Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(26)
Raspunsuri - Pagina 14
kiki_cri spune:
Monica, am vazut si eu pozele
cu tine si sotul tau! Sunteti f fumosi!!!Si tu ce ochi frumosi aiiii...poate ii va mosteni Dragos...
Biaz, dureri de ovare si eu mai am cateodata
. Dar nu cred ca aiba legatura durerea de burta...cu faptul ca nu mai iti e greata...
KIKI
12+
mada23 spune:
Multumesc pentru raspunsuri 
Eu is cam depasita de discutiile voastre, sunt novice inca dar recuperez eu ![]()
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
biaz29 spune:
Nu stiu ce sa zi. E o durere in partea de jos destul de difuza. NU pot sa zic ce organ ma doare. Si avand in vedere ca nu mi-a mai fost greata astazi pentru prima data si ca am mai pierdut o sarcina anul trecut, nu pot sa nu ma gandesc si la posibilitatea asta.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
14+
santorini spune:
Sa stii Selen ca nici eu nu credeam ca au la Zara, dar pe urma m-am gandit ca au de copii si nu strica sa intreb o vanzatoare. Si ea mi-a aratat unde sunt. Prea multe nu aveau. Adica aveau blugi, fuste de blugi, camsuta alba si colanti. Pantaloni de birou am vazut la Debenhams. Si cateva bluzite. Bafta la cumparaturi![]()
14+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
santorini spune:
Am uitat sa iti zic pretul la blugi - 189 lei
14+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramsan Alina am uitat ce frumos era cand ne chinuiam sa il invatam pe Rares sa mearga. E superba Ioana in poze, foarte fotogenica. Ramona Bebita din burtica 11+ Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
Multumesc.
Ti-am adus aminte de primii pasi ai lui Rares? Sunt cele m frumoase momente.
ALBUM
6
si 2 maselute - 10.03.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
monica_dicut spune:
biaz, te rog frumos nu mai gandi asa. Nu pierzi nimic. Sigur e durere de intestine, esti probabil balonata si consttipata. Bebe e ok. DA?
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
14+ cu
Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
monica_dicut spune:
Fetele, ce ziceti, ma apuc sa fac un ont de poze pe webshots sau picasa, sa ne cunaostem si noi burticile si apoi boboceii
. Vreti? Faceti poze?
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
14+ cu
Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
santorini spune:
Daaa! Super buna ideea!
14+
moni_iulia spune:
Ecografia sarcina 10-14 sapt. cu evaluare biometrica, morfologica si Doppler e aia pt trim I? Si in cadrul ei se masoara si translucenta nucala? Tocmai am citit ca translucenta nu poate fi masurata decat pana la 14 sapt si m-am cam speriat ca eu credeam ca o va masura la 17 cand am eu programare. Asa ca m-am hotarat s-o fac si pe asta de capu' meu.
Va rog sa-mi raspundeti ca sapt viitoare voi fi in sapt a 12-a si as vrea sa fac programare urgent.
Iulia
10+