
kiki_cri spune:
Da, o sa fac si eco.Asteptam pozicile!!!
Apropo de pofte de muraturi si eu sunt innebunita dupa ele..Soacra mea rade de mine si imi zice ca sigur voi face cel putin un baiat, ca si ea a simtit la fel cu baietii ei.
KIKI 12+
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui anaconda2 Deci , se face amnio , si se duce proba la laborator . ok . Dar acum SE NUMESTE de fapt analiza care trebuie lucrata ?? Ca vreau sa intru pe site la Genetic Lab , sa vad cat costa sigur . 11 + www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza |
am intrat si eu si m-am uitat ..
cred ca una din astea se fac, depinde de ce anume a constatat ecografistul.
ANALIZA CROMOZOMILOR 21 (sindrom down),18 (sindrom edwards), 13 (sindrom patau), X&Y (FISH) - 600 RON
SAU DACA E DOAR PTR SD
ANALIZA CROMOZOMILOR 21, X&Y (FISH) - 450 RON
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
kiki_cri spune:
Monica, asteptam pozicile cu burtica!Eu inca nu am indraznit sa cumpar nimic pt bebei, mai ales ca inca nu stiu ce sunt. Cred ca o sa gasesti si mai inolo oferte...nu te stresa
Gugu,lasa ca nu mai e mult si scapi si de greturi...e un semn bun ca ai scapat macar in dimineata asta.
KIKI 12+
gugushtiuc spune:
hai sa va dau eu un motiv bun sa aruncati cu borcanele cu sos de rosii. Ca si la prima sarcina vad ca imi trece greata cu...cartofi prajiti si un filet-o-fish(nu mentionez pacostea de fast-food). Am zis sa incerc sa vad daca tine. La gravideala cu Luca cred ca vre-o luna aasta a fost singura mea salvare, desi in mod normal nici nu ma ating de mancarea asta. Si acum astept un borcan in freza pt ca stiu cat de "sanatoase" sunt.
poze
LUCA 1 anisor
monica_dicut spune:
gugu, las' ca io bag menu de 5 aripioare picante deci nu dau cu nici un borcan
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
O noua viata
kemsy spune:
Va salut fetelor si va multumesc ca ati fost alaturi de mine .Incep sa ma mai linistesc, desi sotzul m-a intrebat ce am visat ca am tipat prin somn .
DT nu l-am facut la medicul meu, ci la un spital, dintre cele mai renumite, asa numita "fabrica de copii" din Milano. La medicul meu as fi platit...aproape de 4 ori in plus, pentru ca la spital este suportat in parte de asigurarea medicala. Dar incep sa regret, macar la dr mea nu as fi facut atatea drumuri si atata alergatura .
Oricum, aseara i-am scris si ei, si mi-a raspuns ca nu trebuie sa fiu deloc ingrijorata!Daca scap de testul asta si totul e ok data viitoare il sar .
Monica, eu inca ma stapanesc cu cumparatul hainutelor, tot sa fiu sigura ca mai creste putin, si e ok, si plus ca vreau sa stiu ce cumpar, roz sau bleu . Cred ca oricum o sa iau si multe chestii verzulii, portocalii, nu numai roz sau albastre . Abia astept sa aflu
Va pup si aveti grija de voi!
12+
monica_dicut spune:
kemsy, da tie pe ce baza (adica pe baza carei eco) ti-au facut DT?
Ma bucur sincer ca te-ai mai linistit.
Si o sa mai spun acum ca nu vreau sa va suparati pe mine daca nu raspund la anumite intrebari puse, dar asta inseamna ca nu ma pricep la acel lucru si decat sa spun o prostie mai bine tac. Dar asta nu inseamna ca nu va sunt alaturi
Vorbeam acum despre ce a intrebat kemsy aseara cu uterul retrovers, habar nu am ca nu m-am lovit de problema si nici de ceea ce a intrebat anaconda cu amnio...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
O noua viata