Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Imi pare tare rau pentru experienta neplcuta prin care ai trecut. Sunt de aceeasi parere cu fetele ca ar trebui sa schimbi medicul si sa ceri sa-ti faca o ecografie cu sonda vaginala. Eu am mers pe la 12 saptamani si cateva zile dupa calculul meu, dar bebe avea deja 13 saptamani si 1 zi dupa masuratori. Medicul mi-a facut ecografie cu sonda si a vazut toate organele care se puteau vizualiza (creier, coloana, stomac etc). Se vedea foarte bine. Dupa aia a facut si pe deasupra, pe burtica si se vedea totul mult mai mic si mai neclar. Dar pe deasupra mi-a facut o poza 3D asa, ca sa ma bucur eu.
De aia zic sa nu te ingrijorezi daca ti-au facut pe deasupra si nu se vedea bine. Sa incerci cu un medic mai atent si mai profesionist.

In ceea ce priveste sindromul Down, nu cred ca exista mamica de aici care sa nu se teama. Si noaptea cand ma trezesc ma rog pentru asta. Ia lucrurile pe rand. Deocamdata trebuie sa te concentrezi asupra ecografiei si a ceea ce poti face ca sa gasesti un medic bun. Temerile pentru alte probleme de sanantate care pot aparea pot sa mai astepte.

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Seara buna fetelor,
Am nevoie de niste sfaturi, cunostine, pareri.Azi am fost sa fac DT, si nu va zic ce trairi urate am avut.Sa va povestesc: am intrat sa-mi faca eco pt translucenta, si nu se vedea aproape nimic la ecograf. Dupa ce a apasat mai mult pe burta dr. s-a vazut ceva, dar doar pt o secunda, dupa s-a pierdut iar imaginea. A inceput sa susoteasca dr cu o colega a ei, iar eu am auzit :"Nu stiu ce e asta...dar nu e tumora...."Va dati seama ca mi-a stat inima. Bine macar ca am vazut ca avea bebe activitate cardiaca .In secunda in care l-am vazut misca din maini si picioare, iubitul.Dar imi zice dr sa ma duc sa ma plimb putin, poate se intoarce bebe, sa vada mai bine .Peste 10 min cand ma intorc, ma si chiama inauntru, si vad 4 doctori .Ma urc iar pe masa de eco, imi face iar alt dr, se uita 2 secunde si-mi zice:"reveniti sapt viitoare, ca nu se vede"Si mi-a mai zis ca uterul meu, care e retrovers, inca nu a revenit in pozitia normala .EU STIAM CA PANA IN 12 SAPT AR TREBUI SA SE INTOARCA, PT CA DACA NU SARCINA MOARE.
Voi ce stiti, pana la cate saptamani e normal sa mai astept fara grija sa se intoarca uterul?
Cum sa nu se vada la 12 sapt si 2 zile bebe???!!!
Tot ce va pot spune e ca nu stiu daca as avea ...puterea sa nasc un copil cu DOWN....pANA ACUM SUSTINEAM SUS SI TARE CA DA....dar acum ...
Asta este!!Daca aveti vreun raspuns va rog sa imi spuneti :(
Seara placuta si ma scuzati, dar sunt putin tulburata dupa ziua de azi.

12+

Bia mamica lui Busici 24 mai 2005 si14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Ce nepoliticos din partea mea! Am uitat sa salut mamicile de pe forum.

Buna dimineata, fetelor! Sa aveti o zi frumoasa si luminoasa!

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza si de la noi si pupici pe burtici

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

miha74 te inteleg! Si eu am facut drytest si mi-a iesit pozitiv
Iar tampenia de test m-a costat si 5oo lei...
Aaaa Raluca eu voi duce analiza la GeneticLab unde ma costa 1200 interpretarea deci pana la 1800 te va costa recoltarea la euroclinic

15+

buna katteryna

da stiu ca tre sa ducem noi proba pt analiza. mi-a explicat asistenta lui herghe totul. ca 600 e procedeul in sine si 1200 analiza la genetic lab. ce am uitat sa intreb e in cat timp primim rezultatul.
tu ai idee?
multumesc mult si astept si pareri dupa.

Raluca 13+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ralu, parca eu stiu de la fetele de la cealalta odisee ca in 2 saptamani.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Deci , se face amnio , si se duce proba la laborator . ok . Dar acum SE NUMESTE de fapt analiza care trebuie lucrata ?? Ca vreau sa intru pe site la Genetic Lab , sa vad cat costa sigur .

11 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Kemsy, urat din partea medicului tau, in primul rand. Indiferent de ce se vedea sau nu, trebuia sa-ti spuna. Poate ar fi bine sa mergi la altcineva. Sper sa fiti bine.
Despre uterul retrovers, nu stiu nimic...

Moni_Iulia, te intreb doar... Tie cine ti-a zis sa faci TT, dr sau a fost hotararea ta? E pur si simplu parerea mea personala (tinand cont de ceea ce stiu eu, despre TT si despre cum se face), tu la 17saptamani il faci degeaba, daca nu faci si eco morfologica atunci. Repet, eu stiu ca TT se face in maxim 48 de ore de la ecografia morfologica. Poate ar fi bine sa mai vb cu medicul tau. E o diferenta de 5saptamani intre TT si eco. Acum repede, mi-aduc aminte, ca pe foita cu care te duci la TT (foita pe care dr care trece mai multe date de la eco + greutate, inaltime, etc), se trece si pliul nucal...

Delia, felicitari pt fetita!

Pupici la mamici si la burtici.

Loredana 12+ Roni-Cristian08.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Neatza burtici!!! Sunt in extaz, m-am trezit dimineata si vad ca inca nu mi-e greatza!!! Uraaaaaaaaaaaaa!!!

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 7+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Kemsy , mama lor da' ce tampiti ai nimerit draga mea.....pai numai faptul ca ar susoti langa mine m-ar scoate din minti dar probabil ca tu esti mai sensibila sau timida si nu ai spus nimic....din partea mea ar fi auzit intrebari, nelamuriri....cerut de informatii, nu te lasa si fii barbata cand e vorba de tine si bebitza. BAFTA multa in ce hotarari vei lua pt ca cred ca fetele te-au sfatuit de bine sa-l schimbi.
Delia superrrrrr FELICITARI !!!! si sa ne anunti daca e cu plic roz sau bleu Cunosc ceea ce ai descris perfect si noi ne-am dorit acest bebelus dar pana la prima ecografie nu a fost nimic "palpabil" si vorbeam asa in general dar dupa ce l-am vizionat pe saltaretul nostru.....ne-am topit amandoi, exact asa cum spui....nu ni se mai dezlipeau ochii de pe monitor .....senzatie incredibila si ma bucur ca a putut sa fie si sotul de fata ca altfel era nevoit sa ma asculte cum i-as fi povestit continuu numai despre asta
Acum il pregatesc pentru Anomaly Scan si-i spun ca va dura mult mai mult, ca Bebitza a crescut si ca vom vedea poate lucruri cu mult mai interesante......abia asteptam.

Cea mai fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata again.....ca uitase fata sa-si schimbe cu mandrie si fericire in suflet...semnatura.....acum altfel discutam, nu ?
Doresc tuturor fetelor sa reuseasca sa-si inlature (SINCER va spun) toate obsesiile si sa priveasca totul mai cu usurinta si aceste nesimtite de analize sa nu ne mai dea ganduri negre, cosmaruri si alte framantari.
Aveti grija de bebicii vostri si va pupam....yupiiiii vine weekend-ul si am sa ma pun si eu pe scris ...... nu doar pe citit.

Cea mai fericita 15+

Mergi la inceput