Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(26)
Raspunsuri - Pagina 11
monica_dicut spune:
lutoniana, chiar ma gandeam ca disparusei zilele trecute
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
gugushtiuc spune:
KEMSY imi pare rau pt experienta neplacuta prin care ai trecut.
Mai fetelor, am citit din urma si incepe sa ma "roada" invidia. Vad ca toate sunteti cu cateva saptamani bune mai mari decat noi. De greata nu mai pomeneste nimeni nimic, toate v-ati facut analize, eu mai am de asteptat pana la 8 saptamani confirmarea existentei embrionului si abia apoi ma apuc de treaba.
GUGU de LUCA 19.12.2007 si 7+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze
LUCA 1 anisor
unombun spune:
ce vorbiti voi de doctori ca nu este etic sa procedeze ...ii doare pe ei undeva de etica si de sperieturile pacientilor.Au operat ei oameni sanatosi si le-au scos sinii,etc,au speriat oamenii ca au cancer,etc,pentru bani,ca sa pice din orice,astia nu au scrupule.Eu lucrez cu ei de 15 ani si cred ca am inceput sa cunosc ceva din comportamentul lor.Luni cind ma duc la eco sa vedeti ce sperieturi baga doctorul si cum o intoarce,dar eu stiu ca e pentru bani si smecher..
monica_dicut spune:
gugu, stai linistita ca ne prinzi tu din urma. Oricum, noi suntem aici pentru orice intrebare sau sustinere
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
O noua viata
anaconda2 spune:
Am pus si eu o intrebare ...Nu stie nimeni cum se numeste analiza ?
11 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loremunteanu Neata! Moni_Iulia, te intreb doar... Tie cine ti-a zis sa faci TT, dr sau a fost hotararea ta? E pur si simplu parerea mea personala (tinand cont de ceea ce stiu eu, despre TT si despre cum se face), tu la 17saptamani il faci degeaba, daca nu faci si eco morfologica atunci. Repet, eu stiu ca TT se face in maxim 48 de ore de la ecografia morfologica. Poate ar fi bine sa mai vb cu medicul tau. E o diferenta de 5saptamani intre TT si eco. Acum repede, mi-aduc aminte, ca pe foita cu care te duci la TT (foita pe care dr care trece mai multe date de la eco + greutate, inaltime, etc), se trece si pliul nucal... |
Mi-a dat dr ginecolog. Nu stiu exact de ce ca eu am 25ani si n-am avut cazuri in fam. In schimb, nu mi-a dat sa fac eco morfo de trim I. Am inteles ca si asa nu se prea vad multe lucruri. Mi-a zis sa fac TT intre sapt 14-18. Am facut prog in sapt 17 la sanador si mi-au spus ca e pachet TT+eco(178ron+270ron). Deci, o sa fac eco in aceasi zi cu recoltarea asa ca nu-i pb. Dilema mea era vis-a-vis de eco morfo de trim I pe care nu o fac si daca nu cumva am ales sa fac prea tarziu TT-ul.
Iulia 10+
kiki_cri spune:
Buna dimineata Burtici!!!
Kemsy, nu stiu prea multe despre uter retrovers...dar am si eu 2 prietene cu "problema"asta. Nu cred ca trebuie sa te alarmezi prea tare...probabil te-au chemat iar sa vada daca nu se indreapta intre timp.Iti doresc curaj si te imbratisez!
Gugu ce bine ce ai scapat de greturi!!!Doamne da sa fie bine de acum!
Lutonia, ai dreptate trebuie sa fim mai optimiste!
Delia, feicitari ca l-ai vazut pe bebe!!!
Monica, ai gasit aparatul foto?
Eu ma duc azi la control...am niste emotii!!!!!
KIKI 12+
Ellenuta spune:
neata burticutse
poftiti la si ceiut ..
monica uff Doamne prin cate ai trecut si tu .. dar uite acum, tatal tau e bine, bebicu e in burtica .. acum trebuie sa ai grija de el. am si eu o prietena care face clexane .. a invatat sotul ei sa i le faca. acum are 5 luni.
taman ce mi-am dat seama ca nici eu nu am nicio poza cu burtica nr 2 .. azi ma duc acasa chitita s-o pozez ..
x_ggg poate ai avut ovulatie tarzie si asa se explica si varsta biometrica mai mica a lui bebe. eu ti-as sugera sa mai faci o eco peste 2-3 saptamani, just to make sure ..
katerryna am vorbit cu o colega de la clopotei care a facut amniocenteza si mi-a spus ca nu a cerut sa i se spuna si sexul lui bb insa i l-au comunicat din oficiu, ca sa soun asa.
simm felicitari pentru fetita!
roxxy si eu la sarcina cu eva am dat iama la muraturi ...
kemsy uff .. nu stiu ce sa-ti spun legat de uterul retrovers .. imi pare rau. dar atitudinea doctorilor a fost de toata jena si eu cred ca m-as fi certat cu ei acolo .. tin pumnii sa iasa bine urmatoarea eco!
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
angelli spune:
Buna dimineata
Imi pare rau ca de cate ori deschid DC multe gravidute nelinistite de Sindromul Down de rezultatele TT si DT si alte minuni.Eu am nascut acum 3 ani, eram la fel la odiseee dar zau ca nu erau atatea probleme cu analizele ma simt ca in epoca de piatra nu mai stiu nimic.Parerea mea ca e mult marketing, analizele astea costa si din pacate e un marketing agresiv, santaj emotional pentru ca facem orice pt copii nostri.Va rog sa va linistiti, e prea multa panica! De unde atatea cazuri de SD?De ex la noi in oras cand am nascut tocmai s-a deschis un Ecograf pentru trasfontanele, nu va spun ca toti bebeii trebuiau sa mearga la eco(clinica particulara) ala si la multi iesea cate ceva, sa vedeti stres dupa aia, medicamente date aiurea chiar si Andreas al meu a avut ceva nesemnificativ cica de la circulara de cordon si trebuia sa repet eco dar nu am mai fost.
E o afacere totul si la temerile noastre numai asta ne mai trebuie!
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
monica_dicut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiki_cri Monica, ai gasit aparatul foto? Eu ma duc azi la control...am niste emotii!!!!! |
Nu vrei sa sti unde era...
Cred ca il luasem de unde l-am pus "bine" si era pe masa de la calculator langa casti, sub o foaie de hartie (am niste casti din alea mari eu ca la studioul de inregistrari si sunt din acelas material ca husa aparatului)
Asa ca am facut aseara cateva poze dar evident ca pana sa le descarc s-au dus acumulatorii, pe care evident am uitat sa-i pun la incarcat... in fine, o sa pun azi pozele
Si KIKI
Bafta la control, banuiesc ca vei face si eco?
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
O noua viata