Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

multumesc POOH ,pentru ca sunteti asha dragutze si deschise sa accepati noi gravidutze.Imi doresc sa invatam si sa ne impartasim experientele pntru ca intr-adevar sunt experiente unice pe care este pacat sa le treci usor cu vederea .Apropo ce senzatie ati avut cand a miscat bebele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna burtici!
a fostsi noi aseara la morfofetala. totul este foarte bine, i-a masurat toate oscioarele, i-a numarat costite, degetele, i-a masurat inimioara, fluxuri...toul este in regula. are 511 gr si a spus ca daca are acelasi ritm de crestere probabil va depasi 3,500 kg la nastere. s-a schimbat si data nasterii, acum este 18 iulie. oricum, a tot scazut cu cate o zi la fiecare eco.
problema e ca mi-a gasit IR stanga cam mare - 0.70. iar doctorita mea, care a asitat si ea la eco, mi-a spus sa iau totusi cate un aspenter de 75 mg, pentru ca sunt slabe sanse sa ma odihnesc si sa stau linistita, avand in vedere ca stau toata ziua cu Ana, care stie ca e o zvapaiata. asa ca a ramas sa fac tratament cu aspenter pt o saptamana sau doua, pana merg din nou la ea la o ecografie sa mai masoare IR-ul.
o sa pun si niste pozici cu bebe pe contul comun, bebe care a ramas baietel de la 13 saptamani, cand mi-a spus prima data sexul.
moniland daca vrei sa vezi carucioarele, o sa-ti pun poza cu ele pe contul comun.
va pup si va doresc multa sanatate!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Buna seara!
Revin si eu dupa o saptamana in care nu v-am scris,dar v-am citit.
Am fost plecta vineri in Bucuresti la o cina festiva,iar sambata nu m-am simtit foarte bine.pentru ca am stat foarte mult pe scaun,mi se intarise burtica si ma durea foarte tare.Sambata cand am ajuns acasa,am mancat si apoi am dormit,iar cand m-am trezit am vomat toata seara.Cred ca de oboseala si din cauza ca am mancat putin drob si avea ceapa,iar fierea mea s-a revoltat!
Am primit si rezultatul la triplu test si totul e perfect!Am mai scapat de un of!
Acum mai am programare la ginecolog pe 10 aprilie si la eco 4D pe 21 aprilie.Abia astept pentru ca mi-e dor sa-l vad la 4D!
Intreba cineva de tuseu vaginal.Mie nu mi-a facut niciodata,ginecologul meu nu e de acord cu tuseul vaginal,pentru ca la eco se vede tot,inclusiv colul.
Alinutza,cu intarziere iti spun si eu !Sa fii fericita si sanatoasa si sa ai un bebe sanatos!
Aseara am fost si noi putin si ne-am uitat la patuturi si carucioare.Patutul clar va fi din lemn,acum am un dubiu!?120m sau 140m?Fetelor ce ma sfatuiti?Patutul se poate transforma apoi in patut de copil!
Cu caruciorul e mai greu.Am vazut si mai ieftine,si mai scumpe.am fost la Douceur si au carucioare pana la 8 mil ,dar cam scartaie si sunt mai grele.La MotherCare am vazut diferenta.Costa,dar eu zic ca merita.Mi se pare o investitie buna un carucior care sa poata sa fie manevrat usor,ca sa fie o placere plimbatul,plus ca va ramane si pentru al doilea si poate chiar pentru al treilea!
Intreba cineva de familia cu 3 copii...mie mi se pare familia ideala!Eu mi-as dori 3 copii,primul baiat si apoi 2 fetite!Pana acum ,mi s-a indeplinit dorinta!Daca al doilea va fi fetita,il fac si pe al treilea!Doamne,eu sunt insar cinata cu primul si deja vorbesc de al treilea!!!
Vad ca m-am intins ,va pup si va doresc o seara frumoasa!

17 + sapt cu David Andrei

Mergi la inceput

Am uitat sa-mi schimb semnatura,de miercuri am intrat in 18 saptamani!
Pupici

18 + sapt cu David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

MONITZA86 bine ai venit,sarcina usoara in continuare si bebita sanatoasa

Fetelor eu azi am avut o experienta mai nasoala.Dar na cum in sarcina e normal sa ai greturi,pofte mai avem si ameteli si poate ne mai ia si cate un lesin.Eu am mai avut ameteli dar de data asta am intrecut masura,nam mai vazut in fata ochiilor nimic,nu mam mai putut tine pe picioare si o senzatie super naspa,am speriat pe toata lumea din jurul meu,nu vreau sa mai trec prin asta,cand mi-am revenit eream toata transpirata si aveam o durere de cap insuportabila.Asa ca am venit acasa si patul a fost al meu,nu mai mi-o trebuit iesiri.Voi a-ti trecut prin asa ceva? Mie frica de bb, sper sa nu-l afecteze si el sa fie bine.

Mica e f dragut catelusu,dar sunt de acord cu tine ca e f greu de tinut in casa,si daca ai curte e f bine pt el,e mai sanatos.Si eu am un "catelus",dar e mare acum si are vreo 2 ani,si ii este f bine ca are unde sa alerge,are casuta lui,eu zic ca e mai bine asa pt el.
pogosMa bucur ca bb e sanatos,sa aveti grija de voi

Va

Nu stiu acum la cine mai vroiam sa-i scriu sau ce vroiam sa mai scriu,dar o sa mai revin

Mony 17+

Mergi la inceput

Mony, si eu am vazut o data negru in fata ochilor si am simtit ca lesin,dar mi-am revenit imediat.mi-am intrebat medicul si mi-a spus ca e normal in sarcina.M-a intrebat daca mancasem sau nu.Eu doar ce mancasem si mi-a spus ca mi-a scazut tensiunea!Dar daca tu ai avut si transpiratie si daca era rece,inseamna ca ti-a scazut glicemia.Sa te duci sa-ti faci doar glicemia,se ia sange din deget,sa nu faci cumva diabet de sarcina.Oricum,intreaba-ti si medicul!Ai grija de tine!

18 + sapt cu David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Salutare mamicute,

MICAALSA - vai ce scump si dragalas e catelusul. Dar mi s-a rupt sufletul cind am auzit ca il tii in subsol. Asa mic si neajutorat si sta singurel acolo. Poate poti sa ii cumperi un tarculet special si asa ii controlezi spatiul in care are acces si acolo ii arunci jucarii de ros si pampersi pt animale dar sfatul meu e sa-l lasi intins pe jos, nu pe el. E adevarat ca la virsta asta ai un pic de bataie de cap cu el, ca acum au tendinta sa roada cel mai mult. Cind sunt mai mari le mai trece, dar nu chiar definitiv ( atunci papucii sunt la mare cautare :)). Si noi avem un cocker spaniel are 3 ani si e super haios. Mai face si el prostii, dar suntem topiti dupa el. Si am vrea sa invatam copiii cu animale. Aici, familiile au cite 2-3 copii + 2-3 catei. :)

MONTANA - in primul rind felicitari pentru rezultatul bun de la eco. Da, sigur, o sa fac o poza cu mare drag. Astept weekendul sa fie barbate-miu liber ca el e fotograful familiei. Eu zic ca e din bumbac. Dar pina cind o sa trimit pozele, iti las site-ul pe care l-am gasit pe eticheta lui; am vazut ca sunt diverse linkuri pe acolo, cu diferite modele. Poate te mai ajuta in luarea unei decizii.

www.cozycarrier.com

In rest, noi suntem bine. Nu avem nimic nou de raportat. Abia asteptam sa ne intoarcem la noi acasa in LA. Dar, nu o sa stam prea mult ca la sfirsitul saptaminii plecam in Las Vegas sa sarbatorim un an de la casatorie.
Si noi, ca porumbeii si cu un gugustiuc mic in burtica. :)

Gata, va pupam,

Clara

Mami lui Bryce Mihai 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

ely_ctaMultumesc o sa fac analiza de sange pt glicemie,sa fiu sigura ca totul este bine.Eu m-am gandit ca poate mi-a fost asa rau ca am urcat scarile pana la etajul trei destul de rapid(ca nam putut sa iau liftu)si cand am ajuns sus deja respiram cam greu si ma simteam ametita.Eu am vazut alb in fata ochiilor,incercam sa vad ceva dar doar alb,am avut noroc ca era sotu langa mine mo luat in brate si mo pus pe un scaun si cred ca mio dat ceva sa beau numi amintesc bine,decat cami era f rau si imi era greu sa respir in rest nu mai simteam nimic.M-am speriat pt ca in momentul cd am inceput sa-mi revin ma durea burtica.Cu doctoru ma intalnesc joi,am programare la 4D.Pana atunci imi fac si analiza de glicemie

Mony 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Patricia, felicitari pentru rezultatul foarte bun la amniocenteza.
Eu am aflat foarte devreme, la 12 saptamani, ca vom avea un baietel. Sotul meu a intrebat-o pe dr de unde stie. Si aceasta i-a aratat, inca de atunci pe ecograf, penisul si testicolele.Acum la amniocenteza s-a confimat 46xy.
Dupa ce m-am temut vreme de 4 luni ca bebele meu este bolnav si dupa experienta de zi cu zi cu parinti cu copii cu malfomatii, sindroame, infectii, traumatisme, va rog sa va bucurati din suflet cand aflati ca aveti un copil sanatos, fie el fata sau baiat. Credeti-ma chiar nu are nicio importanta ce sex are copilul.Pe de alta parte e perfect daca singura noastra grija, ca si parinti este sexul copiilor. Cu atat mai mult cu cat se preconizeaza ca in viitor o sa putem controla si asta. Am cunoscut pana acum zeci de parinti, parintii unor copii, deosebiti, toti ar fi dat orice ca singura lor grija sa fie daca pruncul lor este baiat sau fata.

In alta ordine de idei, nu s-a demonstrat stiintific, faptul ca fumatul dauneaza in sarcina, asa cum s-a demonstrat in cazul alcoolului sau al drogurilor.Stresul provocat de renuntarea la tigari poate fi uneori mai daunator in sarcina decat fumatul in sine.

Fiti fericite si bucurati-va de cel mai mare miracol al vietii pe care il experimentam chiar acum.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Fetelee,
ne-am intors si noi de la 3D/4D. Am vazut baietelul . Doamne ce bine se vede. Fetele care mai aveti timp pana la morfofetala, aveti grija sa nu va ingrasati si sa beti multa apa zilnic ca sa se vada bine. Eu am cam pus kile, n-am baut suficienta apa, asa ca nu s-a vazut la maxima claritate. Dar oricum, ne-am intors fericiti! Ii multumim lui Dumnezeu ca bb este bine si ne rugam sa il pazeasca in continuare!

Mi-a placut dr Iosup, calm, amabil. Am intrat chiar cu 5 min mai devreme decat eram programata. Ceea ce m-a socat era atmosfera de pe hol, unde vreo 10 femei asteptau sa intre la dr Tutunaru, care e next door. Scaune nu erau suficiente, iar bietele gravidute cu burtici maricele asteptau in picioare cate 2-3 ore (le-am intrebat cat au de asteptat). Si de parca nu era de ajuns, erau niste fete super slabute, nu aratau a gravide, care stateau frumos pe canapeluta, picior peste picior, rasfaiond reviste, ignorand bietele gravidoase care faceau ture pe acolo. Pai ce pretentii sa mai avem in metrou daca nici femeile, foste sau viitoare gravide, ce or fi fost, nu se ridicau. Mai erau niste femei care stateau pe scari ... trist! O apreciez acum si mai mult pe dna dr la care merg ca nu trebuie sa trec prin asa ceva cand ma duc la controlul lunar.

Weekend frumos si cald la toata lumea!

21+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput