Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Gabiztule e minunata! mama ce mult imi place... din pacate am facut deja 5 ani de casnicie!
Lorich hai, mai ca vin!!de ce sa salivez aiurea??
Simonix deci i-a trecut cu antibiotic, pana la urma!! ce ma bucur, cred ca tot forumu rasufa usurat!

I-am facut lui Mircea reteta aia cu spanac pusa de Gabitza, aia de pe bucataras...mai fetelor, a iesit o bunatate. Lui nu i-am dat inca, pentru ca doarme, dar am gustat eu si e dementiala. cred ca iau spanac si fac si pentru noi la fel...
AH! Si am luat din cora orez bio...tot bob cu bob, dar cica e bio

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Deci uram bebeilor de 20: Robertzel (uraaa pt vestea buna cu facutul bine!!), Andra, Roxana, Delia, Beatrice, Daniel!! Sa fiti sanatosi si voiosi!

Noi am fugit afara...in Tineretului...nu vine nimeni?? Hmmm...

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Georgiana - , nu-mi place sa fiu asa de cum m-ai gasit aseara la tel dar promit ca ma tratez . Iesim sigur la pranz, dupa ce se trezeste ii dau papa si o scot la aer, sa-i aerisesc fitzele hihihih. In jur de ora 2 ne vedem musai in parc! Prea este frumos

Elena - mersi de incurajare! Asa e, unii doctori te cam sperie dar pe de alta parte e bine totusi. Macar nu raman anumite aspecte neglijate, aspecte ce poate depistate la timp pot fi corectate.
Pofta buna piticului dar din ce ai scris tu acolo papa destul de bine , cel putin fatza de mofturicea mea!Mi-ai dat o idee sa incerc si eu papanasi .
Lasa ca mai incolo o sa aprecieze si piscina cu bile, sa nu-ti para rau ca ai luat-o. Eventual strange-o si mai incolo il surprinzi cu ceva ... nou.

Gabitza - la cat mai multi ani fericiti alaturi de sot si de cele 2 comori!

Micaela - ai mare dreptate. Este tare usor sa dai sfaturi dar cand esti fatza in fatza cu situatia.... Sunt curioasa sfatuitoarele astea cum ar proceda? ar intoarce spatele? eiiii...

Simonix - ce ma bucur ca Robert este mai bine . O sa-si revina si cu apetitul, toti sunt mai mofturosi din cauza bolii. Usor -usor o sa-si revina, o sa ia in greutate si o sa treaca episodul asta urat .
Sustinatoarelor pt hartzuire!

Lorich - pe scurt , a dat sange pe gurtiza afara ( nu pot sa-i zic voma ca n-a fost tocmai voma ) si a durat o gramada pana s-au lamurit de la ce e. In spital a facut si diaree ( desi pt asta ne-au internat acolo initial , deh baga copilul intr-un loc plin de copii cu diaree, nu era normal sa faca si ea? ) si a mai si racit, tot tacamul ...
Sunt constienta ca mai incolo o sa am probabil de furca cu ea si o sa trebuiasa sa ma lupt sa nu devina o rasfatzata dar deocamdata n-am ce sa fac.

Inais - plimbare placuta! Parca in sfarsit arata a primabvara uh?

Laura - si eu am facut spanacul dupa reteta aia si prima data a papat dar a 2-a oara n-a mai vrut sa deschida gura si vorba ta, ca de bun e la gust .
Pofta buna lui Mirci , sper sa aprecieze spanacul cel gustos, sa-l faca mare muschiulos

Fetelor multumim de urari! Cum e criza strangem cureaua si dam de baut peste 2 luni la marele bairam. Va spun din timp sa fiti pregatite
La multi ani si pt Roxana, Delia, Beatrice, Daniel si in special Robert cu mentiunea sa te faci bine bine!
Sa fiti sanatosi, norocosi, frumosi si la punga grosi

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele care ati fost la Kidex, ati avut cumva invitatie printata online? Unde o aratati ca sa nu mai platiti?

Adriana, la odiseea trecuta am avut parte de niste povesti de groaza de la mamici, trimise aiurea prin copaci de doctori idioti, cu niste diagnostice sa stai sa plangi. Si sunt niste copii minunati in final, fara nici cea mai mica problema.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

adriana, nu ai de ce sa-ti faci procese de constiinta. reactia ta de aseara a fost normala si, sincer, ma mir ca nu se intampla mai des eu cred ca aseara ai fost suparata pentru ca, inconstient poate, te asteptai ca "problema" sa se rezolva odata cu vizita la neurolog (macar o explicatie, daca nu o solutie). ceea ce nu s-a intamplat (si nici nu avea cum); mai mult, nici nu "ti-a tihnit". si mai mult, in loc sa-ti ofere o solutie, doctorita ti-a oferit una peste ochi, ca te-a mai si certat ca e vina ta, ca o rasfeti. n-a fost decat o experienta nereusita. dar oricum, mie nu mi se pare ca o rasfeti pe andra. mi se pare ca te comporti ca o mama buna, nu ca una disperata. pur si simplu andra are o personalitate mai puternica. sau poate trece printr-o faza mai aiurea. oricum ar fi, e normal ca din cand in cand sa te apuce frustrarea si nervii, sa-ti dea lacrimile de neputinta, sa te enervezi. solutia cred ca e sa te exteriorizezi departe de copil si apoi s-o iei, calma, de la capat... sau de unde ati ramas

simonix, ma bucur ca robert si-a revenit. il pupam cu drag

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Cat de ciudat suna? cred ca una din a secat . Sanul stang de vreo 2 zile pare... gol. Aseara chiar ma uitam ca prostul in san ce diferenta este intre cel drept si cel stang. Asta stang arata ca un balon dezumflat iar asta drept este inca a la Pamela Anderson . Ce caraghios arat!
Bine ca nu e timpul de ceva mai cu vedere la peisaj ca altfel ma dadeau astia la animal planet
Oare e un semn ca se duce laptaria lu' enache? Oricum nici prin gand nu-mi trecea ca voi reusi sa alaptez pana la varsta asta ( deh fac 28 de ani , glumesc, ma refeream la cele 10 luni ale dragonului )
Eu de felul meu sunt tare... plata ( cash - card ) si ma gandesc cu groaza cum or sa arate .La cum arata asta stangul cred ca o sa raman cu 2 stafide Asta e , noi sa fim sanatosi ca nu pierd eu nici un contract de fotomodel din cauza asta

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

mi_bebelina, chinabulina va multumesc si voua de urari

M-am dus sa-l culeg pe Raducu de pe jos, cazuse din pat, iar. De acum nu-l mai pot lasa sa doarma in pat peste zi, chiar cu perne la margine. De vreo doua zile, cand se trezeste este fix in fund, azinoapte ce cateva ori a trebuit sa-l trag eu la loc jos, ca statea in fund si picotea. Nu-mi amintesc cine mai povestea de copilas, ca se scoala in doua secunde in picioare cand se trezeste. Asta mic al meu inca nu stie in picioare, dar e in fund. Noroc ca patul din dormitor este f.f.jos.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Eu, eu!!! In picioare, in fund dormind...al meu e

La Multi ani fericiti si de acum incolo. Noi facem 4 ani de la cununia civila azi. Ce trece timpul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

MissParker asteptam sa vedem ce schimbare faci
david s-a facut baiat mare, o sa doarma singurel in camera sunt tare curioasa cum va reactiona, sper sa ii prinda bine schimbare si sa doarma toata noaptea. L-am vazut in filmulete, tare mult mi-a placut de el cand statea pe spate si se distra si de filmuletul in care aranja mumos cartea, mi se pare un baietel tare cuminte.

Tot vroiam sa zic de David de Miss Parker. Pai ii aratam sotului meu filmuletul si ne minunam. Doua minute jumatate fara ca cartea sa fie molfaita, rupta si bucatelele mancate?? Vise tata, dar uite exista.
Al meu facea praf el e :Destroyer. Tot ce atinge mananca, rupe, sparge, arunca. In curand imi va studia urechea ..in mana ca voi ramane fara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

simona, e cam naspa acu cu APIA, cu demiterile si orele suplimentare neplatite.

si fata mea plange la dr. da raaau, tipa, se invineteste. ii e frica de spatula aia cu care se uitaa dr in gat ca nu suporta si aia ii forteaza gurita saraca de ea. o inteleg perfect, dar mi-e si putin jena...

elena_g bine ai revenit. cat despre copil ca un peste proaaspat prins de alunecos, asa face si a mea..se insurubeaza, fuge pe coate, ma chinui sa-i pun pampersul, obosesc, transpir. am gasit metoda s-o fac sa stea locului..o pup si fac bulbuci pe burtica ei cat ii inchid pampersul..e chinuitor, ca lucrez cu mainile fara sa vad, dar merge si nu ma mai bat cu ea. incearca si tu

am uitat. am vazut filmulete cu David de MISS aseara, cum chiraie el si vb asa furumos

GABITZA, la si mai multi ani cu bucurii si fericiti !!! oau, 5 ani si 2 copilasi deja. esti o femeie implinita, cum ziceai si tu. sa va dea D-zeu numai soare in viata si sanatate.mmm sampania arata bine, o sa servesc un pahar in cinstea voastra.

nu in ultimul rand puisorilor nascuti in zi de 20! sa cresteti mari si sanatosi! Robert, Andra, Roxana, Delia Eliana!

bai, Robertel de simonix face anul acu in Aprilie. baiat mare, ce sa mai..uite, acu vad ca a scris si simonix zice ca-i mai bine puiul! Doamne ajuta.

gata, ca se scula si vreau sa fac ordine in dulapuri se dusa efectul cafelei, ma apuca o leneeeee

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

La multi ani gabita sa aveti parte de sanatate si numai de bucurii.

Incerc sa scriu repede cat merge masina de spalat, am supita pe foc si bineintales doarme baiatul.
Noi am avut o noapte foarte proasta. Tocmai ce spuneam ca cat de cat i-a mai trecut nasucul baiatului si tusea, dar se pare ca nu-i asa. Aseara ne-am pus in patut la 22, pe la 23 am incercat sa adormim dar nu a tinut prea mult ca nu putea sa respire, i-am pus batista bebelusului, dar degeama cum il puneam in patutu avea nasucul iar infundat. Saracutul, daca a dormit vreo 4 ore legate, iar noi mai deloc, pe la 5 am adormit si eu mai calumea.

Fetelor vreu si eu invitatie online pt expozitie, dar se pare ca nu se mai poate. A luat cineva de pe site recent? Daca da, cum faceti? poate nu fac eu bine.

Incerc sa mai scriu, dar s-a trezit baiatul

Mergi la inceput