Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Gabi, ani multi fericiti mai departe cu sot iubitor si copilasi sanatosi si voiosi!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumesc Lavinia, Adriana

Cam greu cu sarbatorirea, cu doi flacai around Poate in weekend, macar o inghetata ceva Pina una alta a venit si bratara pereche la cerceii aia de 8 martie

Adriana, cum ai ajuns ieri la Romexpo?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam
Pina una alta a venit si bratara pereche la cerceii aia de 8 martie

suuupelr! cum arata? ne pui si linku?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Gabitza si la cat mai multi ani frumosi inainte. Aveti 2 copii reusiti! Sanatosi sa fiti toti 4. Si uniti!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

la multi ani, andra!!!!! sa fii sanatoasa si norocoasa, ca frumoasa esti (si mai da-i o pauza mamei, sa-si revina putin )
la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, robertel de simonix (sper din tot sufletul ca e bine carliontzatul), roxana de PRAG, delia de mi_bebelina, daniel christian de diana_d, beatrice de joszaerika

edit: adriana_78, unde mergeti in grecia? (sper ca nu am confundat)

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

draga mea Adriana, acu studiez starea vremii la sttiuni si sa vedem cat e zapada pe partii, eu una pe Kalinderu as merge la Busteni, dar nici Sorica nu e de neglijat.Probabil ca ajungem si la cota 1400 ca e super acolo.
Pana una alta mai am de lucru la nebunia aia de tema , oricum am facut treaba buna si azi noapte, eu de obicei noaptea am cea mai buna inspiratie , azi noapte la ora 2.30 m-am culcat, astia ai mei dormea si patul sub ei.
Asta micu e disperat sa ajunga la receiver sa-l deschida si bineanteles la televizor, parca are furnici in talpi, sta in picioare mai tot timpul m-a innebunit, cred ca daca as sta in fiecare zi acasa cu el ma gasiti la 9.Acum va inteleg perfect.
In legatura cu papa, asta al meu daca nu ii dai ceva , macar sa guste din ce mananci tu , plangeeeeeee zici ca e bocitoare, sa vedeti cand vede ciorbita lui in canuta cum face.Mamaaaaaaaaaa ca toate animalele din padure, iar carnea, e topit dupa ea, bineanteles de pui si vitel atat, mai serveste si de curcan din cand in cand.Suc de fructe nu bea deloc, nu ii place, bea apa cam 250 ml pe zi din cana cu supapa, in generat papa bine si sunt f. multumita de al. Nu l-am mai cantarit in ult timp dar o s ao faccat de curand sa vad cat mai are, acu o luna avea deja 10300 g deci f. bine.Nu este un criteriu insa greutatea ,e gresit sa afirmi sau sa sustii ca daca copilasul tau e mai gras sau mai mare e f. bine, din contra greutatea mare il defavorizeaza mai tarziu pt ca e responsabila de aparitia anumitor afectiuni.Deci, mamicile care aveti copilasi sanatosi si normoponderali, nu incercati sa-i indopati chiar daca ei nu papa tot sau nu papa cat trebuie.Eu ii dau lui fiu-miu atat cat cere , cand nu mai vrea si stramba din nas gata, pas. Data aviatoare.

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor, dau buzna repejor sa va spunem ca Robert e muuult mai bine, nu mai are febra, s-a mai rezolvat si cu nasul si cu gatul, vomita mai putin, doarme muuuult, recupereaza dupa zilele de cosmar pe care le-a avut. Singura problema e ca nu prea mananca, in general lapte bea, legume si fructe - no way. A slabit, dar sper sa isi revina. Acum inteleg si eu ce inseamna sa il alergi cu lingura prin casa of ... Sper din toata inima sa redevina ca inainte. In rest, e ok, a redevenit jucaus, nu a uitat sa mearga , din contra, a invatat sa se dea jos singur din pat hihi Din pacate a devenit si foarte dornic de bratele lui mami si numai asa adoarme. Plange dupa mine acum, e disperat. Ma rog, o schimbare de comportament fireasca pt un bebe bolnavior. Sanatos sa fie, asta e tot ce imi doresc.

O sa va mai povestesc eu cand voi avea timp, poate saptamana viitoare, cand teoretic ma intorc la serviciu si o sa am timp de forum:p Intre timp, voiam sa va multumesc pentru gandurile bune (pe care le-am simtit chiar de aici) Sunteti niste dragute, ma bucur asa de mult sa va cunosc pe toate Si pupici speciali belgiencelor mele ESME, ALRA si MIHAELA mami de gemeni care m-au "hartuit" cu telefoane si smsuri hihi Asa hartzuiala sa tot fie mai ales ca uite asa afla omul o groaza de chestiuni utile.

Si la final ... AMR 1 LUNA PANA LA 1 AN

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

copilu' doarme in sfarsit, eu frec netu'. buuun...
lavinia, cred ca te-am vazut aseara la antena1. zic "cred" pentru ca nu te cunosc, dar m-am gandit ca erai tu ca spuneai ca e ziua lui bogdanici, face 9 luni si l-ai adus la targ ... vad ca nimeni (care poate te cunoaste) nu a zis ca te-a vazut, asa ca mi-am incercat norocul. tu erai?
ma duc sa fac un dus...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Casa de piatra Gabi!Sa ramaneti mereu la fel de frumosi, de minunati

La multe lunite Robertel-sufletel, Andra-ambitioasa, Delia-fotomodelul, Roxana, Beatrice, Daniel! Sa cresteti mari si sanatosi!

MsBB un mare, dar situatia nu e grava, bine ca nu sunt alte probleme pe acolo. Cred ca trebuie sa-ti urmezi TU instinctul tau de mama si s-o calmezi, linistesti cand are nevoie.S-ar putea ca dr se referea la ce am citit si eu, ca nu trebuie sa parem afectate, in sensul manipu larii, de crizele de nervi, plans. Sa ne comportam ca si cum nu ne deranjeaza (desi e fff greu) si copilul va ajunge sa nu le mai foloseasca (,)ca o arma. Nu mai stiu, de ce a stat in spital la 2 luni?

Lavinia te-am vaz pe tine si pe BG la antena1.

Mihaela sa va fie de bine!Vad ca s-a lipit bine de ziua ei Daria, pacat ca e desculta...

Simo si eu i-am dat ieri deoparte prima ciorbita comuna, apoi am pus sare in a noastra, sa vad ce succes am cu supa acrita

Eu cu olita am decis sa nu ma grabesc, dar deloc. Am citit in cartea aia "totul se intampla..." ca inainte de 2 ani nu e deloc ok si chiar pot aparea urmari uratele... nu ne grabim

mi bebelina off tare frustrant cu mancatul, dar fortatul nu e deloc solutia-iti zic ca am incercat si eu, cand ma chinuiam sa-i var lui Robert niste prune uscate pt kk si ajunsese sa nu mai deschida gura la lingurita, la nicio mancare. Stiu ca e greu, te sperii ca nu papa, trebuie gasite alte solutii..

Simonix uff..ma gandeam la voi!!Bine ca e bine Carliontzul!

Laura hai la ciorba!Adu ceapa verde!

S-a terminat cu votul la concurs? Ca vad ca scrie clasament final.In acest caz, Miss felicitari mari!!!
Felicitari si lui Gabi pt locul 6!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doamne, Simonix, ce bine ca ai venit cu veste buna, ca Robertzel frumosel pletosel este bine !!! La multi ani pentru aproape un anisor, Doamne ajuta sa nu mai patiti nimic niciodata, sa fie baiatul zdravan si sanatos!

La multi ani si pentru ANDRA de MsBB, ROXANA de Prag, DELIA de mi_bebelina, BEATRICE de jozsaerika si DANIEL de diana_d!

Ina, Lori, multumesc

Laura, uite www.swarovski.com/Web_AA/en/973741/product/Fantasy_Bracelet.html sid=iYIuOngfEZQmOjHc0zIvHBEVrCO_xz5uLUVoS9zY-IKhgQ==" target="_blank">aici

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput