Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(26)
Raspunsuri - Pagina 14
kiki_cri spune:
Monica, am vazut si eu pozele cu tine si sotul tau! Sunteti f fumosi!!!Si tu ce ochi frumosi aiiii...poate ii va mosteni Dragos...
Biaz, dureri de ovare si eu mai am cateodata. Dar nu cred ca aiba legatura durerea de burta...cu faptul ca nu mai iti e greata...
KIKI 12+
mada23 spune:
Multumesc pentru raspunsuri
Eu is cam depasita de discutiile voastre, sunt novice inca dar recuperez eu
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
biaz29 spune:
Nu stiu ce sa zi. E o durere in partea de jos destul de difuza. NU pot sa zic ce organ ma doare. Si avand in vedere ca nu mi-a mai fost greata astazi pentru prima data si ca am mai pierdut o sarcina anul trecut, nu pot sa nu ma gandesc si la posibilitatea asta.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si14+
santorini spune:
Sa stii Selen ca nici eu nu credeam ca au la Zara, dar pe urma m-am gandit ca au de copii si nu strica sa intreb o vanzatoare. Si ea mi-a aratat unde sunt. Prea multe nu aveau. Adica aveau blugi, fuste de blugi, camsuta alba si colanti. Pantaloni de birou am vazut la Debenhams. Si cateva bluzite. Bafta la cumparaturi
14+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
santorini spune:
Am uitat sa iti zic pretul la blugi - 189 lei
14+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramsan Alina am uitat ce frumos era cand ne chinuiam sa il invatam pe Rares sa mearga. E superba Ioana in poze, foarte fotogenica. Ramona Bebita din burtica 11+ Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
Multumesc. Ti-am adus aminte de primii pasi ai lui Rares? Sunt cele m frumoase momente.
ALBUM
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
monica_dicut spune:
biaz, te rog frumos nu mai gandi asa. Nu pierzi nimic. Sigur e durere de intestine, esti probabil balonata si consttipata. Bebe e ok. DA?
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
monica_dicut spune:
Fetele, ce ziceti, ma apuc sa fac un ont de poze pe webshots sau picasa, sa ne cunaostem si noi burticile si apoi boboceii . Vreti? Faceti poze?
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
santorini spune:
Daaa! Super buna ideea!
14+
moni_iulia spune:
Ecografia sarcina 10-14 sapt. cu evaluare biometrica, morfologica si Doppler e aia pt trim I? Si in cadrul ei se masoara si translucenta nucala? Tocmai am citit ca translucenta nu poate fi masurata decat pana la 14 sapt si m-am cam speriat ca eu credeam ca o va masura la 17 cand am eu programare. Asa ca m-am hotarat s-o fac si pe asta de capu' meu.
Va rog sa-mi raspundeti ca sapt viitoare voi fi in sapt a 12-a si as vrea sa fac programare urgent.
Iulia 10+