Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

patricia sincer imi pare rau ca ai intrat in clubul nostru. ma tot gandesc eu asa...din atatea mamici...doar 4 suntem dezamagite de ce avem in burtic?
Ne vom acomoda cu ideea, nu avem incotro. Inca imi e greu si mie, dar....bine ca e sanatos, asta conteaza mai mult.
Alina stiu unde era magazinul. din pacate s-a desfintat, mai era unul in terra, dar nici acolo nu mai este.
Micaalsa super cutzunache. lasa ca voi aveti curte, trebuia si unul dintr-asta. sa vina numai caldura mai repede, sa vezi ce alergatura tragea pe-afara.
Clara buna idee cu wrapul, e mai comod, numai sa poti cara bb in el.
Motana ma bucur pt. vestile bune de la eco.
super wrapurile alea, cam cat costa unul? si eu as vrea asa ceva. In Ro face o tipa de pe forum, dar parca nu sunt asa mortale ca si astea.
www.sling.ro
Bibuga super ca tu ai mai vrut un baietel.
La mine nu se cutremura burta ca jeleul, cu toate ca misca la greu. Sotul il simte, dar rar de tot. oare ii vom vedea urma capsorului sau a fundicului?
marco imi scotea fundul intr-o veselie, tare fain era.

Noi suntem ok...ma trezesc cu foame...as manca non stop.
ma bucur ca azi e vineri si vine weekendul.
Daca ar fi si mai frumos afara, ar fi minunat.

_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

'neatza fetele!

Eu is adormita de-a binelea,am dormit cam scurt,joia are sotul meu sah,vine pe la miezu'noptii si de fiecare data imi povesteste cite ceva.Aseara au luat bataie de la o echipa de femei,deci sahistele-s la putere.El a remizat cu partenera lui dar pe ansamblu s-a terminat 5-3,dezastru mare cum sa-i bata femeile .
V-am zis ca nu maninc dulciuri?Sa nu ma credeti,m-am dat la o cutie de praline,Lindt si nu ma pot opri .

Giova,a nu stiam ca s-a desfiintat magazinul ala,oare de ce?Era ticsit cu marfa pt copilasi ,majoritatea erau bumbac si destul de faine,preturi mici.Eu ma mai uitam ca locuiam in apropiere si si ieseam cu fiica-mea la plimbare in cautare de leagane si topogane.

Micaalsa ,tare dragut cutzu'dar te inteleg perfect cu dezastrul.Si mie imi plac cateii,as lua un animalut pt fiica-mea(poate si o pisi)dar tre'sa-l tin in casa,am curte mica si pe-aici nu am vazut catei locuind afara in casuta proprie.Si apoi cind tot plecam tre'sa-l cazez la hotel .Aveam o vecina mai in virsta cu un catel si imi povestea ca atunci cind intra in casa,pe el il bag direct in cada sa-l spele pe labute .

Fetele si eu il simt pe bebe mai bine de-aseara,imi da cu picioarele in stinga,putin sub stern.
Ma duc sa fac ceva de papa,la 14 o iau pe fiica-mea si plecam in oras.

Zi buna va doresc,mai vin io...

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Alina, mi-a mers la suflet mesajul tau! multumesc
va multumesc tutoror pentru suport si elena pt tras de urechi
bineinteles ca cel mai mult conteaza sa fie sanatos, aici mi s-a luat greutatea de pe suflet desi in adincurile lui simteam ca e sanatos/a, doar ca simteam cu toata fiinta mea ca e fata. o sa imi ia ceva timp sa ma obisnuiesc si sint convinsa ca il voi iubi la fel de mult ca pe REbecca.

eu simt miscari zilnice, delicate in sensul ca nu ma deranjeaza sau doare, de multe ori chiar foarte jos, parca mai zicea cineva, imediat deaupra chilotului si se umfla ca un ghem.
in alta zi am simtit efectiv intr-o parte un ghem strins si tare, in timp ce cealalta parte a burtii era relaxata. o fi fost bb adunat in partea aia sau vreo contractie??

Patricia s19 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Salutare,

Nu sunt doar 4 fete dezamagite de ce au in burtica ....eu as fi a 5-a. Si eu si sotul meu ne-am dorit foarte tare baietel si e fetita. Sotul s-a obisnuit foarte repede cu ideea, acum chiar pot spune ca isi doreste mai mult fetita decat baietel...eu mai greu. Si la eco de sapt trecuta am sperat ca imi va spune ca e baietel...dar nu e...Important este ca bebe este sanatos...cu restul ne obisnuim.

Stef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Patricia sper ca nu te-ai suparat pe mine
Sanatate multa va doresc

elena +20
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Elena, cum sa ma supar
si criticile sint bune citeodata si acum imi trebe si din astea.
Oricum, incep sa imi revin si sa ma obisnuiesc.
Sotul meu jubileaza in jurul meu si toata lumea imi spune ca vom fi o familie completa.
acum, ce imi doresc, ca sa ma revansez putin, e ca toata lumea sa imi spuna "vai draga, dar l-ai facut singura"?? adica sa semene cu mine, caci la fii-mea m-am saturat sa aud "da tu unde erai"??

Am schimbat si noi semnatura, asa ca la mijlocul sarcinii raportez aceleasi maxim 2 kg, vomit inca in fiecare dimineata, nu mai am pofte deloc, alte greturi nu am, pot minca absolut orice, in cantitate mica insa.
toata sarcina asta si precedenta am mincat din toate, exact cum a zis si Nix, am baut cafea atunci cind am putut, cola, am gustat cite o gura de alcool cind a fost cazul, am mincat si camembert, si somnon afumat, si maioneza...

BB se pare ca este un delicat si un finutz pt un baiat, si in miscari, si in cum ma simt, nu imi cere multa mincare, nu ma doare nimic, nu am burta mare (abia daca am o forma de stomac mai mult si sus) si am o energie de invidiat.

Patricia s20 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

buna fetelor,

sunt noua in gasca voastra si vroiam sa ma integrez in clubul vostru ,al mamicilor din iulie august 2009 deoarece si eu sunt si voi avea asadar bun gasit tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

MONITZA86 bine ai venit in gsca noastra de mamici! Sa-ti creasca fetita sanatoasa in burtica, sa fie cuminte sa se cuibareasca la tine in brate cand vine momentul!

Iulia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

multumesc iulia pentru urare si-ti doresc deasemenea sa te bucuri ingerasul care va urma sa-ti lumineze viata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Monitza,bine ai venit!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 24+

Mergi la inceput