Relatie de weekend

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Cred ca Clover a subliniat un aspect important: dupa divort,femeia de regula primeste custodia copiilor.

Astfel incat casa ei nu e niciodata goala...si nu cred ca se plictiseste vreodata ca n-are ce face, spre deosebire de o femeie fara copii sau un barbat (de oricare fel).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

Flaviuta...sunt total in acord cu tine...dar da la tine la mine sunt 20 de ani...stii cat de mult se transforma un om in anii astia?

sunt atat de multe posturi la atatea subiecte cu care sunt ok prin prisma varstei...la fiecare din ele ader si eu daca ma transpun la varsta respectiva...acum de la mine se vede altfel...mai ales daca "nematurirazarea" emotionala se incapataneaza sa nu vina indiferent de cati ani ai in buletin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

mie si mai acceptabila mi se pare relatia din doua'n doua weekenduri :) pe bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

mie si mai acceptabila mi se pare relatia din doua'n doua weekenduri :) pe bune!

.... daca ai un sot acasa.

Fetelor...mi se confensa un barbat casatorit: "m-am intalnit cu dama X in oras si stiind ca este singura am invitat-o la o cafea( cu subinteles)". M-am uitat la el mirata si i-am raspuns(nu stia cu cine sta de vorba)printr-o intrebare: "Sa inteleg ca tu crezi ca orice femeie singura are nevoie de o cafea de la oricare alt barbat?" Si el" Pai tu pe ce lume traiesti? Femeile singure, in general, sunt vulnerabile si accepta invitatiile de la alti barbati ...in cautarea marii iubiri. Ce ma oprea sa incerc?"

Sincer, raspunsul lui m-a dezamagit.

Cred ca Alma nu este convinsa 100% de actualul partener, motiv pentru care momentat o multumeste o relatie de weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Cand iti este bine intr-o relatie de we, o continui asa pana celalalt isi doreste mai mult.
De aici, incep frecusurile intre cei doi...

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Citat:
citat din mesajul lui coltofeanu

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

.... daca ai un sot acasa.

Fetelor...mi se confensa un barbat casatorit: "m-am intalnit cu dama X in oras si stiind ca este singura am invitat-o la o cafea( cu subinteles)". M-am uitat la el mirata si i-am raspuns(nu stia cu cine sta de vorba)printr-o intrebare: "Sa inteleg ca tu crezi ca orice femeie singura are nevoie de o cafea de la oricare alt barbat?" Si el" Pai tu pe ce lume traiesti? Femeile singure, in general, sunt vulnerabile si accepta invitatiile de la alti barbati ...in cautarea marii iubiri. Ce ma oprea sa incerc?"

Sincer, raspunsul lui m-a dezamagit.

Cred ca Alma nu este convinsa 100% de actualul partener, motiv pentru care momentat o multumeste o relatie de weekend.

Ce te-a dezamagit la raspunsul lui? Ca pot fi doua variante:
O varianta ca tipul e un asemenea individ care are impresia ca o femeie singura accepta pe oricine si a doua varianta ca ai crezut pe bune ca asta e adevarul...
Am avut si eu o invitatie de genul asta si in fata refuzului tipul a zis "dar de ce, ca esti divortata?" Deci probabil chiar credea ca o divortata abia asteapta o invitatie "la cafea" orice, oricine doar sa fie.
Desigur sunt si femei care cred asta, ca daca divorteaza vor "cadea pe mana" unor nenorociti care "vor profita" de ele. Ma rog, pentru mine astea sunt din alt film si nu prea le inteleg.

Cred ca gresesti si la final. Nu e ca Alma nu e convinsa, e ca Alma nu mai vrea relatia cu tot tacamul cu nimeni probabil, asa cum nu mai vreau nici eu. Exista, sa stii. Femei carora le place viata singure, se simt bine, sunt OK si se preocupa de alte aspecte ale vietii lor.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Ehe, cand am adus eu in discutie ideea asta pe la un alt subiect, cu iubirea fara locuit impreuna/ relatie de week-end sau cum vrei sa-i spuneti, mi-au sarit toate in cap, dar uite ca exista dovezi, una este Alma....E relatia perfecta, te vezi cand ai chef de el, nu ai motive de cearta, nimic de impartit (cheltuieli, griji, etc), iubirea nu se rodeaza....eu una m-am simtit cel mai bine in perioada cand eram cu sotul meu in astfel de relatie si uite, am tinut-o asa vreo 10 ani, acum avem aproape 7 de casatorie, nu zic ca nu e bine si asa, dar uneori mi-e dor de vremea aceea...

Asa ca, Alma, daca tu te simti bine asa, nu vad de ce sa faci altfel. Oricum cred ca el nu a fost sincer cu tine la inceput cand ati vorbit despre acest lucru, sint convinsa ca el a fost sigur ca te poate schimba....si cine stie? poate intr-o zi iti vei dori mai mult, numai sa aiba el rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Alma imi era dor sa te vad scriind.
Scurt si la subiect. Cum mi-a spus si mie candva Ril . Cand il vei gasi pe "el" tu nu te vei multimi cu relatie de week-end. E de apreciat (sau nu) ca esti o femeie independenta. Asa ar trebui sa fim toti. Dar casatoria nu ar trebui sa insemne pierderea independentei. Daca sunt casatorit de 2 ani, nu mi-am schimbat, nici ideile, nici a crede si a trai dupa ele. Poate nu e "el" cel care sa consimta la fel, sau poate ca totusi te temi ca nu-ti vei pastra liberatatea odata ce faci urmatorul pas. Poti avea si spatiul tau, si poti avea parte de putina singuratate (mai putin sa scapi de problemele gospodaresti) dar trebuie sa faceti niste compromisuri. Adica se pot gasi si solutii de mijloc, decat "ori/ori". In orice caz, fa doar ce simti tu, nu ceda unui posibil santaj emotional (daca nu..., atunci...).

Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput